Így szerezz bitcoint találós kérdések megfejtésével

-

A Satoshi Treasure egy millió dollárért folyó játék, amelyet idén áprilisban indítottak el. A cél, hogy kitaláld a készítők által kitalált találós kérdéseket, válaszolj azokra, majd megszerezd a jutalomként járó kulcsokat.

Filmből származó inspiráció

A játék létrehozói Ian Miers és Eric Meltzer. Az ötlet Steven Spielberg Ready Player One című filmjéből jött. Az, aki az 1000 kulcsból először szerez meg 400-at, egymillió dollárt vihet el bitcoinban.
A játékosok játszhatnak egyéniben, valamint csapatokba szedődve. A milliókért folyó harc igencsak közkedvelt a diákok és a fiatalabbak körében. A játékhoz eddig több mint százezer ember csatlakozott a világ minden tájáról.

6 BTC bónusz

A 14-es számú találós kérdést májusban tették közé. Amennyiben ezt a kódolást megfejtitek, olyan privát kulcsokhoz nyertek hozzáférést, amelyen 6 BTC jutalom van.
A Satoshi Treasure néhány feladata geolokációs jellegű. A megoldónak a térképen kell bogarásznia, megtalálnia a megfelelő helyet, majd a leírás alapján összeraknia a helyes megfejtést.
A Satoshi Treasure egy nagyszerű játék, amely x órára is lefoglalhatja az embert. Ha pedig valóban jó eredményeket érsz el vele, még a meggazdagodás is ott van a lehetőségek között. Mindenképp érdemes tehát kipróbálni.

Olvastad már? Óvatosan az ATM-ekkel – az Egyesült Államokban (már) ezeket is figyelik!

Forrás: kryptomagazin.sk

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem csak fájlok átvitele – mire használható még a pendrive?

A pendrive-ok, más néven USB-meghajtók több mint egy tucat éve velünk vannak. Leváltották a hajlékonylemezeket, kiszorítják a CD-ket és DVD-ket is, elkísérnek minket mindennapjainkban –...

Chainlink technikai elemzés 03.30.

Prémium Chainlink A ChainLink árelemzése volatilis piacot mutat, csökkenő tendenciával. A ChainLink legutóbbi piaci viselkedése azt sugallja, hogy az ár viszonylag stabil tendenciát mutat, kisebb ingadozásra való hajlammal. A...

Az Aptos (APT) legújabb együttműködése lendíthet az árfolyamán?

Az Aptos az Econia Labs-szal együttműködve igyekszik frissíteni DeFi alapítványát, hogy több új generációs DeFi terméket vonzzon a platformjára. Bár a lépés célja, hogy hasznot húzzon...

Sam Bankman-Fried ártatlannak vallja magát

Sam Bankman-Fried, az FTX alapítója a Reuters jelentése szerint ártatlannak vallja magát a kampányfinanszírozási törvények kijátszásának és egy vagy több kínai kormánytisztviselő megvesztegetése vádjában. Korábban...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!