Az XRP és a Cardano (ADA) jelzi az árvisszatérést, de a BlastUP (BLP) launchpad beárnyékolja őket

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piacán az élet jelei mutatkoznak, mivel két népszerű érme is a visszatérésre enged következtetni.

E pozitív tendenciák közepette egy úttörő platform bukkan fel, amely azt ígéri, hogy újradefiniálja az adománygyűjtést a blokklánc területén.

Míg az XRP és a Cardano potenciális felfelé ívelő pályájukkal felkeltik a befektetők figyelmét, hamarosan háttérbe szorulhatnak egy új projekt által, amely arra hivatott, hogy kihasználja a bikafutás lendületét.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az új szereplő ellophatja a reflektorfényt, és új mércét állíthat fel az ágazatban.

A BlastUP vírusként terjed, néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtött össze

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja nemrég hullámokat vert a kriptovilágban a lenyűgöző debütálásával, és néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtött össze.

Számos okos befektető igyekszik megvenni a BlastUP tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökne.

cardano

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve az airdropban való részvételt , az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, és a staking segítségével kamatot szerezhetnek.

A BlastUP kitűnik a tömegből a kriptovilágban. A Blast, a TVL által hatodik legnagyobb blokklánc mögött áll, és valódi hasznosságot kínál a DApp-vállalkozások induló platformjaként.

A BlastUP mottója a Gyorsabban nőj, többet keress, a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett.

Aki most csatlakozik a BlastUP-hoz, az egy olyan projekt részévé válik, amely arra készül, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt az egekbe szöknek <<

Az XRP kriptoteljesítménye: A legutóbbi trendek és a legfontosabb szintek

Az elmúlt héten az XRP árfolyama körülbelül 4,32%-kal emelkedett, az értéke a jelenlegi 0,56 és 0,63 dollár közötti tartományban öregedett.

Az elmúlt hónapban a változás minimális, 0,43%-os volt. Fél évre visszatekintve azonban jelentős, 26,60%-os árfolyam-emelkedés tapasztalható.

Az XRP mozgása impulzív és korrekciós minták keverékére utal, mivel a meghatározott ársávon belül ingadozik.

A jövő az XRP esetében a potenciális csúcsok és mélypontok kényes egyensúlyát rejti magában.

A 0,67 dolláros legközelebbi ellenállási szint felé van hely a növekedésre, és talán még a 0,74 dolláros második ellenállás felé is, ha a lendület felerősödik.

A befektetőknek azonban a 0,53 vagy akár a 0,45 dolláros támaszszintekig történő esetleges visszahúzódásra is figyelniük kell, ami akkor jöhet szóba, ha a jelenlegi támasz nem tart ki.

A Cardano (ADA) árfolyammozgása és legújabb trendek

A Cardano ára az elmúlt héten stabilitást mutatott, nem változott, de egy hónap alatt közel 19%-os eséssel szembesült.

Fél év alatt az ADA több mint 136%-ot emelkedett. Az ár most 0,55 és 0,64 dollár között ingadozik.

A legkisebb árfolyamváltozás a legközelebbi ellenálláshoz, 0,69 dollárhoz vagy a legközelebbi támaszhoz, 0,51 dollárhoz vezethet.

A jelenlegi tendenciák kiegyenlítődő mozgásokra utalnak, ami az erős vételi vagy eladási lendület hiányát jelzi.

A Cardano árfolyam-előrejelzése vegyes. Az RSI 34,47-es értékével az ADA közelebb áll a túladott állapothoz, ami egy lehetséges fellendülésre utal, ha a vevők belépnek.

Az SMA-k kiegyensúlyozott piacra utalnak, mivel a jelenlegi ár a 10 napos és a 100 napos átlag közelében van.

De mivel a technikai mutatók, mint a MACD közel nulla és a Stochastic 30,50-nél van, az ADA nem biztos, hogy hamarosan nagy ugrásokat vagy merüléseket fog látni.

Következtetés

Az XRP és az ADA az árfolyam-emelkedés jeleit mutatja, de rövid távú potenciáljukat beárnyékolja a BlastUP (BLP).

A BlastUP a Blast ökoszisztéma része, és innovatív koncepciója egyre nagyobb figyelmet kap. A jelenlegi bikafutásban a többieket is felülmúlhatja.

A BlastUP stabil keretrendszere és friss megközelítése a növekedés egyik legjobb választásaként pozícionálja.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!