A Dogecoin alapítója csalódott a ChatGPT-4o-ban, Íme, hogy miért

-

Billy Markus, aki 2013-ban Jackson Palmerrel együtt létrehozta az eredeti mém jellegű Dogecoin kriptopénzt, „Shibetoshi Nakamoto” álnéven aktív X felület felhasználóként tevékenykedik.

Számos témát kommentál a politikától kezdve a mémeken át a technológiáig, ma pedig az OpenAI által létrehozott ChatGPT bot új verziójáról tett közzé egy tweetet.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


X bejegyzése azonban nem közöl jó benyomásokat az OpenAI által forradalminak tartott új termékről.

Az OpenAI bemutatja a ChatGPT-4o frissítést

Az OpenAI nemrég jelentette be a ChatGPT-t működtető GPT-4o modell új verziójának bevezetését.

Ez az új GPT-verzió lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós időben együtt dolgozzanak hanggal, videóval és szöveggel.

Az OpenAI erről a frissítésről szóló legújabb cikke a GPT-4o-t úgy említi, mint „egy lépést a sokkal természetesebb ember-számítógép interakció felé”.

Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy képek, szöveg, videó és hang kombinációját táplálják be, és ez az új AI modell képes ezeket az összetevőket teljesen új keverék létrehozásához átrendezni.

Az új modell hangilag is képes interakcióba lépni a felhasználókkal, és úgy reagál nekik, mintha egy másik ember kommunikálna velük.

Ezenkívül mostantól több, GPT-4o-t telepített kütyü is képes szó szerint beszélgetni egymással, az eszközökbe épített hangszórók segítségével.

Markus csalódott a ChatGPT-4o-val

A Dogecoin társalkotója leült kísérletezni a ChatGPT új iterációjával. Markus az új modellel való játékának eredményeit osztotta meg, és vicces mémeket próbált létrehozni.

A képekből és Markus kommentjeiből kiindulva eléggé csalódott az eredmény miatt. A tweetje szerint először azt kérte a GPT-4o-tól, hogy készítsen vicces mémeket, majd azt, hogy „egyre viccesebbeket”.

Itt a teljes kommentje az AI bot által készített képekhez, amiből egyértelműen látszik, hogy Markus egyáltalán nem volt elragadtatva: „ez uh, igen.”

Megparancsolta a programnak, hogy először „tegye viccesebbé”, majd „még viccesebbé”.

Ezt követte a „legyen olyan vicces, amennyire csak lehet”, „legyen 10x viccesebb, mint amennyire csak lehet”, és végül – „legyen a legviccesebb dolog, amit valaha is látott valaki, mindörökké”.

Forrás: X

Az X szál végén Markus bevallotta: „Egyébként nem nevettem”.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Olvastad már? A stablecoinok csökkent aktivitást mutatnak: Mi következik most?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!