Hirtelen növekedés történt a Shiba Inu árfolyamán – mi lehet az oka?

-

Az Ethereum-bálnák továbbra is hatalmas mennyiségben halmozzák a SHIB-et, és a Shiba Inu a top 100 bálna által az egyik legtöbbet kereskedett coin.

A legnagyobb Ethereum-bálnák 635,6 millió dollár értékű Shiba Inu tokent tartanak a tárcájukban.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Shiba Inu árfolyama a 38,2%-os Fibonacci retracement szintről pattanhat vissza, akár a 0,00001239 dollárig.

Továbbra is halmozzák Ethereum-bálnák a Shiba Inut, az ökoszisztéma második legnagyobb mémérméjét.

A SHIB az Ethereum-blokklánc 100 legnagyobb bálnája körében az első tíz legtöbbet kereskedett kriptovaluta között van.

Ez tovább táplálhatja a SHIB bullish narratíváját, és feljebb viheti a mémérme árfolyamát.

Az Ethereum-bálnák hatalmas nyereséget látnak a Shiba Inuban

A Shiba Inu az Ethereum bálnák által tartott tokenek közül a harmadik legjelentősebb, az ETH és a Tether (USDT) stabilcoin után.

Az Ethereum hálózat 100 legnagyobb bálnája átlagosan 6,16 millió dollár értékű SHIB-et tart, vagyis átszámítva 504,69 milliárd tokent.

A Whalestats kriptoaggregátor adatai alapján a Shiba Inu a legnagyobb pozícióval rendelkező token a dollárérték alapján.

A bálnaaktivitás nemrég, január 17-én érte el csúcspontját. Ennek a mérőszámnak a kiugrása általában medvésnek számít az eszköz árfolyamára nézve, azonban a Shiba Inu kritikus szinten van, és a szakértők a Dogecoin-gyilkos fellendülését jósolják.

A Shiba Inu ára a közelmúltbeli csökkenés után fellendülésre készül

A kriptopénz december 29-én kitört a hosszú távú csökkenő trendjéből. Ezzel a Dogecoin-gyilkos esetében véget ért a hónapról hónapra tartó csökkenő trend.

A SHIB nem tudta átlépni az ellenállást az 50%-os Fibonacci retracement szintnél a felfelé irányuló trendben az egynapi árfolyamgrafikonon.

A négyórás árdiagramon a Shiba Inu az 50%-os Fibonacci retracement szintről zuhant le.

Shiba Inu

A relatív erősség index (RSI), egy momentumindikátor 71,20-as értéket mutat, ami azt jelenti, hogy a SHIB a túladott területen van.

Ha a 70-es szint alá esik, az eladásra utaló jel lesz, és a visszahúzódás kezdetét jelezheti.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Shiba Inu 50 napos exponenciális mozgóátlaga (EMA) alulról keresztezte a 200 napos EMA-t, egy bullish „Golden Cross” formájában az árfolyamgrafikonon 2023. január 10-én.

Az Ethereum blokkláncon a bálnaaktivitás közelmúltbeli csökkenésével a Shiba Inu visszapattanhat az árfolyam eséséből, és elérheti a 0,00001250 dolláros szintet.

Olvastad már? Nexo Card rövid ismertetője

Forrás: fxstreet.com

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Íme, mi történt ma a kriptoszférában

Szeretnéd tudni, mi történt ma a kriptoszférában? Itt vannak a legfrissebb hírek a napi trendekről és eseményekről, amelyek hatással vannak a Bitcoin árára, a blokkláncra,...

Avalanche (AVAX) technikai elemzés 12.08.

Prémium Avalanche (AVAX) Az Avalanche (AVAX) árfolyamának közelmúltbeli emelkedő tendenciája sok tulajdonosnak nyereséget eredményezett. Annak ellenére, hogy a nyereséges tulajdonosok százalékos aránya nőtt, az általános hangulat pozitív maradt. Az...

A BLUR árfolyama 10%-ot zuhant 24 óra alatt

A BLUR árfolyama a december 7-i kereskedés során jelentős esést szenvedett el, egyetlen nap alatt közel 10%-ot zuhant. A Lookonchain on-chain sleuth szerint az altcoin értékének...

A Worldcoin új decentralizációs tervekkel készül: Mit nyerhet a WLD?

A Sam Altman vs. OpenAI vita által érintett Worldcoin (WLD), a Tools for Humanity csapat által vezetett Worldcoin (WLD) saját frissítéssel állt elő. A Worldcoin Alapítvány...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!