A top 5 kripto, amit 2024-ben érdemes megvásárolni

-


Vendégbejegyzés


A kriptovaluták világa az elmúlt tíz évben rohamosan fejlődött, így a modern gazdaság egyik igazi csodájává vált.

Az emberek ma már könnyedén, biztonságosan és átláthatóan vásárolhatnak és adhatnak el árukat a digitális világban.

A kriptopénzek piaca az elmúlt években volatilis volt, de egyben az egyik legjövedelmezőbb befektetési lehetőség is.

És noha számos kísérlet történt az ingadozás csökkentésére, semmi sem közelíti meg a szilárd, jól ismert technológiával rendelkező kriptovalutákat, és az olyanokat, amelyeknek a gazdaság olyan valós ágazataiban vannak felhasználási esetei, mint a mezőgazdaság és az ingatlanok.

Az alábbiakban bemutatjuk a 2024-ben befektetésre érdemes top 5 kriptovalutát, mivel ezek a valuták bizonyították, hogy vagy a modernkori kriptoipar gerincét képezik, vagy egyedülálló módot biztosítanak a befektetések növelésére:

Bitcoin

A Bitcoin a legnépszerűbb kriptopénz, és már több mint egy évtizede létezik.

Piaci kapitalizációja közel 1 billió dollár, és széles körben elfogadott fizetési forma.

A Bitcoin azért jó befektetés, mert decentralizált, biztonságos, és korlátozott, 21 millió darabos készlettel rendelkezik.

Ethereum

Az Ethereum a második legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz, és az intelligens szerződéses funkcióiról ismert.

Piaci kapitalizációja közel 300 milliárd dollár, és széles körben használják decentralizált pénzügyi (DeFi) alkalmazásokhoz.

Az Ethereum jó befektetés, mert erős fejlesztőcsapattal, nagy közösséggel rendelkezik, és folyamatosan fejlődik.

Mina Protokoll

A Mina Protocol egy új kriptopénz, amely zero-knowledge proofokat használ az adatvédelem és a skálázhatóság biztosítására.

Piaci kapitalizációja meghaladja az 1 milliárd dollárt, és egyre nagyobb népszerűségnek örvend a blokklánc-technológia egyedi megközelítése miatt.

A Mina Protocol jó befektetés, mert erős fejlesztőcsapattal rendelkezik, és megoldja az okos szerződések fejlesztésének legfőbb problémáit.

Solana

A Solana egy gyors és biztonságos blokklánc, amely alacsony tranzakciós díjai és nagyfokú skálázhatósága miatt egyre népszerűbb.

Piaci kapitalizációja 50 milliárd dollár körül van, és széles körben használják decentralizált alkalmazásokhoz (dAppok).

A Solana jó befektetés, mert erős fejlesztőcsapattal és nagy közösséggel rendelkezik, és folyamatosan fejlődik.

APFC

Az APFC egy secured token, amely mögött az APF GROUP valós vagyona áll.

Jelenleg több mint 11 millió dolláros piaci tőkeértékkel rendelkezik, és egyre népszerűbb, mivel egyedülálló módon kombinálja a digitális eszközöket a mezőgazdasági földterületbe történő valós befektetés előnyeivel.

Az APFC jó befektetés, mert megbízható forrást biztosít az évi 20-60%-os nyereséghez, hatalmas növekedési potenciállal rendelkezik, és erős támogatást nyújt az APF Digital Agrifund részéről.

kripto

Az APF Digital Agrifund egy családi tulajdonban lévő vállalat, amely elsősorban mezőgazdasági földterületbe történő befektetésekkel foglalkozik a Cseh Köztársaságban és az EU-ban.

A vállalat 12, 24 vagy 36 hónapos fix kamatozású visszavásárlási lehetőséget kínál, ami stabilitást biztosít az ügyfelek számára.

Az APF Digital Agrifund hosszú távú célja, hogy az egyes településeken lévő földeket fokozatosan, a bérlőkkel (gazdálkodókkal és mezőgazdasági vállalatokkal) együttműködve mezőgazdasági hasznosításra szánt teljes földtömbökké vonja össze.

Az APF Coin (APFC) az Ethereum mainnet-en működő vállalat valós eszközei által fedezett, biztonságos token.

A token teljes készlete 250.000.000 coin. Lehetőséget biztosít az APF GROUP-on belüli szolgáltatások és termékek használatára, és megbízható, évi 20-60%-os nyereség forrása.

Hol vásárolhat APF coint

Az APFC-t közvetlenül a weboldalukon vásárolhatja meg a pénztárcája összekapcsolásával vagy fiat valutával.

Alternatív megoldásként megvásárolhatja az APF Coin-t a 10 kriptotőzsdén, amelyen szerepelnek – MEXC, HitBTC, BitMart, Coinsbit, Latoken, InDoex, P2P, Azbit, BitForex, CoinW.

kripto

Bővebb információért kérjük, látogassa meg weboldalukat az APF Digital Agrifund címen.

Weboldal: https://apfdigitalagrifund.com/

Twitter: https://twitter.com/APF_Digital

Telegram: https://t.me/+_QnfdN5DnFA2Mzk0

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!