Jim Cramer figyelmeztetést ad ki a pénzügyi piacokkal kapcsolatban

-

Jim Cramer ellentmondásos televíziós személyiség és egykori fedezeti alapkezelő ismét felbolygatta a pénzügyi piacokat legújabb kommentárjával.

A gyakran vitatott piaci előrejelzéseiről ismert, többek között a Bitcoinra vonatkozó előrejelzéseiről, a pénzügyi piacra vonatkozó legutóbbi figyelmeztetése kiváltotta a kriptopénzek közösségének reakcióját.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Cramer számos eszközzel kapcsolatos pontatlan árprognózisairól szerzett hírnevet.

Valójában van egy külön számla, amely az előrejelzései ellenében kereskedik, és amely a tulajdonos szerint állítólag 60% körüli sikerességi arányt ért el.

Cramer legutóbbi piaci figyelmeztetésére a kriptopiaci szereplők pozitívan reagáltak, és azzal viccelődtek, hogy egy valódi bikafutás lehet a küszöbön.

A CNBC műsorvezetőjének jóslatai mindig is vita tárgyát képezték a piac szerelmesei és szakértői körében.

Vakmerő és gyakran ellentmondásos kijelentései többször is reflektorfénybe kerültek, különösen, ha a kriptopénzekről van szó.

Cramer kriptopiaci piaci értékelései, attól kezdve, hogy azt javasolta, hogy a Bitcoint a legalacsonyabb szintjén kell eladni, egészen addig, hogy azt javasolta, hogy az eddigi csúcson érdemes vásárolni, következetesen eltértek a valóságtól.

A múltban Cramer szeszélyes álláspontot képviselt a Bitcoinnal kapcsolatban. 2017 decemberében, amikor a Bitcoin elérte akkori történelmi csúcsát, arra biztatta a nézőket, hogy vegyék meg az eszközt.

Később azonban azt tanácsolta, hogy 2018-ban, a kriptotél beköszöntével adjuk el. Mindkét esetben a piac az ő javaslataival ellentétes irányba mozdult el.

Legutóbb, 2021 áprilisában a kínai bányászat dominanciájával kapcsolatos aggodalmakra hivatkozva adta el Bitcoin-portfólióját. A Bitcoin néhány nappal később történelmi csúcsot ért el.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Tekintettel erre az előzményre, Cramer legutóbbi, a pénzügyi piacokra vonatkozó figyelmeztetését a kriptopénzek rajongói humorral és optimizmussal fogadták.

A közösségi média kommentjei arra utalnak, hogy a résztvevők a figyelmeztetését bikajelzésnek tekintették, az egyik Twitter-felhasználó így nyilatkozott:

„Ha Jim Cramer aggódik, akkor határozottan itt az ideje vásárolni”.

Olvastad már? 8 év után mozdult meg százmillió dollárnyi ETH

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!