Hogyan reagált a MATIC a Polygon megugró hálózati aktivitására

-

A Polygon (MATIC) a közelmúltban masszív kiugrást regisztrált a hálózati forgalomban, mivel a napi tranzakciók emelkedtek. Ennek köszönhetően a Polygon stakerek élvezhették a nyereséget.

A Polygon hálózati aktivitása emelkedik!

A Polygon társalapítója, Sandeep Nailwal nemrég egy tweetet tett közzé, amelyben kiemelte a blokklánc legújabb teljesítményét, amelyben a Polygon egyetlen nap alatt több mint 17 millió tranzakciót volt képes feldolgozni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A blokklánc napi tranzakcióinak száma ennek köszönhetően ugrásszerűen megugrott. Ezen kívül néhány más fejlesztés is szerepet játszhatott abban, hogy a blokklánc elérte ezt a mérföldkövet.

A Polygon PoS például a múlt héten 8 hónapos csúcsot ért el a napi DEX-volumenben, több mint 400 millió dollárt.

A ChainGPT integrálta a Chainlink CCIP-et az Ethereumon és a Polygonon, hogy segítsen felszabadítani a láncok közötti AI Hubot.

Egyébként az Obligate, a szabályozott DeFi on-chain alapú kötvénye, elindította az első USDC-ben denominált strukturált befektetési terméket a Polygon-on.

A Polygon hálózati aktivitása nem csak nőtt, de Sandeep Nailwal azt is megemlítette, hogy a blokklánc 1,2 millió dollár bevételt generált a stakereknek.

Ez azért vált lehetségessé, mert a Polygon tranzakciós kiugrása során a blokklánc rögzített értéke is megnőtt, ami a díjak és a bevételek emelkedéséből is látszik.

polygon
Forrás: Artemis

Ezután megnéztük a MATIC tétes ökoszisztémáját, hogy megtudjuk a teljesítményét. Egy meredek csökkenés után a MATIC összes stake felfelé ívelő lendületet vett.

A Staking Rewards elemzése szerint a MATIC staking tárcái elérték a 26,1k-t, míg a staking aránya 37,9% volt.

A MATIC staking piaci kapitalizációja a megjelenés időpontjában meghaladta a 2,94 milliárd dollárt.

Forrás: Staking Rewards

A MATIC bikák itt vannak

Miközben a fent említett területek jól teljesítettek, a befektetők is örültek, mivel a MATIC árfolyama továbbra is a javukra változott.

A CoinMarketCap szerint a MATIC csak az elmúlt 24 órában több mint 4,5%-kal emelkedett.

A cikk írásának időpontjában 0,8383 dolláron kereskedtek vele, több mint 7,6 milliárd dolláros piaci tőkeértékkel.

A MATIC elemzése azt is sugallta, hogy az emelkedés nem biztos, hogy sokáig tart. A token árfolyamtartaléka növekedett, ami azt jelenti, hogy nagy volt az eladási nyomás.

Az árfolyam emelkedése ellenére a MATIC MVRV-aránya jelentősen csökkent a múlt héten. A MATIC népszerűsége is visszaesett, mivel a közösségi volumene enyhén csökkent.

Forrás: Santiment

Ennek ellenére a token derivatív mérőszámai emelkedőnek tűntek. Például a MATIC Open Interest értéke az árfolyamával együtt emelkedett.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Amikor az Open Interest emelkedik, az növeli a jelenlegi piaci trend folytatódásának esélyét.

Ezért még nem zárható ki annak az esélye, hogy a MATIC fenntartja a bikarallyt.

Forrás: Coinglass

Olvastad már? Milyen indikátorokat figyelnek a defi kereskedők, hogy elkapják a bikapiac indulását?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!