John McAfee egy megkötések nélküli decentralizált tőzsdét indít

-

John McAfee saját kriptoplatformja, a McAfee Magic elstartolása után nem sokkal, most hétfőn egy megosztott tőzsde indítását is tervezi.
A „McAfeedex” az ethereum blokkláncán fut. McAfee szerint a tőzsdén nem lesznek megkötések.

McAfee egy McAfeedex névre hallgató decentralizált tőzsdét indít

Júniusban John McAfee elindított egy digitális valuta hozzáférési pontot, amely nyolc különböző tőzsde manuális és számítógépes kereskedését egyesíteti egyetlen felületen.

A McAfee Magic, amely több mint 500 digitális valutához nyújt hozzáférést az emberek számára, eddig 11 743 felhasználóval rendelkezik. Pénteken McAfee elmondta, hogy most egy tőzsdét indít MCAfeedex néven, ahol „nem kell nevet, dokumentumokat, email-címet és banki adatokat megadni.
A tranzakciók részletei titkosított, és semmi sincs megfigyelve – nincs rögzítve és nincsenek megkötések” – magyarázta McAfee.
A korábbi antivírusmágnás elmondta:

„A McAfee megosztott tőzsde bétaverziója október 7-én érkezik. Játsszatok vele. Időbe telik, amíg elég felhasználónk lesz ahhoz, hogy igazán beinduljon, de ha türelmesek vagyunk akkor meglátjuk, hogy ez lehet-e a kulcsa annak, hogy megszabaduljunk a kormányok irányításának egyik alapkövétől: a fiát pénzekről. Ezt nem lehet bezárni.”

A McAfeedex weboldala betekintést nyújt arról, hogy mire számíthatunk. Ilyen például az Ethereum-alapú tokenek ingyenes átváltási, valamint egy 0,25 %-os vevő díj.
Az oldal azt írja, hogy nincsenek blokkolt országok, így nem lesz olyan állam, ahonnan ne érhetnénk el az oldalt a részükről. A tőzsde indulása előtt McAfee azt sugallta, hogy meglepetést tartogat a számunkra – erre négy képpel utalt:

„Nyomok a hétfői bejelentésemhez: végre megkerüli az első kép rémálmait, teljesen újraírja a második képet, reményt hozhat a harmadikba és remélhetőleg a negyedik szellemiségét fogja átadni.” – mondta McAfee.

A hírek McAfee hajós szökése után érkeztek – állítólag az elmúlt kilenc hónap során menekül az Egyesült Államok szervei elől. Januárban McAfee elmondta, hogy „nagyon súlyos, meg nem nevezett vádak” miatt üldözik.
Mindemelett az ügyészek a feleségét és 2020-as elnöki kampányának négy tagját is elítélték. „Nyolc éve nem fizetek adót, és ezt nem is titkoltam.” – hangsúlyozta McAfee, amikor először elhagyta az Államokat.
McAfee szerint:

„megvannak a győzelemhez szükséges eszközeink”

Azóta McAfee az úgy nevezett „szabadság csónakán” rejtőzik és különböző helyeken köt ki teljes titokban, egy alufóliázott, Faraday-kalitkaszerű bunkerban rejtőzve.

Október 5-én, McAfee azt írta a Twitteren, hogy a hárombetűs kormányszervek nem is őt üldözik, nem fegyverarzenálját és adókikerülésének tényét:

„A kormányok nem az adók, a fegyverek, a drogok vagy az egyéb ilyen dolgokat miatt üldöznek – azért, mert elmondom az igazat arról, hogy az emberek hogyan tudnának megszabadulni a kormányoktól.”

Üzenetében hangsúlyozta:


Megvannak az eszközeink: a decentralizált tőzsdék és a titkosított valuták. Attól függetlenül, hogy mi a véleményünk arról, amit McAfee mond vagy csinál, tagadhatatlan, hogy van egy közönsége. Bármennyire is tűnik őrültnek, McAfee mindig kiáll igaza mellett, amikor megosztja a világgal kapcsolatos álláspontjait.
Gyakran ismételget olyan kulcsmondatokat, mint hogy az adózás lopás, vagy azt, hogy minden magánszemély megérdemli a pénzügyi adatainak védelmét. Most is csak azt mondja, amit hónapokkal ezelőtt is kijelentetett, amikor elhagyta az USA-t: hogy „a kriptopénzek felszabadíthatják az egyéneket.”

„Nagyon ritkán, de időnként előfordult, hogy összeütközésbe kerülnek a régi és új kultúrák, ahogy a technológia megváltoztatja a civilizációt” mondta McAfee akkoriban.

„A kriptopénz az egyik ilyen technológia,  és talán az egyik leglényegesebb az emberi történelem során, a tűz feltalálása óta- a kormányok nem tudnak adót beszedni, ha mindenki titkosított kriptopénzeket használ.”

Olvastad már? Bitcoin vs. Libra: Mi a különbség?

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: Vip Crypto Signals

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Fidelity vezető bemutatja az úttörő Bitcoin értékelő modelljét

A Fidelity globális makrogazdasági igazgatója, Jurrien Timmer az X-en (korábban Twitter) nemrégiben közzétett posztsorozatában egy úttörő Bitcoin-értékelési modellt mutatott be, amely potenciálisan újradefiniálhatja a kriptovaluta...

Az elemzők szerint a legjobb kriptok a piaci csökkenése ellenére

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg egy összetett környezetben navigál, mivel a befektetők és a piaci szereplők várják a közelgő Bitcoin Halving eseményt, amely várhatóan 2024. április 22-én,...

A Bitcoin 150.000 dollárig 2024-ben? Miért mondja a vezető ezt az árjóslatot?

A Bitcoin küzd a visszautasítás után, amely azt követően következett be, hogy az árfolyam 53.000 dollárt tesztelt az árfolyamgrafikonon. Az árfolyam február 20-án 51.774 dollárról néhány...

Digitális aranyláz: Hogyan alakítja át a kriptovaluta a sportfogadási piacot?

Vendégbejegyzés A kriptovaluta, amely egykor még csak egyszerű érdeklődést kapott a technológia rajongóitól, ma már rengeteg különböző iparágban, köztük a sportfogadásban is előszeretettel alkalmazzák. Ez a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!