Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat.

A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először.

Ez a cikk azokat a tényezőket vizsgálja, amelyek új magasságokba repíthetnek egyes altcoinokat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Közelebbről megvizsgálja a közelgő projekteket és a piaci dinamikát, hogy kiemelje az ígéretes lehetőségeket.

Az olvasók, akik szeretnének tőkét kovácsolni a következő nagy ugrásból a kriptopénzek területén, értékes betekintést kapnak ebben a cikkben.

A BlastUP vírusként terjed, néhány hét alatt 4,8 millió dollárt gyűjtött össze

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja nemrégiben lenyűgöző debütálásával hullámokat vert a kriptovilágban, hiszen néhány hét alatt 4,8 millió dollárt gyűjtött össze.

Számos agyafúrt befektető igyekszik megvenni a BlastUP tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökne.

altcoin
Forrás: X

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve az Airdropban való részvételt , az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, és a staking útján kamatot szerezhetnek.

A BlastUP kiemelkedik a tömegből a kriptovilágban. A Blast, a TVL hatodik legnagyobb blokklánca által támogatott Blast valódi hasznosságot kínál a DApp-vállalkozások launchpadként.

A BlastUP mottója a Grow faster, earn more (Gyorsabban nőj, többet keress), a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett.

Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részévé válnak, amely arra van kihegyezve, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt az egekbe szöknek <<

Avalanche ármozgás: A legutóbbi trendek elemzése

Az Avalanche (AVAX) árfolyama 4,14%-os emelkedést tapasztalt az elmúlt héten. Az elmúlt hónapban azonban 27,17%-os csökkenést tapasztalt.

Az elmúlt hat hónapban az AVAX erős, 276,25%-os nyereséget mutatott. Az árfolyam jelenleg a 33,14 és 39,96 dollár közötti tartományban mozog.

A mozgások gyors felfelé irányuló ugrások és lassabb csökkenések keverékére utalnak, utalva egy lehetséges korrekciós fázisra egy általános nagyobb felfelé irányuló trend közepette.

Az AVAX jövőbeli ármozgását illetően van hely az óvatos optimizmusra. A coin a legközelebbi ellenállási szintje, a 42,78 dollár felé nyomul, amelyet elérhet, ha a vételi nyomás folytatódik.

Lefelé nézve a 29,13 dollár alá történő esés további eladásokat hívhat elő.

Az AVAX lenyűgöző több hónapos nyereséget ért el, ami pozitív hosszú távú kilátásokat mutat, de rövid távú visszahúzódások lehetségesek, mivel a befektetők nyereséget vesznek fel és újraértékelnek.

A Celestia kripto árfolyammozgások és elemzések

A Celestia legutóbbi útja emelkedést mutat. Az árak 9,67 és 12,90 dollár között mozogtak, a múlt héten közel 10%-os növekedést láthattunk.

De ha egy hónapra visszatekintünk, akkor a coin körülbelül 16%-ot esett. Hat hónappal ezelőtt más volt a helyzet, akkor szárnyalt, több mint 239%-kal.

Az utóbbi időben a mozgások inkább hasonlítanak a szokásos fel- és lejtmenetre, mint az erős, egyenes vonalú mozgásokra.

A Celestia számára a jövő sokféleképpen alakulhat. A dolgok reményteljesnek tűnnek, mivel a mélypontokról emelkedik, de a 14,29 dolláros ellenállásig még van egy kis tér.

Ha a vásárlók továbbra is érdeklődnek, akkor láthatjuk, hogy megérinti vagy átlépi ezt a szintet. A másik oldalon, ha az emberek elkezdenek eladni, akkor a 7,83 dolláros támasz felé eshet.

A coin a 10 és 100 napos átlagok közelében kereskedik, így a nagy ugrások vagy esések nem garantáltak. Tartsd nyitva a szemed a változásokra, amelyek további akciókra utalhatnak.

Az Ondo altcoin árfolyam mozgásának elemzése

Az Ondo érme ára jelenleg 0,64 és 1,02 dollár között mozog, ami némi volatilitást mutat a közelmúltbeli mozgásaiban. Az elmúlt héten 11,16%-ot veszített az értékéből, ami rövid távon csökkenő tendenciára utal.

Az elmúlt egy hónapot tekintve azonban 8,43%-os emelkedés tapasztalható, ami némi rugalmasságra utal.

Fél év alatt az érme figyelemre méltó, 2573,73%-os emelkedést produkált. A mozgás impulzusok és korrekciók keverékét mutatja, jelenleg nincs egyértelmű domináns irány.

Az Ondo érme közelmúltbeli viselkedése miatt a következő mozgások megjósolásához figyelembe kell venni a jó és a rossz lehetőségeket is.

A jelentős hathavi emelkedés miatt van potenciál a növekedésre. Ha sikerül áttörnie az 1,24 dolláros ellenállást, akkor megcélozhatja az 1,63 dolláros második ellenállást.

A Relatív Erősség Index (RSI) 44,23-as értékével és az alacsony Stochastic értékkel azonban további lefelé irányuló nyomás várhat ránk.

Ha esik, akkor 0,47 dollárnál találhat támaszt, vagy legrosszabb esetben 0,09 dollárig.

A Pepe kriptopiaci meglátásai

A Pepe (PEPE) az elmúlt hat hónapban jelentős emelkedést mutatott 605,93%-os emelkedéssel, annak ellenére, hogy az elmúlt hónapban 11,17%-kal csökkent.

Jelenleg a PEPE 0,00000497 és 0,00000660 dollár között kereskedik. A tendencia többnyire impulzívnak tűnik, amit az elmúlt héten elért 20,42%-os figyelemre méltó nyereség támogat.

A jelenlegi mozgás azt sugallja, hogy a legközelebbi ellenállási szint felé tolódik a 0,00000723 dollárnál.

A PEPE jövőbeli árfolyamának előrejelzésekor az óvatosságnak és az optimizmusnak egyaránt helye van.

A PEPE áttörheti a 0,00000723 dolláros akadályt, különösen, ha az emelkedő trend folytatódik, és a vételi nyomás továbbra is erős marad, ahogyan azt a 67,81-es RSI és a 78,63-as Stochastic jelzi.

Azonban, ha az eladók közbelépnek, a PEPE a 0,00000397 dolláros támasz felé veheti az irányt, vagy még lejjebb, a 0,00000234 dolláros második támaszszintre.

A MACD pozitív momentumot mutató értéke növeli a növekedési potenciált, de az érme volatilis története óvatos megközelítést igényel az előrejelzés során.

Következtetés

A kriptopiacok a 2024-es bikafutás jeleit mutatják, és számos altcoin esetében jelentős emelkedés várható.

Több versenyző közül az AVAX, a TIA, az ONDO és a PEPE kelti fel az érdeklődést.

Rövid távú növekedési potenciáljuk azonban korlátozottnak tűnik egy feltörekvő projekthez képest.

A BlastUP kiemelkedik, mint ígéretes befektetés, amely sokkal nagyobb potenciállal rendelkezik.

A BlastUP erőssége az innovatív koncepciójában és a Blast ökoszisztémán belüli pozíciójában rejlik. E kombináció azt sugallja, hogy a közelgő altcoin hullámban az élen járhat.

altcoin

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!