Az alacsony piaci kapitalizációjú Wall Street Memes a mém érmék potenciális sztárja lehet

-


Vendégbejegyzés


A Pepe (PEPE) 2023-ban brutális árfolyam ingadozást tapasztalt: az ára április és május folyamán exponenciálisan emelkedett, majd a következő hónapokban mintegy 85%-kal esett vissza.

Mivel a PEPE jelenleg 0,00000062 dolláros szint körül mozog, egyes befektetők feltételezése szerint a tokent továbbra is túlértékelik a mémérmék piacán található társaihoz képest.

Így helyeződött át a rivaldafény, és egyúttal a mém coin rajongók figyelme a Wall Street Memes (WSM) tokenre.

Ez egy új, alacsony tőkeértékű mém érme, amely korlátozott idejű előértékesítésével borzolta fel a kedélyeket. 

A Pepe ingatag árfolyama fontos kérdéseket vet fel

A Pepe árfolyama 2023 első felében hatalmasat szárnyalt: az április 17-ei 0,0000000276 dolláros történelmi mélypontjáról május 5-ére a 0,000004354 dolláros csúcsra tornázta fel magát.

Ez a nagy rali világszerte felkeltette a lakossági befektetők figyelmét, és piaci kapitalizációban mérve a PEPE a világ egyik legjobb mém érméjévé emelkedett.

A PEPE azonban nem maradt nyugton, mert a száguldást követő négy hónap során tragikus, 85%-os árfolyamcsökkenést produkált.

Ez azért következhetett be, mert a befektetők úgy döntöttek, hogy eladják a részesedéseiket (ez pedig egyre hatalmasodó bearish trendet idézett elő).

A PEPE ily mértékű zuhanása arra ösztökélt néhány kriptoelemzőt, hogy azt feltételezzék, hogy a tokenből túl sokat néznek ki, azaz túlértékelik. Egyes hangok szerint itt az ideje az alacsonyabb piaci kapitalizációjú mém érmék felé kacsintgatni.

Olvasd csak, mit tweetelt a kriptoinfluencer CryptoGodJohn:

„Sok olyan érme, amelynek 10-50 millió dolláros tőkeértéke van, 2025-ben több milliárd dolláros piaci kapitalizációval fog rendelkezni.”

Ez a kijelentés azt sugallja, hogy az alacsonyabb tőkeértékű mém érmék a jövőbeni piaci ciklusokban bőven felülszárnyalhatják a PEPE teljesítményét.

Ugyan a PEPE továbbra is az egyik legfontosabb mém alapú kriptónak tekintendő, a közelmúltbeli volatilitása és a lehetséges túlértékeltsége azt mutatja, hogy az alulértékelt érmék inkább fognak felfelé ívelő potenciált mutatni a jövőben.

A feltörekvő, alacsony kapitalizációjú Wall Street Memes nagy sebességre kapcsolt

Amíg a PEPE folyamatos bizonytalanságban tartja a befektetőit, addig azok elkezdtek átszállingózni az új és innovatív, alacsony kapitalizációjú kriptók térfelére, azokhoz, amelyek esélyesebbek a növekedésre.

Az egyik esélyes projekt a Wall Street Memes (WSM), mely előértékesítése olyannyira virális lett, hogy befektetők ezrei beszélnek róla.

A WSM a Wall Street Memes márka natív tokenje, és a projektnek a közösségi médiában már egymillió feletti követője van.

A token akár évi 56%-os stakelési jutalmat és szilárd tokenomikát kínál, az össztokenszám pedig 2 milliárd WSM-ben lett korlátozva.

A teljes WSM-kínálat mintegy 50%-át a folyamatban lévő előértékesítési szakaszra szigetelték el, így garantálva azt, hogy a korai támogatók tekintélyes részesedéssel rendelkezzenek majd a projekt jövőjében.

A WSM körül már csak azért is olyan nagy a hype, mert az előértékesítése szeptember 25-én zárul, a Tier-1 tőzsdei bevezetésére pedig szeptember 27-én kerül sor.

A projektnek már több mint 25 millió dolláros finanszírozást sikerült összegyűjtenie, és olyan kiemelkedő kriptoinfluencerek is megszavazták neki a bizalmat befektetésükkel, mint például Crypto Dose.

Tovább a Wall Street Memes előértékesítésére

A WSM egy igen értékes új mém érme versenyző

Ahogyan azt CryptoGodJohn korábban említett tweetje is jelzi, az olyan vadonatúj, alacsony kapitalizációjú kriptovaluták, mint a WSM, gyakran kapnak magas értékeléseket. 

A WSM tokenomikája, egyedi márkája és staking protokollja ismeretében a legtöbb, előértékesítéseket kedvelő befektetőnek felcsillan a szeme, és remek kitörési pontnak véli ezt a mém coint

Mivel a WSM még mindig az előértékesítési szakaszában tartózkodik, és az ára mindössze 0,0337 dollár, a token továbbra is alulértékeltnek számít az olyan nagyobb mém érmékhez viszonyítva, mint a PEPE.

Még inkább így van, ha belegondolunk,hogy a PEPE-vel ellentétben a Wall Street Memes valós hasznosságú és egy már megalapozott közösséggel bír, ami bizony előnyt jelent a piacra lépő egyéb új mém érmékkel szemben.

A WSM a CoinSniper közelgő tőzsdei bevezetések listáján is az első helyen áll, ami fémjelzi a kriptoközösség iránta való nagyfokú érdeklődését.

A technológiai mogul Elon Musk még a Wall Street Memes közösségi oldalával is többször kapcsolatba lépett, ami miatt tovább gyűrűznek a WSM potenciális széleskörű elfogadottságáról szóló spekulációk.

Mindent összevetve a Wall Street Memes jövője fényesnek tűnik, amivel arra szeretnénk utalni, hogy a WSM a mém érmék potenciális sztárja lehet.

Tovább a Wall Street Memes előértékesítésére

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

3 kripto robbanni fog, miután az Ethereum ETF jóváhagyást kap – Dogecoin (DOGE), Cardano (ADA) és Solana (SOL)

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca, amely jelenleg 1,41 billió dollár kapitalizációval rendelkezik, egy egyedülálló fázist él át, amelyet az altcoinok visszaesése jellemez. Mindezek ellenére van remény egy esetleges...

Kiyosaki: most kell bitcoint venni, amíg nem késő!

Robert Kiyosaki ismételten az alternatív befektetési eszközöket szorgalmazza, beleértve az aranyat, az ezüstöt, és a Bitcoint, miközben óva int a hagyományos fiat pénzrendszertől. Kiyosaki, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!