Bikafuttatás pár nap múlva: Melyik kriptót érdemes megvenni a 25-50x-es nyereségért?!

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac hatalmas fellendülés küszöbén áll, és a befektetők éberen keresik a lehetőségeket, hogy jelentősen megsokszorozzák befektetéseiket.

Mindenki fejében ott motoszkál a kérdés, hogy mely kriptovaluták rendelkeznek azzal a potenciállal, hogy 25-50-szeresére emelkedjen az értékük.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A várt bikafutás kibontakozásával ez a cikk célja, hogy az olvasóknak útmutatást adjon azon kriptók pontos meghatározásához, amelyek elképesztő hozamot hozhatnak.

A fókuszban a megalapozott kriptopénz-választási stratégiák állnak, amelyek segítenek eligazodni ebben az izgalmas szakaszban.

A BlastUP token az év végére 1000%-os emelkedést vetít előre

A BlastUP az utóbbi időben nagy figyelmet kapott, köszönhetően annak, hogy nagy potenciáljával a kriptoipar egyik fő erejévé válhat.

Ez a Blaston úttörő startup már közel 15.000 aktív felhasználót vonzott.

A BlastUP jelenleg is zajló előértékesítése hatalmas siker, eddig 6 millió dollár gyűlt össze.

A BlastUP token-t a kripto szakértők rejtett kripto gyöngyszemnek tartják, amely az év végére 1000%-kal ugorhat az egekbe.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP segíti a kripto startupokat a gyorsabb növekedésben és a nagyobb bevételben. A BlastUP előrehaladtával továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett.

A BlastUP rohamosan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform alapköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO bevezetésekhez, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Csatlakozz a BlastUP-hoz most, vagy ez a rakéta nélküled fog felszállni! <<

A NEAR Protocol figyelemre méltó féléves növekedést ért el

A kriptopiacon a NEAR az elmúlt hat hónapban erős teljesítményt mutatott, árfolyama több mint 312%-kal ugrott meg.

Csak az elmúlt hónapban mintegy 34,5%-kal ugrott meg. A múlt héten azonban enyhe visszaesést mutatott, nagyjából 4%-kal csökkent.

A NEAR jelenleg 6,46 és 7,64 dollár között kereskedik. Úgy tűnik, hogy az árfolyam trendje korrekciós, mivel a közelmúltbeli nyereség után stabilizálódik.

Az érme mind a 10 napos, mind a 100 napos egyszerű mozgóátlag alatt van, ami egy potenciális konszolidációs fázisra utal minden további jelentős mozgás előtt.

A Polkadot ára szűk sávban ingadozik

A kriptopiacon a Polkadot (DOT) az utóbbi időben 6,32 és 7,20 dollár között mozgott. A múlt heti közel 8%-os csökkenés után úgy tűnik, hogy megnyugodott.

Az elmúlt hónapban a DOT csak enyhén, 2,5%-kal emelkedett, de hat hónap alatt erősebb, 17,77%-os nyereséget ért el.

A 6,01 dolláros jelenlegi támasz és a 7,77 dolláros ellenállás mellett az árfolyam a hullámvölgyek keveredését mutatja.

Az RSI további eladások felé mutat, mivel az 50-es érték alatt van. A legutóbbi mozgások nem mutatnak egyértelmű irányt – sem erősen felfelé, sem lefelé nem mozognak.

A Celestia érme ármozgása és előrejelzések

A Celestia (TIA) árfolyama a közelmúltban 8,51 és 10,23 dollár között mozgott. Az érme az elmúlt héten és hónapban csökkenést tapasztalt, 18,85%-kal, illetve 17,22%-kal esett.

A hat hónapos nézet azonban jelentős növekedést mutat, 41,58%-os emelkedéssel.

A jelenlegi mutatók azt sugallják, hogy az ár lefelé irányuló vagy korrekciós szakaszban van, a 25,16-os RSI azt jelzi, hogy a TIA potenciálisan túladott.

A 10 napos és a 100 napos egyszerű mozgóátlagok alatti mozgás szintén a közelmúltbeli medvés viselkedésre utal.

Ha a lefelé irányuló trend megfordul, a következő szintek, amelyekkel az ár szembesülhet, a 11,33 és a 13,05 dolláros ellenállások. A támasz a 7,88 dollárnál, illetve áttörés esetén a 6,16 dollárnál található.

A Cosmos (ATOM) nehezen találja meg a felfelé irányuló lendületet.

A Cosmos az utóbbi időben kihívásokkal küzdött, árfolyama 8,13 és 9,18 dollár között ingadozik.

Az elmúlt héten közel 11%-ot esett, de havi szinten nézve enyhén, 1,68%-kal felfelé mozdult.

A féléves kép azonban meredekebb, mintegy 15%-os csökkenést mutat. Jelenleg a 9,87 dolláros kulcsellenállás alatt van, a 7,78 dolláros támasz alatt.

Az 50 alatti RSI-vel és az alacsony sztochasztikus értékkel az ATOM árfolyama úgy tűnik, hogy korrekciós fázisban van, és küzd a pozitív vonóerő megszerzéséért.

A MACD szintén negatív, ami azt jelzi, hogy további lefelé irányuló nyomás várható.

Következtetés

A potenciális kripto befektetések jelentős növekedést ígérő értékelése során az olyan érmék, mint a NEAR, a DOT, a TIA és az ATOM ígéretesnek tűnnek.

Ugyanakkor várhatóan alacsonyabb rövid távú hozamot kínálnak egy új versenyzőhöz képest.

A BlastUP a jelenlegi piaci környezetben a legjelentősebb potenciállal rendelkező kriptóként emelkedik ki, innovatív koncepciójának és a Blast ökoszisztémába való integrációjának köszönhetően.

Ez a projekt kiemelkedik, mint elsődleges befektetési lehetőség azok számára, akik a bikás tendenciát kívánják kihasználni, és exponenciális hozamokat keresnek.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a Bitcoin címek felhalmozott a legtöbb BTC a legutóbbi rally során

A hét elején a Bitcoin (BTC) több mint 13%-ot emelkedett, és öthetes napi csúcsra, 71.400 dollárra zárta a napot, magával rántva a kriptopiac többi részét...

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!