Arbitrum (ARB) technikai elemzés 04.10.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Arbitrum (ARB)

Az Arbitrum (ARB) árfolyama áttörte a január, február és március nagy részében fennálló konszolidációs fázist, jelezve egy potenciális csökkenő tendencia kezdetét a márciusi második heti összeomlás után.

Az ARB e süllyedés során egy kulcsfontosságú támaszszintet fordított át ellenállási szintre, megerősítve a csökkenő trend meghosszabbítását.

Az Arbitrum árfolyama a március 16-i összeomlással kezdődően az 1,79 és 1,67 dolláros támaszszintek alá tört.

Az ARB azóta 24%-ot esett, és jelenleg 1,48 dolláron kereskedik. A kulcsfontosságú támaszok lebontását általában egy újratesztelés követi, ami megerősíti, hogy ez a szint ellenállássá változott.

Ha egy ilyen fejlemény következne be, a befektetők arra számíthatnak, hogy az Arbitrum árfolyama 13% – 20%-os felfelé irányuló mozgást indíthat el, amely újrateszteli a fent említett ellenállási zónát.

Amennyiben az eladók irányítanak, akkor az ARB valószínűleg intenzív elutasítással fog szembenézni, amely a következő kulcsfontosságú támaszszintre, az 1,34 dolláros szintre nyomja le, amely nagyjából 20%-kal alacsonyabb az 1,67 dolláros szintnél.

A Relative Strength Index (RSI) és az Awesome Oscillator (AO) támogatják ezt a lefelé irányuló mozgást, mivel az 50-es és a 0-s átlagszintjük alatt lebegnek.

Továbbá, az IntoTheBlock adatai azt mutatják, hogy 175.000 cím, amely 895 millió ARB-t vásárolt 1,65 dolláros átlagáron, Out of the Money.

E befektetők az ARB-t 1,58 és 1,70 dollár között halmozták fel, ami egybeesik a technikai szempontból jegyzett ellenállási szinttel.

Az 1,36 és 1,45 dollár közötti időszakban nagyjából 56 400 cím vásárolt 2,15 milliárd ARB-t 1,41 dolláros átlagáron.

E befektetők még mindig In the Money-ban vannak, és valószínűleg még többet fognak felhalmozni, ha az Arbitrum árfolyama lejjebb csúszik.

Érdekesség, hogy ez a szint egybeesik a fent említett technikai támasszal is.

Másrészről, ha az Arbitrum árfolyama visszahódítja az 1,79 dolláros ellenállási szintet, és átfordítja azt egy támogatási szintre, az érvénytelenítené a medvés tézist.

Ilyen esetben az ARB megkísérelhet egy 12%-os elmozdulást a 2 dolláros pszichológiai szintre.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

A DTX Exchange, az Injective és a Fetch AI a piac élére áll, és bikás technikai adatokat mutatnak

Vendégbejegyzés Az AI-piac iránti növekvő optimizmussal számos vezető kriptopénz visszapattant a kulcsfontosságú árszintekre, és bikaerős növekedés előtt áll. Az AI-szektor vezető erősödői közé tartozik a Fetch.ai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!