A Bitcoin feleződése után a legnagyobb kripto-nyertesek keresése. Miként reagálnak a főbb altcoinok erre a történelmi eseményre?

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin feleződése olyan mérföldkőnek minősülő esemény, amely történelmileg jelentős piaci reakciót vált ki.

A jelenség közeledtével a figyelem arra irányul, hogy a többi nagy kriptovaluta hogyan fog teljesíteni a jelenség nyomán.

A 2024-es bikapiac kezdete óta a befektetők élénken figyelik a kibontakozó forgatókönyvet, hogy azonosítsák azokat az érméket, amelyek előrébb fognak kerülni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a cikk a feleződés következményeit vizsgálja ezekre a kriptovalutákra nézve, és előrejelzi lehetséges pályájukat a Bitcoin nagy pillanatát követően.

A BlastUP előértékesítés: A Blast ökoszisztéma 1. launchpadja élesben működik!

A BlastUP egy úttörő launchpad a Blaston, az élvonalbeli Layer 2 megoldáson, amely gyorsan, mindössze 35 nap alatt elérte az 1 milliárd dollár összértéket zárolva.

A BlastUP sikere is nyilvánvaló, hiszen néhány hét alatt gyorsan összegyűjtött 4 millió dollárt, és ezzel magára vonta a hozzáértő korai befektetők figyelmét.kripto

A BlastUP a „Gyorsabban nőj, többet kereshetsz” mottót képviseli. A launchpad elsődleges célja, hogy csökkentse a blokklánc startupok belépési akadályait, biztosítva, hogy már a kezdetektől fogva fel legyenek készülve a sikerre.

A BlastUP token, a platform alapköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO indításokhoz, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Gyorsabb növekedés és több bevétel a BlastUP-al! <<

A BlastUP token tulajdonosok olyan exkluzív előnyöket élvezhetnek, mint például az airdrophoz való hozzáférés, különleges jutalmak az IDO-kban, és a staking révén kamatot szerezhetnek.

Ahogy a BlastUP előre halad, elkötelezett marad a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett, amely támogatja a korai fázisú startupokat. A BlastUP gyorsan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez MOST, hogy a korai előnyöket felszabadítsd <<

Az Ethereum ármozgása: A gyors áttekintés

Az Ethereum (ETH) aktuális árfolyama 3,224 és 3,666 dollár között mozog. Az elmúlt héten az árfolyam 7,19%-kal emelkedett.

Az utóbbi egy hónapra visszatekintve azonban 9,41%-kal csökkent. Az utóbbi hat hónapban az ETH jelentős, 128,28%-os emelkedést produkált.

Az árfolyam impulzusszerű mozgásokra utal, a következő ellenállási szint felé nyomulva a 3.878,08 dolláros szint felé, a jelenlegi támogató talaj pedig a 2.993,39 dolláros szint.

Az Ethereum árfolyama potenciálisan megcélozhatja a második ellenállási szintet 4320 dollárnál, ha a pozitív trend folytatódik.

Másrészről, ha az eladási nyomás fokozódik, az árak tesztelhetik a második támaszszintet a 2.551,04 dollárnál.

A 10 napos Moving Average (SMA) kissé a 100 napos SMA felett van, és a 42,29-es Relative Strength Index (RSI) azt jelzi, hogy az ETH nem túlvásárolt, a lendület mindkét irányba elmehet, így a vevőknek és az eladóknak is szorosan figyelniük kell.

A Solana árfolyamának alakulása és piaci mozgásai

A Solana az utóbbi időben jelentős mozgást tapasztalt. A coin jelenlegi árfolyamsávja 163,53 és 200,02 dollár között mozog.

Az elmúlt héten a SOL árfolyama körülbelül 5,2%-kal esett, ami a lehűlés jelei mutatkoznak az elmúlt egy hónap lenyűgöző 19,1%-os növekedése és az elmúlt hat hónap lenyűgöző, több mint 708%-os kiugrása után.

A piaci lépések azt sugallják, hogy az árfolyam szusszanásnyi szünetet tart, és lehet, hogy korrekciós fázisban van, mivel a jelenlegi ársáv alsó vége körül helyezkedik el.

A SOL jövőjét tekintve a coin növekedési potenciált mutat, a legközelebbi ellenállási szint a 220,50 dolláros szintnél található, ami felfelé irányuló mozgást jelez.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a legközelebbi támaszszint 147,52 dollárnál van, ami az árfolyam csökkenése esetén támaszként szolgálhat.

A coin kereskedési mutatói, mint az RSI és a Stochastic azt sugallják, hogy sem túlvett, sem túladott, ami egyelőre stabil lendületre utal.

Míg a múltbeli teljesítménye felemelő volt, a befektetőknek érdemes szemmel tartaniuk a piaci trendeket és a kulcsfontosságú technikai szinteket a SOL következő nagy lépéséért.

Az Avalanche kripto árváltozás és ami előttünk áll

Az Avalanche (AVAX) az elmúlt héten mérsékelt emelkedést mutatott, 0,81%-kal mozogva felfelé.

Az elmúlt hónapban 12,34%-kal emelkedett, és ha távolabbra tekintünk vissza, hat hónap alatt 418,75%-os ugrással drámaian megugrott.

A coin jelenleg 44,15 és 54,34 dollár között mozog. A legutóbbi akciók arra utalnak, hogy egy erős rally után a konszolidáció fázisában van, a támasz- és ellenállási szintek között ugrál.

A jövőbe tekintve az AVAX továbbra is szembesülhet mind az emelkedésekkel, mind a csökkenésekkel. Ha megtartja a lendületet, akkor tesztelheti a legközelebbi ellenállást 59,34 dollárnál, és akár a második ellenállást is megcélozhatja 69,53 dollárnál.

Azonban az is lehetséges, hogy az árfolyam lefelé fordul a legközelebbi 38,96 dolláros támasz felé, vagy akár a 28,77 dolláros második támaszszint felé, ha veszít a lendületből.

A mérsékelt növekedés és a vevők és az eladók egyensúlyozó erői óvatos utat jeleznek az AVAX számára.

Az XRP ármozgásai és jelenlegi állapota

Az XRP az utóbbi időben fokozott figyelmet kapott, és az elmúlt héten 4,32%-os pozitív árfolyamváltozást mutatott be. Az elmúlt hónapban az érme enyhe, 0,43%-os emelkedést mutatott, hat hónap alatt pedig erősebb, 26,60%-os emelkedést ért el.

A jelenlegi árfolyam 0,56 és 0,63 dollár között ingadozik, a mozgások impulzív és korrekciós minták keverékére utalnak.

Az érme azonnali ellenállással néz szembe 0,67 dollárnál. A támaszszintek a közelben, 0,53 dollárnál, és egy másodlagos támasz 0,45 dollárnál található, ami a piac kényes egyensúlyára utal.

Az XRP árfolyama rövid távon továbbra is változhat, mivel a kereskedők a piaci körülményekre reagálnak, és az ellenállási szinteket célozzák meg.

A 0,67 dollár feletti áttörés esetén az árfolyam a 0,74 dolláros második ellenállás felé veheti az irányt.

A 10 és 100 napos SMA-kban megfigyelhető viszonylagos stabilitás azonban visszafoghatja a hirtelen mozgásokat.

Míg az RSI és a Stochastic értékei sem szélsőértékek, ami azt sugallja, hogy nincs túlvásárolt vagy túladott piac, a negatív MACD szint az óvatosságra utaló potenciális lehetőséget jelzi.

Összességében az optimizmust a piaci trendek és a kulcsfontosságú támaszszintek gondos figyelésével kell mérsékelni.

Következtetés

A Bitcoin feleződése után a főbb altcoinok, mint az ETH, SOL, AVAX és XRP nem biztos, hogy rövid távon jelentős nyereséget fognak elérni.

Ezen érmék mérsékelt növekedést tapasztalhatnak, de nem lesznek a kiemelkedő teljesítményűek.

Ezek közül a BlastUP rendelkezik a legnagyobb potenciállal az innovatív koncepciója és a Blast ökoszisztémában elfoglalt helye miatt.

A projekt kiemelkedik a kriptopénzek piacán új lehetőségeket kereső befektetők számára vonzó potenciáljával.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!