A Shibarium új funkciót vezetett be

-

A Shibarium bevezetett egy új „Donate” funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználók hozzájárulását a blokklánc-érvényesítőinek támogatásához.

Az új funkció célja, hogy a felhasználók számára egyszerű módot biztosítson a non-profit validátorok anyagi támogatására, amelyek fontos szerepet játszanak a hálózat hatékonyságának és biztonságának fenntartásában.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A validátorok támogatása

A Shibarium „Donate” funkciója mechanizmust biztosít a felhasználók számára a hálózat validátorainak pénzügyi támogatására.

Ezek a validátorok mostantól közvetlenül a felhasználóktól kaphatnak adományokat.

A folyamat során ki kell választani egy validátort a Shibarium platformon található listából, és ki kell választani az adományozandó összeget.

Shibarium
Forrás: Shibarium

A legjobb Shibarium validátorok

A Shibarium jelenleg 12 validátorral együttműködve dolgozik.

Az öt legnagyobb validátor a feltett összegek alapján a következő: ShibArmy America 5,2 millió Csonttal, Unification 4,9 millió Csonttal, ShibArmy Europe 2,9 millió Csonttal, Ryoshi Labs 1,7 millió Csonttal és ShibArmy Asia 1,6 millió Csonttal.

A validátorok elengedhetetlenek a tranzakciók ellenőrzésében és a blokklánc főkönyv integritásának fenntartásában.

A szolgáltatásaikért a stekük arányában járó jutalmakkal kompenzálják őket, amelyeket minden résztvevő között megosztanak.

A validátori helyek száma 100-ban van korlátozva. Ezen felül minden validátornak legalább 10.000 egységnyi BONE-t kell feltöltenie.

Olvastad már? Hogyan reagált a MATIC a Polygon megugró hálózati aktivitására

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?

Vendégbejegyzés A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el. Az altcoinok vonzó belépési...

A Bitcoin most már a francia nyugdíjbiztosításokban is szerepel!

A VanEck az Inter Investtel együttműködve egy innovatív tőzsdén kereskedett kötvényen (ETN) keresztül bevezeti a Bitcoint a francia nyugdíj-előtakarékossági tervekbe. Ezzel az úttörő együttműködéssel a...

Az Ethereum ETF kereskedés csütörtökön kezdődik – Mi a következő altcoinok?

A kriptopiac nyugodt marad, a várakozás jeleit mutatja egy potenciális bikafutás előtt. Az alcoinok jelenleg vonzó belépési pontokat kínálnak, ami a közelgő növekedésre utal. Az Ethereum...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!