A Cardano elérheti az 1,7 dollárt?

-

A neves kriptoelemző, Ali Martinez továbbra is meg van győződve a Cardano (ADA) előrejelzéséről, jelentős árfolyam-emelkedést vár.

A történelmi mintákban és a jelenlegi piaci dinamikában gyökerező Martinez előrejelzése 300% feletti potenciális rallyt valószínűsít az ADA számára az elkövetkező hetekben.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Martinez már március közepén tett kezdeti előrejelzése feltűnő hasonlóságokat emelt ki a Cardano jelenlegi pályája és a 2018 és 2021 között megfigyelt minták között.

Martinez véleménye szerint az ADA konszolidációja a 0,55 és 0,80 dollár közötti tartományon belül egy monumentális emelkedés előfutáraként szolgál, amely végül 1,70 dollárig repíti az értékét.

Az elemző legújabb frissítései ennek a bikás hangulatnak a megismétlését jelzik, Martinez hangsúlyozva, hogy az ADA jelenlegi helyzete pontosan illeszkedik a várakozásokhoz, tovább szilárdítva a várható kitörést 1,70 dollárig.

Az ADA árfolyamgrafikonján látható felhalmozódási mintákból kiindulva Martinez hangsúlyozza a korábbi ciklusok jelentőségét előrejelzéseinek kialakításában.

A Cardano 2010 végi emelkedése egy 115 napos felhalmozódási fázist követően rendkívüli, 3217%-os rallyt eredményezett, amely a 3 dolláros csúcsárban csúcsosodott ki.

cardano

Cardano
Forrás: X

Megismétlődhet a történelem?

Noha az ADA jelenlegi teljesítménye nem tükrözi a 2021-ben tapasztalt nyereség nagyságrendjét, Martinez továbbra is optimista.

A jelenlegi felhalmozódási fázis 76 napot ölel fel, és az ADA árfolyammozgása a 34. napon van, Martinez szerint a bikás várakozások továbbra is indokoltak, különösen a felgyorsult ciklusok történelmi precedensét figyelembe véve.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A külső piaci erők kedvezően igazodnak majd Martinez előrejelzéseihez, vagy előre nem látható tényezők valószínűleg hatással lesznek az ADA felemelkedésére?

Miközben a Cardano-tulajdonosok ezen előrejelzések kibontakozását várják, rengeteg a spekuláció a népszerű kriptopénz árfolyamának pályáját befolyásoló tényezőkkel kapcsolatban.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Ethena: A 97%-os emelkedés után érdemes az ENS-re fogadni?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!