Joe Rogan életképes valutának látja a bitcoint

-

A népszerű rádiós a legutóbbi interjúja során az MMA-harcos Khalil Rountree-vel beszélgetett, és ennek során a korai internethez hasonlította a bitcoint, amely érthetően megrémíti a kormányokat.
Rogan szerint a BTC olyasmi, amire a kormányok nem számítottak.

„Úgy hiszem, a Bitcoin nagyjából olyan lehet, mint a korai internet volt. A kormányok nem számítottak a létrejöttére, mára pedig már egy életképes, használható pénznemmé vált, vásárolni tudsz vele.”

Rogan elmondta, a kormányok tervei szerint be fognak vezetni olyan centralizált digitális pénzeket, amelyeket ők irányítanak, és még azt is megmondhatják, hogy mire lehet elkölteni.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezzel ellentétben a bitcoin teljesen kívül van a kormányzati befolyáson, decentralizált és engedélymentes fizetési megoldásként működik.
Rogan 2014-ben foglalkozott először a bitcoinnal, azóta támogatónak tekinthető.
Egy 2016-os Andreas Antonopoulos-interjúban úgy fogalmazott, 1000 dolláros árfolyam óta all-in van.
2021 számít annak az évnek, amikor különösen sok celeb kezdett el kriptókkal foglalkozni, Rogan bitcoin-támogatása mostanra megállapodottnak tekinthető.
A műsorában januárban is szóba került a BTC, akkor úgy vélte, még bedőlhet a rendszer, de mostanra már egyértelművé vált a meggyőződése.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

Joe Rogan interjú-műsora a Spotify legnépszerűbb showjának számít, epizódonként 11 milliós nézettséggel. Anthony Pompliano úgy fogalmazott, hogy a műsor nagyobb, mint a Fox News és a CNN együtt.
A mostani interjúja előtt is már volt vendége az MMA-ból, Khalil Rountree-vel pedig arról beszélgettek, hogy a sportoló hogyan ismerkedett meg a bitcoinnal.

Rountree az UFC egyik jelenlegi amerikai versenyzője, aki bevallottan nem tech- vagy éppen pénzügyi guru, de nagyon is izgatja a technológia, és a Bitcoin Miami 2022 konferencián is előadóként volt jelen.
Rountree megemlítette Yeonmi Park esetét is, aki Észak-Koreából tudott elmenekülni, köszönhetően a bitcoinnak.
Az epizód nézői a Youtube platformján a kommentek alapján főleg abban reménykednek, hogy például Jack Mallers, a Strike vezetője, vagy éppen Jack Dorsey, a Twitter alapítója is feltűnik majd a műsorban valamikor.
Volt, aki úgy fogalmazott, hogy Michael Saylor interjúja akkora hájpot okozhatna, mint egy spot ETF elfogadása.

Az mindenesetre látható, hogy a „Bitcoin awakening” epizód hamar átlépte a százezres megtekintést, és Joe Rogan műsora még mindig a legmenőbb a Spotify kínálatában.

Olvastad már? Jobb kereskedés, jobb élet – ezzel a szlogennel hódít a Bitget kriptotőzsde

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 150.000 dollárig 2024-ben? Miért mondja ez a vezető ezt az árjóslatot?

A Bitcoin küzd a visszautasítás után, amely azt követően következett be, hogy az árfolyam 53.000 dollárt tesztelt az árfolyamgrafikonon. Az árfolyam február 20-án 51.774 dollárról néhány...

Digitális aranyláz: Hogyan alakítja át a kriptovaluta a sportfogadási piacot?

Vendégbejegyzés A kriptovaluta, amely egykor még csak egyszerű érdeklődést kapott a technológia rajongóitól, ma már rengeteg különböző iparágban, köztük a sportfogadásban is előszeretettel alkalmazzák. Ez a...

Az Ethereum Alapítvány fontos bejelentést tesz közzé

Az Ethereum Alapítvány kulcsfontosságú bejelentést tett, amely inspirálni fogja a kutatást és fejlesztést a Zero-Knowledge proof-ok és a ZK L2 szabványok területén. A ZK finanszírozás első...

Miért lesz beleszólása az intézményeknek a BTC jövőjébe?

A CryptoQuant adatai szerint február eleje óta megugrott az 1000 és 10.000 Bitcoint (BTC) tartalmazó Unspent Transaction Outputs (UTXOs) száma. A BTC UTXO egy olyan mérőszám,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!