Ha a Cardano egy „eladási kötelezettség”, a megoldás a RCO Finance (RCOF) lehet?

-


Vendégbejegyzés


Számos kripto rajongó észrevette, hogy a legjobb hozamok gyakran a decentralizált kereskedési platformoktól származnak, mint például az RCO Finance (RCOF).

Ezért ahelyett, hogy befektessenek a már bevált érmékbe, inkább az újonnan indított projekteket részesítik előnyben.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Cardano (ADA) bikaszezonja már mögöttünk van, és nem mutatja a növekedés jeleit, így a kripto befektetők eladják a befektetéseiket.

Ez a lépés annak is betudható, hogy attól tartanak, hogy az érme legjobb napjai még hátra vannak, látva, hogy messze van attól, hogy elérje az 1 dolláros mérföldkövet.

Emiatt több befektető az RCO Finance előértékesített tokenjeire összpontosít, hogy elkerüljék az árfolyam-ingadozást. Emellett azt remélik, hogy a platform ismertté válik, és forradalmasítja a Defi területet.

Döntsük el, hogy a Cardano (ADA) egy kötelező vétel-e a számos befektetési lehetőség közepette.

A Cardano-tulajdonosok egy AI kereskedési platformot választanak a kripto számára

A cikkírás idején a Cardano 0,43 dolláron kereskedett. Ez a 0,65 dolláros csúcshoz képest csökkenést jelentett. Az elmúlt hét napban az érme 4,04%-os csökkenést tapasztalt. A legutóbbi árfolyammozgás miatt a kereskedési volumene 341 millió dolláron állt.

A Cardano (ADA) már márciusban elérte a 0,50 dollárt, és egyes elemzők emelkedést jósoltak. Sajnálatos módon a Cardano (ADA) eddig folyamatos lejtmenetet tapasztalt.

Nem is beszélve arról, hogy az olyan kriptovalutákhoz képest, mint a Polkadot (DOT) és a Chainlink (LINK), a Cardano (ADA) még hosszú utat kell megtennie.

Ahhoz, hogy az érme bikás mintákat mutasson, a Cardano (ADA) fejlesztői technológiai fejlesztéseket ígértek a befektetőknek, hogy lehetővé tegyék a zökkenőmentes tranzakciókat.

Voltak azonban problémáik azzal, hogy ezeket a törekvéseket könnyedén és hatékonyan valósítsák meg. Emiatt a befektetők szkeptikusabbá váltak a Cardano (ADA) hosszú távú jövedelmező befektetésként való tartásával kapcsolatban.

Nem csak az érmébe vetett hitüket veszítik el, hanem a feltörekvő RCO Finance (RCOF) projekt is lenyűgözi őket.

Úgy gondolják, hogy ez az automatizált kriptokereskedési platform közvetlen tulajdonjogot biztosítana számukra az eszközök felett, és lehetővé tenné számukra, hogy könnyedén hajtsanak végre tranzakciókat a nyereség elérése érdekében.

Új és régi befektetők az RCO Finance (RCOF) projektben keresnek vigaszt

Az RCO Finance (RCOF) olyan platform lehet, amely a kripto befektetőknek védettséget biztosít a piaci volatilitással szemben.

Mint új projekt, az indulásakor több mint 5 millió token eladásával hívta fel magára a figyelmet.

RCO Finance

Ez azért nem meglepő, mivel az RCOF megoldást kínál a magas tranzakciós költségekre, a lassú tranzakciós időkre és a korlátozott hozzáférhetőségre, amelyekkel sok magánszemély szembesül a kriptoterületen.

Nemcsak ez, hanem az RCOF fejlett kereskedési funkciókat kínál, amelyeket az újoncok és a tanúsított kriptokereskedők is értékelni fognak.

Dicsekedhet egy mesterséges intelligencia eszközzel a befektetési lehetőségek azonosításához és a piaci mozgások kihasználásához.

A biztonság és az átláthatóság előtérbe helyezése érdekében a blokklánc technológiát használja az összes kriptotranzakció rögzítéséhez és ellenőrzéséhez. Ez biztosítja a befektetők nyugalmát, tudva, hogy eszközeik mentesülnek a csalárd tevékenységektől.

A legszebb az egészben, hogy ez a kriptokereskedési platform a befektetési lehetőségek változatos skáláját kínálná, mint például részvények, kötvények, ingatlanok és alternatív eszközök.

A felhasználók így optimalizálhatják portfóliójukat a hosszú távú növekedés és stabilitás érdekében.

Az RCO Finance projekt az előértékesítés első fázisában van, minden egyes tokent 0,0127 dollárért értékesítenek.

Azok a befektetők, akik az előértékesítés korai szakaszában vásárolnak, esélyt kapnak portfóliójuk javítására és több mint 100-szoros hozamra.

További információ az RCO Finance előértékesítésről:
Látogasson el az RCO Finance Presale oldalára
Csatlakozzon az RCO Finance közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!