A Terraform Labs kijelöl egy új vezérigazgatót

-

A Wall Street Journal friss jelentése szerint a Terraform Labs új vezérigazgatót nevezett ki.

Chris Amani, aki korábban COO, majd pénzügyi igazgató volt, átvette a Terraform Labs vezérigazgatói posztját, Do Kwon társalapítót váltva. Do Kwon jelenleg Montenegróban börtönben ül.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Do Kwon ellen a dél-koreai tőkepiaci törvények megsértése miatt emeltek vádat. Az Egyesült Államokban büntetőjogi és polgári jogi csalás vádjával néz szembe. Mindkét ország a saját hazájának való kiadatását kéri.

Amani a WSJ-nek nyilatkozott,

„A legjobbakat szeretnénk, és reméljük, hogy sikerül tisztáznia magát minden vád alól. De amíg be van börtönözve, és amíg a saját jogi kihívásaival néz szembe, addig számunkra csak annak van értelme, hogy nélküle folytassuk tovább”.

Mit tartogat a jövő Terra számára

A 40 milliárd dolláros Terraform Labs projekt tavaly márciusban omlott össze.

Legfontosabb projektje, a Terra (UST) stablecoin és annak testvér tokenje, a Luna (LUNA) is látványosan összeomlott ebben az időszakban. A cég azonban továbbra is működik Szingapúrban.

Amani reményét fejezte ki, hogy a Terra projekt feltámasztható. Kijelentette, hogy a Terraform Labs olyan alkalmazásokat kíván kifejleszteni, amelyek „valódi hasznosságot nyújtanak”.

Egyelőre nincs jele annak, hogy a cég új stablecoint tervezne indítani a sikertelen TerraUSD stablecoin helyett.

Amani elismerte, hogy a Terra nehéz évet tudhat maga mögött, mivel a stablecoinja, az UST elbukott.

A stablecoin azóta sem mutatta az újjáéledés jeleit. A közösség azonban úgy döntött, hogy a Terra-t algoritmikus stablecoinok használata nélkül éleszti újra.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Amani kijelentette, hogy a folyamat nehéz lesz, de a csapatnak világos elképzelése van a Terra integrálásáról a szélesebb Web 3.0 ökoszisztémába.

Állítólag a vállalatnak jelenleg 40 alkalmazottja van, köztük 15 olyan, aki a Terraform Labs-nél volt a projekt tavalyi összeomlása előtt.

Olvastad már? A BRICS csúcstalálkozóján az új tagok felvétele is téma lesz

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!