A Shibarium új funkciót vezetett be

-

A Shibarium bevezetett egy új „Donate” funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználók hozzájárulását a blokklánc-érvényesítőinek támogatásához.

Az új funkció célja, hogy a felhasználók számára egyszerű módot biztosítson a non-profit validátorok anyagi támogatására, amelyek fontos szerepet játszanak a hálózat hatékonyságának és biztonságának fenntartásában.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A validátorok támogatása

A Shibarium „Donate” funkciója mechanizmust biztosít a felhasználók számára a hálózat validátorainak pénzügyi támogatására.

Ezek a validátorok mostantól közvetlenül a felhasználóktól kaphatnak adományokat.

A folyamat során ki kell választani egy validátort a Shibarium platformon található listából, és ki kell választani az adományozandó összeget.

Shibarium
Forrás: Shibarium

A legjobb Shibarium validátorok

A Shibarium jelenleg 12 validátorral együttműködve dolgozik.

Az öt legnagyobb validátor a feltett összegek alapján a következő: ShibArmy America 5,2 millió Csonttal, Unification 4,9 millió Csonttal, ShibArmy Europe 2,9 millió Csonttal, Ryoshi Labs 1,7 millió Csonttal és ShibArmy Asia 1,6 millió Csonttal.

A validátorok elengedhetetlenek a tranzakciók ellenőrzésében és a blokklánc főkönyv integritásának fenntartásában.

A szolgáltatásaikért a stekük arányában járó jutalmakkal kompenzálják őket, amelyeket minden résztvevő között megosztanak.

A validátori helyek száma 100-ban van korlátozva. Ezen felül minden validátornak legalább 10.000 egységnyi BONE-t kell feltöltenie.

Olvastad már? Hogyan reagált a MATIC a Polygon megugró hálózati aktivitására

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!