Hivatalosan is megnyitotta a kapuit az OKX tőzsde Ausztráliában

-

Az OKX tavaly augusztusban nyitott irodát Sidneyben, most pedig elindították a helyi platformjukat.

A keddre bejelentett indulás spot kereskedést tesz lehetővé minden ausztráliai felhasználó számára, míg származékos kereskedést a hitelesített nagykereskedelmi ügyfelek számára.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


OKX a világ körül

Alig pár hónappal ezelőtt került ismét a címlapokra az OKX, mikor a tőzsde leányvállalata jóváhagyást kapott egy szingapúri működési engedélyre vonatkozóan, most pedig az ausztrál terjeszkedésről szólnak a hírek.

A tőzsde idén februárban Törökországban is megkezdte működését.

Az OKX ausztráliai bevezetése a terjeszkedési hullám részeként arra törekszik, hogy megbízható, megfelelő és bárki számára nyitva álló kaput biztosítson a kriptokereskedelemhez és a decentralizált pénzügyekhez, a defihez.

OKX
Forrás: X

„A hosszútávú ausztráliai piaci elkötelezettségünk részeként örömmel várjuk, hogy tovább fejlesszük kínálatunkat a helyi kriptovaluta-közösség jobb kiszolgálása érdekében.”

Nagy választékkal nyitnak az ausztrál piacon

Az indulással az OKX állítása szerint ők lettek a legnagyobb globális kriptotőzsde, amely közvetlen AUD befizetést és kivonást kínál az ausztrálok számára.

A spot kereskedést folytató felhasználók jelenleg 170 spot párhoz és összesen 85 tokenhez férnek hozzá, beleértve a Bitcoint, az Ethereumot, a Solanát és a Tethert.

Az OKX ausztráliai ága ráadásul úgy fogalmazott, hogy a következő hónapokban további tokenek bevezetését tervezi.

„Az ausztrál kriptovaluta-felhasználók megérdemlik, hogy olyan platformon kereskedjenek, amely biztonságos, könnyen használható és reagál az igényeikre, beleértve a banki csatornákhoz való zökkenőmentes hozzáférést, valamint a legnépszerűbb kriptovalutákat.”

Ausztráliában nagyon népszerű a kriptó

Az egyik kulcsfontosságú ok, amiért a kriptotőzsdék ezt, a legkisebb kontinenst választják, a kriptovaluták iránti nagy érdeklődés.

A Koinly által készített felmérés szerint 2023 júliusában az ausztrálok 31,6%-a birtokolt vagy birtokolt kriptovalutát. Ez az arány ráadásul 2019 óta folyamatosan nő, így minden negyedik felnőtt birtokol valamilyen kriptovalutát.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ugyanakkor Ausztrália az utóbbi időben fokozottan ellenőrzi a kriptotőzsdéket, 1,2 millió felhasználói fiókról követelve adatokat a tőzsdék üzemeltetőitől.

Ez a lépés a kriptovaluták iránti növekvő érdeklődés közepette a kriptokereskedés során elért bevételeikből nem adózó felhasználók elleni fellépést célozza.

Ezenkívül az ASX, az ország tőzsdei intézménye a tervek szerint 2024 végére jóváhagyja az első spot Bitcoin tőzsdén jegyzett alapokat, ETF-eket.

Ez megnövelné a Bitcoin befektetési lehetőségek számát az ausztrál felhasználók számára.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Ha a Cardano egy „eladási kötelezettség”, a megoldás a RCO Finance (RCOF) lehet?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a Bitcoin címek felhalmozott a legtöbb BTC a legutóbbi rally során

A hét elején a Bitcoin (BTC) több mint 13%-ot emelkedett, és öthetes napi csúcsra, 71.400 dollárra zárta a napot, magával rántva a kriptopiac többi részét...

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!