Justin Sun tett egy előzetes bejelentést, miszerint a TRON Foundation a jövő héten leleplez egy új üzleti megállapodást egy multimilliárdos megacéggel.

Justin Sun, a TRON alapítója és a BitTorrent vezérigazgatója bejelentett egy ízelítőt a TRON közösség számára – az esemény még október vége előtt esedékes.

Sun a Twitteren közölte, miszerint a TRON a jövő héten egy új üzleti megállapodást köt „egy multimilliárdos amerikai megacéggel.”

Egyelőre senki sem tudja, hogy Sun melyik cégre gondolt, de bejelentése szerint a megállapodás nemcsak a tronnak, hanem minden, a tron blokkláncán futó tokennek, valamint a decentralizált alkalmazásoknak (dApp) is kedvezni fog. Ezt követően arra kérte közel 2 millió Twitter-követőjét, hogy próbálják meg kitalálni, melyik megacégre gondolt.

Ez az elmúlt két hét során a második nyom Suntól. Október 15-én a TRON-közösség egyik tagja arról kérdezte, hogy van-e bármilyen „nagy híre” ami „megrázza a kriptopiacot”. Sun erre azt felelte, hogy még hónap vége előtt lesz bejelentése.

Már keringenek pletykák a TRON közösségben – egyesek szerint a Samsung lehet az említett cég. Ezt sokan arra alapozzák, hogy a TRON, a trx és minden TRC20 támogatva lehet a Samsung új tárcájában.

Egy másik jel erre, hogy mióta a Samsung pár hónapja előállt tárcájával, azóta számos stratégiai megállapodást kötöttek különböző cégekkel.

Mindemellett Sun a Twitteren megosztotta, hogy a Samsung október 29. és 30. között San Joséban tartott fejlesztői konferenciáján előadóként vesz majd részt.

Erősödik a TRON

A trx szerencséje nemrég meglepő fordulatot vett. A kriptovaluta a 11. helyen állt összérték szerint, majd értéke 0,021 dollárig ugrott, amellyel helyet kapott a top tízes listán. Jelenleg a trx a 10. helyen, az xlm peidg a 11. helyen áll.

Érdekességképpen: nem ez az első alkalom, hogy így alakult. Júniusban a trx 11.-ként foglalt helyet, majd az xlm megelőzésével megszerezte a 10. helyet, mielőtt később visszaesett volna.

Mindenképpen izgalmasak a fejlemények. Sun a Twitteren posztolt egy képet a CoinMarketCap nyitóoldaláról, majd azt jósolta, hogy az év végére a negyedik helyen fog állni. A kép leírása konkrétan az volt, hogy „Top 4. Év végére.”

Az üzenetet azonban később törölték, a Binance-vezérigazgató Changpeng „CZ” Zhao figyelmeztetése miatt.

CZ azt írta, hogy Sun üzenete szélsőséges árfolyambecslés, és ez kerülendő.

Annak ellenére, hogy Sun törölte a bejegyzést, az internet sosem felejt, az eredeti üzenetről keringő képek pedig fellelhetők.

A TRX árfolyama jelenleg 0,0219 dolláron áll, az elmúlt 24 órában pedig csaknem 7%-ot emelkedett az értéke.

Forrás: coinspeaker.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép estétek! 🙂