A Uniswap új funkciót vezetett be

-

Az új, kulcsfontosságú funkcióval a Uniswap megerősíti vezető decentralizált tőzsdei platformként betöltött pozícióját.

Az Uniswap egy új funkciót vezetett be, amely jelentősen javítja a felhasználói élményt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A legújabb webes frissítésében az Uniswap bevezette a tokenek küldésének lehetőségét közvetlenül a felületről, és ezzel egyszerűsítette a folyamatot azon felhasználók számára, akik egy helyen szeretnék cserélni, küldeni és kezelni eszközeiket.

Az új funkció leegyszerűsíti a tokenek átruházásának folyamatát. Mostantól a felhasználók kiválaszthatják az összeget, kijelölhetik a címzettet és elküldhetik a tokeneket – mindezt a Uniswap platformon belül.

Ezzel a frissítéssel a Uniswap közelebb kerül ahhoz, hogy a kriptotranzakciók átfogó ökoszisztémájává váljon, amely a jövőben olyan funkciókat is tartalmazhat, mint a pénztárca létrehozása.

Ezekkel a képességekkel együtt azonban a kockázat is növekszik, mivel a különböző funkciók központosítása potenciálisan vonzóbb célponttá teheti a platformot a rosszindulatú cselekmények számára.

A felhasználóknak tisztában kell lenniük ezekkel a kockázatokkal, és megfelelő óvatossággal és kellő körültekintéssel kell eljárniuk.

A tőzsde natív UNI tokenjét illetően a teljesítménye nagyfokú volatilitást tükröz. A bejelentés időpontjában az UNI a 6,20 dolláros szint közelében mozog.

Bár némi rugalmasságot mutat, az UNI-t jelenleg néhány ellenállási szint nyomja, a 6,44 dolláros szint pedig közvetlen akadályt jelent az emelkedésnek. A támaszszintek jelenleg 5,98 dollár körül helyezkednek el.

Ha az UNI-nak sikerül áttörnie az ellenállást, és meg tudná tartani a helyét a fenti szintek felett, az egy jelentősebb bikásabb tendenciát jelezhetne, és potenciálisan a 7 dolláros tartományban lévő magasabb ellenállási szinteket tesztelhetné.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ha az UNI nem tudja fenntartani a lendületet, akkor a támaszszintekig vonulhat vissza, ahol stabilizálódhat, mielőtt további lépéseket tenne.

Az Uniswap legutóbbi frissítése a vezető DEX-ként elfoglalt pozíciójának megszilárdítását jelenti.

A token teljesítménye azonban leginkább a piaci általános tendenciákat követi, nem pedig a platform újonnan hozzáadott funkcióin és jobb használhatóságán alapuló mozgásokat.

Olvastad már? A Binance Coin (BNB) árfolyam előrejelzése 2024-2033: A BNB készen áll a bikafutásra?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nigéria – Vajon a SEC új kripto szabályok lehetnek egy tervezet az Egyesült Államokban

A kriptopénzek elfogadása világszerte növekszik, és a Triple.A friss adatai megerősítik ezt a tendenciát. Tény, hogy 2024-re a becslések szerint a világ lakosságának 6,8%-a rendelkezik...

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!