Egy népszerű kereskedő elemzése szerint az ether árfolyama akár 40%-ot is emelkedhet novemberben.

Josh Olszewicz, az „autodidakta módon tanuló kereskedő” elmondta, szerinte november a vezető altkoin hónapja lesz, értéke akár 40%-ot is emelkedhet.

A cikk írásakor 187 dollár az ether értéke, az elmúlt 24 órában 0,7%-ot, az elmúlt 30 napban pedig 11,6%-ot emelkedett az értéke.

A többi kriptopénzzel együtt emelkedett Kína elnökének megjegyzései után, de a bitcoinnal szemben csökkent az értéke.

Az elmúlt két hétben nagyjából 10,1%-ot esett az ether árfolyama a vezető kriptopénzzel szemben.

Ha tényleg felmegy 260 dollárig, akkor ez megfordulhat, akár a többi kriptovaluta is emelkedésnek indulhat, ha ilyen pozitív hírek érkeznek.

Az Intercontinental Exchange által üzemeltett Bakkt határidős tőzsde nemrég újabb rekordot döntött a bitcoinalapú határidős szerződések forgalmával. A héten bejelentették, hogy egy kripto „fogyasztói alkalmazást indítanak” a jövő év első felében, melynek első üzlettársa a Starbucks lesz.

Az Etherum körül is vannak fejlemények. Heath Tarbert, a CFTC elnöke úgy hiszi, hogy 2020-ban elindulhatnak a hálózat okosszerződései is. Emellett a zcash is csatlakozik a DeFi ökoszisztémájához egy csomagolt tokennel.

Olvastad már? A Tether egyre népszerűbb a fogadóirodákban és a kanabisz-iparban

Forrás: cryptoglobe.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon.

Legyen szép napod! 🙂

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendo anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.