Íme a legjobban teljesítő kriptopénz szeptemberben

-

Egy olyan hónapban, amikor sok kriptopénz küzd a talpra állásért, a Chainlink (LINK) a kitartás jelképe lett.

Az eszköz nem csak megőrizte stabilitását, de két hét alatt figyelemre méltó, 23%-os árfolyam-emelkedést is produkált.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ami a Chainlinket megkülönbözteti, az az egyedi viselkedése, amikor a tőzsdékre kerül, más eszközökkel ellentétben, amelyeknél előfordulhat, hogy csökkenés következik be, a LINK sokszor kezdeti árfolyam-emelkedésnek indul.

A Chainlink árelemzése lenyűgöző narratívát tár fel. Az elmúlt két hétben az eszköz folyamatosan emelkedett.

Ez az emelkedés egybeesik azzal, hogy jelentős mennyiségű tőzsdei kínálat áramlik vissza a hidegtárcákba, ami azt jelzi, hogy a befektetők inkább megtartják LINK érméiket, mintsem hogy kereskednének velük.

Ez a viselkedés erősen jelzi a befektetők bizalmát az eszköz hosszú távú potenciáljában.

kriptopénz
Forrás: tradingview.com

Mi tehát a Chainlink tézise?

Az eszköz közelmúltbeli teljesítménye arra utal, hogy függetlenítette magát a szélesebb piaci trendektől, amelyek más kriptovalutákat lefelé húztak.

A 23%-os árfolyam-emelkedés és a tokenek visszaáramlása a hidegtárcákba bikás kilátásokat jelez.

Úgy tűnik, hogy a Chainlink a saját útját járja, amely a jelenlegi piaci feltételek fennmaradása esetén további növekedést eredményezhet.

Fontos azonban, hogy ezt az optimizmust bizonyos fokú óvatossággal közelítsük meg.

Bár a Chainlink eddig is erősen teljesített, a kriptopénzpiac volatilitása miatt a dolgok gyorsan változhatnak. A befektetőknek szemmel kell tartaniuk a piaci mutatókat, és fel kell készülniük minden eshetőségre.

A Chainlink erős és ígéretes eszköznek bizonyult a kriptopiacon, különösen szeptember hónapban.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A tőzsdékre való átkerüléskor mutatott egyedi árviselkedése és a tokenek közelmúltbeli visszaáramlása a hidegtárcákba olyan eszközzé teszi, amelyet érdemes figyelni.

Ahogy előre haladunk, a Chainlink nagyon is jól lehet, hogy továbbra is dacol a piaci trendekkel, így potenciális biztonságos menedéket jelenthet a befektetők számára ezekben a bizonytalan időkben.

Olvastad már? Az alacsony piaci kapitalizációjú Wall Street Memes a mém érmék potenciális sztárja lehet

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Paxos megkapta az engedélyt a stablecoinok kibocsátására Abu-Dzabiban

A Paxos kripto cég két elvi jóváhagyást kapott a Financial Services Regulatory Authority-tól az Abu-Dhabi Global Market-en. A vállalat szerdán közzétett sajtóközleményében közölte, hogy az engedélyek...

A Bitcoin tőzsdei kínálata 2017 decembere óta a legalacsonyabb szintre csökken

A Bitcoin-tulajdonosok egyre inkább az önmegőrzés mellett teszik le a voksukat, miközben a kriptopénz-tőzsdékbe vetett bizalom egyre csökken. A Bitcoin a mai nap folyamán rövid időre...

Beperelték Cristiano Ronaldo-t a Binance népszerűsítéséért

A futball szupersztár Cristiano Ronaldo egy nem tervezett csoportos perrel néz szembe, amiért a Binance kriptotőzsdét népszerűsíti. A november 27-én az Egyesült Államok egyik floridai kerületi...

Binance coin (BNB) technikai elemzés 11.29.

Prémium Binance coin (BNB) BNB ár csökken 250 dollár alatt - Hogyan lehet visszaállítani, ha egyáltalán sikerül. A Binance coin (BNB) árfolyama jelentősen csökkent a múlt héten, ami...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!