Hirtelen áresést szenved el a Pepe coin

-

Az újonnan bevezetett Pepe (PEPE) hirtelen 42%-os értékcsökkenést szenvedett el alig néhány nappal azután, hogy május 6-án elérte az eddigi legmagasabb értékét, aminek következtében egy befektető jelentős veszteséget szenvedett el.

A Lookonchain blokkláncelemző szolgáltatás kimutatta, hogy egy „bálna” 962,3 milliárd Pepe tokent vásárolt 70 Wrapped Bitcoin (WBTC) és 470 Ether (ETH) felhasználásával, 0,000003122 dolláros átlagáron május 5-én.

A CoinGecko adatai azt mutatják, hogy azóta a PEPE értéke 42%-kal csökkent az eddigi csúcsához képest.

Így a befektetőnek becslések szerint 2,4 millió dollárnyi részesedése és több mint 600.000 dollárnyi nem realizált vesztesége maradt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Pepe piaci kapitalizációja és népszerűsége

A közelmúltbeli áresés ellenére a Pepe piaci kapitalizációja továbbra is 1 milliárd dollár felett van, ezzel a 45. legnagyobb kriptopénz az értékelés alapján.

Április 14-i bevezetése óta a Pepe jelentős figyelmet kapott, az elmúlt 24 órában a kereskedési volumen meghaladta a 636 millió dollárt, és május 5-ig több mint 5000 ETH égett el az Uniswap kereskedési gázdíjakban.

A Dune Analytics adatai azt mutatják, hogy az egyéni Pepe-tulajdonosok száma az elmúlt három hétben folyamatosan nőtt, és a publikálás időpontjában elérte a 144 534-et.

A mémcoinok emelkedése miatt a Bitcoin-hálózaton a díjak kétéves csúcsra szöktek a BRC-20-hoz kapcsolódó tranzakciók hatalmas kiugrása miatt.

A Dogecoinhoz hasonló mémcoinok 2013 óta részei a kriptopénzek világának.

A fundamentumok hiánya azonban a beléjük való befektetést magas kockázatú kereskedési stratégiává teszi, amely egyformán vagyonokat teremt és rombol.

Olvastad már? A Bitcoin saját token-standardja nagy ütemben növekszik

Kiemelt kép: watcher.guru

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!