Így lehet a bitcoin a világbéke kulcsa

-

Jimmy Song, egy ismert bitcoinfejlesztő szerint a vezető kriptopénz egy erőteljes eszköz lehet egy „békés forradalom” elhozására.
Song nemrég interjút adott az RT-nek, ahol Max Keiser házigazdának beszélt a bitcoinról.

Azt mondta, hogy „a legjobb dolog a bitcoinban a pénzügyi hatalom decentralizációja. Ha a kormány és a nagyvállalatok közrejátszanak, akkor általában azt tesznek, amit csak akarnak.”
Song szerint a kriptóval az egyének felülkerekedhetnek a vállalatokon és kormányokon, mivel ez egy decentralizált eszköz.

„Ha már a kormányzásról beszélünk, valamint azokról esetekről, amikor magánszemélyek lenyomták az óriáscégeket, vállalatokat és pénzes embereket… úgy tűnik, hogy a bitcoin az ellenállás valutája. A bitcoin lehet az a valuta, amely egyesíti ezeket a nemzetközi mozgalmakat.”

A fejlesztő később felhívta a figyelmet a párizsi sárgamellényes tüntetőkre, akik még nem jöttek rá, hogy a kriptopénzek milyen nagy segítségre lehetnek abban, hogy megdöntsék a korrupt kormányokat, vállalatokat és bankokat, akik ellen tüntetnek.
Song szerint „még sokan nem tudatosították: a pénzügyi hatalom mozgatja a világot. Azok irányítanak mindent, akik a tárcákat is irányítják.”
Emellett Song szerint, ha a sárgamellényesek valódi változást akarnak, akkor decentralizálniuk kell az elavult pénzügyi rendszerüket.

„Ezek a mozgalmak mind azok ellen irányulnak, akik irányítanak. Azonban inkább vissza kellene szerezniük saját erejüket, a decentralizáció erejét. Ez a bitcoinnal kezdődik.”

Ahelyett, hogy az utcán tüntetnének, ahol sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy megsebesülnek vagy akár meghalnak, a társalapító szerint a Gilets jaunesnak inkább a színfalak mögött kellene tevékenykednie, hogy mindenkit felszabadítsanak a nagy bankok és kormányok rabláncaiból. Ez egy sokkal békésebb forradalom, amely igenis lehetséges a bitcoinnal.

Ne akadjunk fenn az árfolyamon

Amikor a medve piacról kérdezték, Song azt felelte, hogy a fejlesztők jobban teszik, ha nem is foglalkoznak ezzel. Szerinte „a bitcoin egy Cypherpunk-eszmény, szóval nem érdemes a pillanatnyi értékével foglalkozni. Az ezen dolgozó emberek hosszú távban gondolkodnak.”

Olvastad már? Jelenleg Afrikában a legnépszerűbb a bitcoin

Forrás: cryptodaily.co.uk

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.27.

Prémium Ripple (XRP) Az XRP árfolyamát a Ripple fejlődése és a SEC kontra Ripple per aktualitásai befolyásolják. Az altcoin a 0,56 dolláros szint fölé emelkedett, mivel az XRPLedger...

Starknet TVL: Áttörés az Ethereum Layer 2 szektorban

Az elmúlt héten robbanásszerűen növekedett a Starknet Total Value Locked (TVL) értéke, adataink szerint 194%-kal emelkedett, elérve a 1.32 milliárd dollárt. Ezáltal a Starknet az...

Leállította a bíróság az amerikai bitcoin-bányászok kérdőívezését

Az amerikai EIA, azaz az Energiaügyi Hivatal kötelezni akarta a bányászokat, hogy minden információt adjanak át számára az üzleti folyamataikról, egy texasi bíróság viszont kimondta,...

Egy kriptó, amelynek hatodik érzéke van a csalások kivédésére

Vendégbejegyzés A Scotty the AI egy igazán ügyes kriptoérme, a befektetők el is kényeztetik az előértékesítése során. A számláló eddig 779 ezer dollárnál jár, és természetesen...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!