Ismét beindult a defipiac, rekordot döntött a SushiSwap forgalma

-

Úgy tűnik, hogy pár hét kihagyás után visszatért a defi. Az Ethereum gas költségei ismét nyári magaslatokba emelkedtek, miután beindultak az olyan defi coinok, mint az AAVE, YFI, és a SUSHI.

A defiplatformok felhasználása is kezd emelkedni. A SushiSwap adatai alapján a platform napi forgalma megdöntötte korábbi rekordját.

Darry Wang, a DeFiance Capital befektetési elemzője elmondta, hogy a SushiSwap forgalma 355 millió dollárral megdöntötte korábbi rekordját.
A hétnapos forgalom átlépte az 1,26 milliárd dollárt, ezzel a SushiSwap az egyik legnépszerűbb decentralizált tőzsde.
Éves szintre átlagolva a SushiSwap forgalma naponta több mint 33 millió dollár.


A SushiSwap emellett hamarosan kiadja 2021-es terveit.
Ezzel még több információt kaphatunk a BentoBox pénzpiaci megoldásról, amellyel short és long pozíciókat lehet nyitni decentralizált módon. Elemzők szerint ezzel jelentősen megemelkedhet a SUSHI értéke, mivel sokkal több jutalék járhat a kamatozás után.
Emellett sokan a SushiSwap v2 indulására számítanak pár hónapon belül, de egyelőre nem tudni, hogy ez mit jelent a SUSHI számára.

A Mihtril Cash hatás

A Mithil Cash kereskedelemi tevékenysége is jelentősen hozzájárult a SushiSwap forgalmának növekedéséhez.
A Mithril Cash a Basis Cash protokoll láncelágazása. A Basis Cash egy stabilcoinprojekt, melynek célja, hogy egy biztosíték nélküli stabilcoint próbáljon kiépíteni. A láncelágazás ellenére elindulásuk nagyon erős volt.
A Twitteren kevesen beszéltek a projekt indulásáról, ennek ellenére 5 perccel elsatrolását követően több mint 100 millió dollár érkezett a szerződésre, amely két óra múlva 400 millió, majd 12 óra múlva 1 milliárd dollárra emelkedett. A csúcson 1,4 milliárd dollárt utaltak a projektbe.
A SushiSwap Vision adatai alapján a Mithril Cash forgalma több mint 30 millió dollár volt az elmúlt 24 óra során és több millió dollár forgalma volt a Mithril Sharesnek is.
Ugyan nem a Mithril Cash adja a SushiSwap forgalmának jelentős részét, de jól mutatja, hogy merre halad a platform.

Olvastad már? A közösségi médiában is tarol a bitcoin

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

A CYBRO előértékesítése: A Dogecoin, Shiba Inu és Dogwifhat befektetői mellett, lovagolja meg a hype-ot, és szerezz profitot!

Vendégbejegyzés A kriptopiacon zajlik a legújabb előértékesítési lehetőség, látszólag olyan nagy nevek nyomdokaiba lépve, mint a Dogecoin és a Shiba Inu. Egy új játékos lép a...

Dogecoin long vagy short? Íme, hol állnak a kereskedők a DOGE 13%-os esése után

A piac elemzése során kiderült, hogy a kereskedők a Dogecoin (DOGE) legutóbbi küzdelmei ellenére is pozitívan álltak a Dogecoin hozamához. A DOGE korábban úgy tűnt,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!