A Solana most először jövedelmezőbb, mint az Ethereum

-

Az Ethereum versenytársának számító okosszerződés-rendszer, a Solana először előzte meg az Ethereumot nyereségességben.

A blokklánc jövedelmezőségét a lánc által létrehozott teljes gazdasági értékként határozzák meg, beleértve a tranzakciós díjakból származó bevételt és a maximálisan kitermelhető értéket (Maximal Extractable Value, MEV) – a maximális nyereséget, amelyet egy bányász a láncban a blokkok előállítása során kitermelhet.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Solana felülmúlja az Ethereum nyereségességét, új mérföldkőhöz érkezik

Május 12-én, vasárnap a Solana meghaladta az Ethereum blokklánc profitját, miután a tranzakciókból beszedett összes díj és a MEV a Solanán meghaladta az Ethereumét.

Erre az eseményre először került sor, és ez egy kulcsfontosságú mérföldkövet jelent a Solana számára.

A hírt Leon Waidmann elemző osztotta meg egy friss tweetben az X-en, a Blockworks adatai alapján.

A Solana egy másik kulcsfontosságú frissítése a natív token SOL staking elindítása a Robinhood európai kriptokereskedő részlegén.

A tőzsdén azt mondják, hogy a Solana az egyik legnépszerűbb érme az Európai Unió (EU) ügyfelei körében.

A Robinhood amerikai ága 2023 júniusában eltávolította a Solana-t a platformról, miután az Egyesült Államok pénzügyi szabályozója, az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) azt állította, hogy a SOL nem regisztrált értékpapír.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A Solana erősödött

A Solana 143,52 dolláron kereskedik a Binance-on, ami ma 1,05%-kal növeli az értékét.

Az Ethereum-konkurens token május elején emelkedett, de ezt követően veszített némi lendületéből, és közel 10%-kal a májusi csúcsértéke alatt, 159,19 dolláron kereskedett.

solana
Forrás: tradingview.com

Olvastad már? Ismét ralit indíthat a GameStop?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

A DTX Exchange, az Injective és a Fetch AI a piac élére áll, és bikás technikai adatokat mutatnak

Vendégbejegyzés Az AI-piac iránti növekvő optimizmussal számos vezető kriptopénz visszapattant a kulcsfontosságú árszintekre, és bikaerős növekedés előtt áll. Az AI-szektor vezető erősödői közé tartozik a Fetch.ai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!