Hoskinson szerint a kockázati tőkések nem értik meg, hogy a Cardanónak közössége van

-

Hoskinson kiemelte, miszerint a kriptopénzeket illetően meg kell változtatni a Szilícium-völgy „bizarr mantráját, hogy gyorsan lépj és robbanj be”, ami 2021-ben 10,5 milliárd dolláros veszteséget okozott a decentralizált pénzügyi (defi) térben.
Charles Hoskinson egy nemrégiben készült YouTube-videóban kiemelte a Cardano-ökoszisztéma gyors növekedését, miközben tisztázta a kriptoközösség más tagjai által az elmúlt évben felvetett aggodalmakat.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


„Olyan világban élünk, ahol emberek tetszőleges csoportjai lesznek tényellenőrzők, és dönthetnek arról, hogy mi a legitim” – mondta Hoskinson, miközben a kormányzat kriptovalutákról alkotott megítéléséről beszélt. Rámutatott, hogy a pénzügyi bűncselekmények túlnyomó többsége az amerikai dollárral vagy más fiat valutákkal történik.

Az idén lelassulhat a kriptoökoszisztéma növekedése

„Nehéz vitatkozni egy 2,5 billió dolláros iparág [létjogosultságáról], és elképzelni, hogy hová fog fejlődni. Szerintem iparágként csak meg fogjuk emészteni, […] hogy ilyen gyorsan ekkora méreteket öltöttünk.”

Kiemelte azt is, hogy a Szilícium-völgy „bizarr mantráját, hogy gyorsan lépj és robbanj be”, meg kell változtatni a kriptókat illetően, aminek elmulasztása 2021-ben 10,5 milliárd dolláros veszteséget okozott a decentralizált pénzügyi (defi) térben. Hangsúlyozva a Cardano lassú és módszeres megközelítését, Hoskinson azt mondta:

„Ezért van az, hogy a VC-k valójában nem is értik, hogy a Cardanónak van egy közössége. Azt hiszik, hogy csak én vagyok egy mikrofon mögött”.

Hoskinson azt is elmondta, hogy a Cardano fokozatosan át fog alakulni állandó nyílt forráskódú projektté, és a Linux operációs rendszerhez hasonlította. Reméli, hogy a hierarchikus struktúrától a Cardano a közösség tagjai által fejlesztett nyílt forráskódú DAappok felé mozdul el:

„Nekik [a fejlesztőknek] is el kellene kötelezniük magukat arra, hogy legalább egy fejlesztőjük erőforrásait a Cardano protokollhoz való hozzájárulásra fordítsák”.

Hoskinson hosszú távon a Cardano útitervének gyorsabb befejezését képzeli el ezzel a „kis erőforrás-kötelezettségvállalással”. A YouTubereknek, podcastelőknek és VC-knek, akik megkérdőjelezték a Cardano növekedését, azt üzente, hogy „mi vagyunk az első számú GitHub-hozzájárulók”:
„Ha olyan szakértő vagy, hogy véleményt nyilvánítasz a megjegyzéseinkről, akkor mondd meg, hogy melyek a tévedések, melyek nem jelentenek semmit, és az útiterv mely részeinél hibázunk drámaian.”

Egy hasonló élő YouTube-videóben Hoskinson beszélt a defi lehetőségeiről, valamint a Cardano kis szerepéről az iparágon belül.
Szerinte a fejlesztőknek és az alkotóknak hosszú távúbb jövőképet kell ápolniuk:

„Nagyon nehéz ilyen mérnöki munkát végezni, méghozzá helyesen, a jövőbe tekintve és előrelátóan. Sajnos sok projekt ezen a téren nem fogja kiállni az idő próbáját. Egyszerűen tény, hogy a következő öt-tíz évben nagy kihalás fog bekövetkezni.”

Forrás: Cointelegraph

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb kriptók, amelyeket most kell megvenni, mert 2024-ben 500 %-os megtérülést hozhatnak

Vendégbejegyzés A jelenlegi kriptopiac a folyamatos növekedés és a rugalmasság jeleit mutatja. A piac továbbra is pozitív pályán mozog, a jelentős kriptovaluták, mint a Bitcoin és az...

Miért érzik a fájdalmat a Bitcoin medvék?

A Bitcoin árfolyamának emelkedésével a medvék is érezték a feszültséget A bálnák is elkezdtek érdeklődni a BTC iránt. A Bitcoin (BTC) iránt az elmúlt hetekben...

Miért kell az ATOM-nak 10 dolláros támogatási szintre lépnie?

A Cosmos (ATOM) egy hetes csökkenés után az elmúlt 24 órában felfelé vette az irányt. Ha azonban a token lenyűgöző teljesítményt kell mutatnia, akkor egy kritikus...

Ismét nagy bukás előtt állhat a SEC, kevés az esélyük a Kraken tőzsde ellen

A tőzsdefelügyelet nemrégiben perelte be ismét a Krakent, amiért kriptopénzeket árusít, de egyes nézetek alapján ez az újrahasznosított per eleve bukásra van ítélve. A jogi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!