Hogyan kereskedj biztonságosan tőkeáttétellel? Bexplus-útmutató

-

Figyelem! Az alább olvasható cikk a hongkongi Bexplus.com kriptotőzsde fizetett sajtóközleménye. Bármely cikkben szereplő esetlegesen téves információért a Kriptoworld.hu felelősséget nem vállal! Kereskedés és fióknyitás/regisztráció előtt mindenképp javasolt a fokozott óvatosság, a kereskedésben való jártasság, és a tőkeáttételes kereskedés kockázatainak felmérése.

Amennyiben ezen a linken regisztrálsz a Bexplusra, állandó 10%-os kedvezményt kapsz a kereskedési díjból. Az új felhasználók 10 dolláros regisztrációs bónuszra és 100 dolláros betéti bónuszra jogosultak.

A bitcoin árfolyamának nyári kiugrása után az érték ismét csökkenni kezdett. Miután a BTC 14 000 dollár alatt elérte idei rekordját, több támaszpontot is áttört, most pedig 7000 dollár felett kereskedik.
A bitcoin ennek ellenére továbbra is nagyjából 90 százalékkal növekedett az elmúlt 1 év alatt, az ágazat hírei pedig szinte csak arról szólnak, hogy az elkövetkező blokkjutalom-feleződés milyen kihatással lesz a legnagyobb kriptopénz árára.
Eközben a kriptó tőkeáttételes kereskedése – amely pár évvel ezelőtt még szinte ismeretlen terület volt – univerzálisan is elismert eljárása lett a kriptokereskedésnek. Nagy intézményi befektetők léptek be a piacra, hogy olyan neves tőzsdéken kereskedjenek, mint a CME, vagy az ICE üzemeltette Bakkt.
A Bexpluson történő marginkereskedéssel elképesztő profit termelhető, ha sikerül jól meglovagolnod az árfolyamváltozásokat. A bitcoin shortolása lehetővé teszi a kereskedőknek, hogy az árfolyam csökkenésekor is gyarapítsák vagyonukat, a 100-szoros tőkeáttételnek köszönhetően pedig nincs szükség nagy mennyiségű bitcoinra.
Sok kereskedő azonban kerüli a marginkereskedést, mivel a veszteségek kiszámítása ugyanúgy történik, mint a profité. Ebben a bejegyzésben éppen ezért arra adunk útmutatást, hogyan tedd a Bexpluson való marginkereskedés élményét biztonságossá és jövedelmezővé.

  1. Ne merülj el túl gyorsan a piacban. Tanuld meg a marginkereskedés alapvető eljárásait szimulátorral

Abban az esetben, ha még soha nem kereskedtél tőkeáttétellel, érdemes lehet először kipróbálni egy szimulátort. Mindez autentikus kereskedési élményt nyújt, és lehetővé teszi, hogy saját kereskedési stratégiát alakíts ki, mielőtt valódi pozíciót nyitnál valódi pénzért. A Bexpluson regisztrálás után 10 demóbitcoint kapsz, hogy gyakorolhass.
A szimulátoron való kereskedésen felül mindig jól jön, ha megnézed a kereskedési szabályokat, és a hivatalos weboldalon elérhető több tucat oktatóanyagot.

  1. Ha nem vagy biztos a döntésedben, ne kockáztass magas volumenben

Ameddig nem vagy biztos abban, milyen irányt vesz az árfolyam, ne nyiss pozíciót az összes elérhető egyenlegeddel. Lényegtelen, mennyi pénzt helyezel be, hisz 0,001 BTC értékben is nyithatsz pozíciókat.

Az általad vállalt kockázat függvényében változtathatod a pozíciód volumenét.
  1. Várj ki és állj készen: akkor nyiss pozíciót, ha a trend egyértelmű

A profittermelés leghatékonyabb módja, ha készen állsz a hirtelen kiugrásokra és árfolyamgödrökre, és közvetlenül a piac megmozdulása előtt nyitod meg a pozíciódat.
Például, miután október 25-én számos hír érkezett arról, hogy Kína hirtelen támogatni kezdte a bitcoint, az árfolyam XX%-ot növekedett, azok a kereskedők pedig, akik időben nyitottak pozíciót, percek alatt akár 6500%-os profitot könyvelhettek el.
Hogy jobban megértsd, mikor tedd meg a tétet, figyeld a Bexplus push értesítéseit, amelyeket a hirtelen piaci mozgások esetén küldünk.
A Bexplus egyébként könnyen kezelhető mobilalkalmazást is kínál, hogy lehetővé tegye a non-stop kereskedést, és a legjobb esélyeket kínálja a lehetőségek megragadására. Mind a web-, mind a mobilverzión keresztül könnyedén láthatod, hogy éppen mi történik az árfolyammal az adott pillanatban.
Azontúl, hogy nézed a grafikonok mozgásait, szintén érdemes odafigyelni, milyen pozíciókat nyitnak a neves kereskedők, valamint hogy mit mondanak a harmadik felek által kínált indikátorok. Ilyen például Fear and Greed index.

  1. Kontrolláld érzelmeidet, és gondolkodj észszerűen

Realisztikus célokat kell kitűznöd, és tisztán meg kell értened, mit nyerhetsz vagy veszíthetsz az adott pillanatban.
Fontos, hogy egy pozícióból időben és nyereséggel lépj ki. Számos kereskedő azonban mohóvá válik, és nem tud leállni: ennek eredményeképp elveszítheti nyereségét, illetve teljes tőkéjét.
Ha biztosítani szeretnéd, hogy a már elért profitot megkapd, használd a Bexpluson elérhető „take profit order” lehetőséget.

  1. Használd az elérhető kockázatkezelő eszközöket

A stop loss kötelezőnek számít, ha marginkereskedést folytatsz. Ez egy olyan védelmi korlát, amely megmentheti a kereskedőt vagyona teljes elvesztésétől.
Mielőtt kereskedést nyitsz, mindig legyen szemed előtt, hogy mennyit szeretnél nyerni, és mennyi veszteséget engedsz meg magadnak.
Hogy megvédd magad a dolgok rosszra fordulásától, használd az úgynevezett „stop loss ordereket” – ezek automatikusan zárják a kereskedést, ha az eszköz árfolyamgrafikonja rossz irányba fordul, és átlép egy bizonyos szintet.

  1. Tanulj és fejlődj

Az általunk érintett pontok az alapvető eljárásokat fedik le, ezen felül azonban számos olyan anyag van, amely segít neked sikeres kereskedővé válni. Jó ötlet megtanulni a technikai és érzelmi elemzések mögöttes eljárásait, hogy megértsd, mikor mi és miért történhet és történik az árfolyammal.
A kezdő kereskedők a Bexpluson is elérhető októtanyagokkal és -eszközökkel fejleszthetik magukat.
Ezen felül olyan, harmadik fél által szolgáltatott platformok is rendelkezésre állnak, mint a Trading View.
Számos ágazati szakértő van, aki napi szinten posztol a kripto árfolyamáról, és előrejelzéseket tesz közzé arról, mi várható a jövőben.

Bexplus: kereskedj kriptóval 100-szoros tőkeáttétellel

A Bexplus egy hongkongi 100x tőkeáttételt kínáló tőzsdei platform, amelyet 2017-ben alapítottak. A váltó lejárati idővel nem rendelkező határidős szerződéseket is kínál különféle kriptoeszközökre: ilyen a bitcoin, ether, litecoin, XRP és EOS.

A Bexplus határidős ügyleteinek jellemzői: nincs finanszírozási díj (a fedezet (margin) mértéke, amelyet a rendszer tárol a következő finanszírozás kifizetésére); nincs árrés (különbség a beszerzési és eladási ár között); beépített bitcointárca, éves kamattal, amely 18-30 százalék között, a letét mértékétől függően változhat.
A Bexplus elsődleges kínálata a 100x tőkeáttétel: egy erőteljes eszköz, amely segít növelni a befektetők nyereségét.
A 100-szoros tőkeáttételnek köszönhetően 100 dollár is elég ahhoz, hogy 10 000 dolláros pozíciót nyiss. A befektetők így még a legkisebb ármozgásokból is nagy profitot generálhatnak.
Kövesd a Bexplust:
Weboldal: www.bexplus.com
Facebook: https://www.facebook.com/Bexplusglobal/
Telegram: https://t.me/bexplusexchange
Twitter: https://twitter.com/BexplusExchange

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Pepe (PEPE) technikai elemzés 02.27.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) február 26-án 41%-ot emelkedett, és ezzel az árak átléptek egy kulcsfontosságú ellenállási szintet. Decemberben ez az ellenállás visszaverte a bikákat. Emellett 2023...

A legjobb Layer 2-es kriptovaluták amire a bálnák összpontosítanak

Vendégbejegyezés A Pantera Capital, egy vezető blokklánc befektetési cég erős kriptobika piacra számít a következő 18-24 hónapban. Ennek a jóslatnak köszönhetően kulcsfontosságú a Layer 2-es kriptovalutákra összpontosítani,...

Hamis tárcaprogramra figyelmeztetnek a kínaiak

A kínai digitális jüan kezelésére szolgáló tárca-applikcióból felkerült az internetre egy hamisított példány, és az áldozatok minden pénzüket elveszíthetik, ha ezt telepítik az eszközükre. A...

A Bitcoin az áprilisi feleződés előtt minden idők legmagasabb szintjére emelkedik?

A kriptopénzpiac egyre inkább felforrósodik. Számos grafikon függőlegesen emelkedik, mivel a Bitcoin árfolyama évek óta először átlépte az 57 ezer dollárt. A Bitcoin egy ideje már...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!