Így telt a 2021-es év a Kriptoworldnél

-

Elérkeztünk 2021 végéhez, eljött tehát az idő, hogy visszanézzünk az eltelt 365 napra, összegezzünk, levonjuk a következtetéseket, és veletek is megosszuk a tapasztalatainkat.
Először is, köszönjük szépen mindenkinek, aki minket választott, aki rendszeresen visszatért hozzánk, esetleg csak itt-ott benézett. Nektek köszönhetően elmondható, hogy a Kriptoworld mára Magyarország egyik legjelentősebb hírportálja, ha kriptoiparról van szó.
A hét minden napján kiszolgáltuk híreinkkel a magyar közösséget, hiszen mint azt tudjuk, a médiában nincs szabadnap. Ennek köszönhetően az egész év során 1431 bejegyzést tettünk közzé (ezzel együtt már 1432-t!), ami azt jelenti, hogy naponta átlagosan 4 cikket közöltünk.
Ez idő alatt 323.421 egyedi látogató kereste fel az oldalt, akik összesen csaknem kétmillió oldalmegtekintést produkáltak. Összehasonlításképpen: 2020-ban összesen 264.333-an látogattak el hozzánk, és 1,3 millió oldalmegtekintést regisztráltunk.
A legnépszerűbb cikk tekintetében nem okoztatok meglepetést a számunkra. Tudjuk jól, hogy milyen témák érdekelnek titeket, éppen ezért igyekszünk a lehető legrelevánsabb témákról írni.
Így történt ez a „Négy kriptopénz, amelyre érdemes lesz figyelni 2022-ben” című cikkünkkel is, amit ahhoz képest, hogy pontosan egy hónapja jelent meg, 15.297-en olvasták el, ezzel ez lett az év legolvasottabb bejegyzése.
A legtöbb olvasónk Budapestről követ minket, a fővárost Szeged, Debrecen és Győr követi a ranglistán. A top10-es listán szerepel még Bécs, Kecskemét, Pécs, Miskolc és London is.
Mi az ideihez hasonló lendülettel vágunk bele a 2022-es esztendőbe, és reméljük, hogy – ahogy azt eddig is megszokhattuk – jövőre is számíthatunk a támogatásotokra. 2022-ben is itt leszünk, és továbbra is teljesen ingyen fogjuk nektek elhozni a kriptovilág legfrissebb híreit.

Bitcoinban és sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánunk!

Szeretettel: Mészáros András

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin robbanásszerű emelkedése jöhet

Henrik Zeberg prominens kereskedő bikás kilátásait fejezte ki a Bitcoinról, több kulcsfontosságú tényezőre hivatkozva, amelyek alátámasztják álláspontját. Egy nemrégiben közzétett tweetjében Zeberg kiemelte a Bitcoin és...

Ethereum technikai elemzés 06.01.

Prémium Ethereum Az Ethereum árelemzése azt tükrözi, hogy a medvék átvették az irányítást a piac felett, miközben a bikák küzdenek a lendület visszaszerzéséért. Az eladási nyomás hatására...

Az amerikai befektetési bank TD Cowen bezárja kripto üzletágát

Az amerikai befektetési bank, a TD Cowen bejelentette, hogy egy évvel az indulás után bezárja kriptopénzekkel foglalkozó egységét, a Cowen Digitalt. A bank 2022 márciusában indította...

A Bitcoin újra túlszárnyalja magát, 2023 a BTC éve?

A Bitcoin meredek növekedése az amerikai bankválság közepette megerősítette a régóta támogatott narratíváját, miszerint biztonságos eszköz. Az elmúlt hónapokban a világ legnagyobb piaci tőkeértékű kriptoeszközének számító...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!