Így szerezz bitcoint találós kérdések megfejtésével

A Satoshi Treasure egy millió dollárért folyó játék, amelyet idén áprilisban indítottak el. A cél, hogy kitaláld a készítők által kitalált találós kérdéseket, válaszolj azokra, majd megszerezd a jutalomként járó kulcsokat.

Filmből származó inspiráció

A játék létrehozói Ian Miers és Eric Meltzer. Az ötlet Steven Spielberg Ready Player One című filmjéből jött. Az, aki az 1000 kulcsból először szerez meg 400-at, egymillió dollárt vihet el bitcoinban.

A játékosok játszhatnak egyéniben, valamint csapatokba szedődve. A milliókért folyó harc igencsak közkedvelt a diákok és a fiatalabbak körében. A játékhoz eddig több mint százezer ember csatlakozott a világ minden tájáról.

6 BTC bónusz

A 14-es számú találós kérdést májusban tették közé. Amennyiben ezt a kódolást megfejtitek, olyan privát kulcsokhoz nyertek hozzáférést, amelyen 6 BTC jutalom van.

A Satoshi Treasure néhány feladata geolokációs jellegű. A megoldónak a térképen kell bogarásznia, megtalálnia a megfelelő helyet, majd a leírás alapján összeraknia a helyes megfejtést.

A Satoshi Treasure egy nagyszerű játék, amely x órára is lefoglalhatja az embert. Ha pedig valóban jó eredményeket érsz el vele, még a meggazdagodás is ott van a lehetőségek között. Mindenképp érdemes tehát kipróbálni.

Olvastad már? Óvatosan az ATM-ekkel – az Egyesült Államokban (már) ezeket is figyelik!

Forrás: kryptomagazin.sk


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂