Íme a Ripple CEO tanácsai arról, hogy érdemes-e Bitcoint vagy XRP-t vásárolni

-

A kriptopénzek szabályozása körül zajló vitában a feszültség azután fokozódott, hogy az XRP-párti John Deaton ügyvéd reagált Elizabeth Warren szenátor legutóbbi megjegyzéseire az amerikai szenátus banki bizottságának meghallgatásán.

Warren szenátor a kriptovalidátorok és a stablecoin-felhasználók szigorúbb felügyeletének szorgalmazása Deaton részéről kritikát váltott ki.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezáltal rávilágított a kriptopártiak és a politikai döntéshozók közötti növekvő szakadékra.

A közelmúltban közzétett X bejegyzésében így kommentálta,

„@Senwarren újra és újra megmutatta, hogy inkább politizál, minthogy valódi megoldásokat találjon”

Ez az összecsapás is kiemeli a blokklánc-technológia szabályozásának és következményeinek összetettségét, valamint a reakciókat, amelyeket ez valószínűleg kivált egy nagyon hangos közösségben.

A Ripple (XRP) lendülete a SEC per ellenére is emelkedő

A Ripple SEC ellen folyamatban lévő perének hátterében fokozott piaci volatilitás alakult ki.

Ahogy az várható volt, ez táplálta a kínálat esetleges növekedésével kapcsolatos aggodalmakat.

A Coinglass adataiból azonban kiderült, hogy az altcoin továbbra is bikás trendet követ a grafikonokon.

A hasonló érzéseket tükrözve az XRP a cikk írásakor 3,41%-os emelkedést mutatott a heti grafikonokon.

Ez annyit jelent, hogy a rövid távú ingadozások ellenére az open interest és a derivatívák volumenének megugrása növekvő kereskedői bizalmat eredményezett – A pozitív lendület jele.

Mondani sem kell, hogy a közösségi média is optimizmustól pezseg, néhányan kommentálták Yoshitaka Kitao legutóbbi megjegyzéseit. @RippleXrpie, megvilágítva az SBI vezérigazgatójának legutóbbi jelölését megjegyezte,

„BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!! SBI CEO: „2025-re minden bank Japánban #XRP-t fog használni”. Brad Garlinghouse: „2024 nagy lesz!”

ripple
Forrás: X

Mások, mint a @UniverseTwenty megjegyezte,

„#XRP 1 dollár+ április vége előtt.”

Garlinghouse optimizmusa az XRP ETF-ekkel kapcsolatban

A közösségi médiában nem csak az emberek reménykednek. Például amikor a párizsi blokklánc héten a lehetséges XRP ETF-ekről kérdezték, Brad Garlinghouse, a Ripple vezérigazgatója megjegyezte,

„Nem azt mondom, hogy csak vegyünk Bitcoint vagy csak vegyünk XRP-t. Azt mondom, hogy egy kosárba akarsz befektetni, és diverzifikálni akarsz”.

Majd hozzátette,

„Az Egyesült Államokban csak 2 kriptó van, amely szabályozási szempontból egyértelmű – a Bitcoin, és a bírósági harc miatt az XRP. Ennek szabályozási egyértelműsége van, hogy nem értékpapír. Úgy gondolom, hogy ez különböző, ez nem számít!”

Garlinghouse nemsokára azzal folytatta, hogy a Bitcoin ETF-eken kívül más ETF-ek is lesznek az USA-ban.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Az XRP a cikkírás idején a fellendülés jeleit rögzítette, így a következő hónapok nagyon pozitívan alakulhatnak az altcoin számára.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? 10 nap múlva jön a felezés

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!