Hirtelen áresést szenved el a Pepe coin

-

Az újonnan bevezetett Pepe (PEPE) hirtelen 42%-os értékcsökkenést szenvedett el alig néhány nappal azután, hogy május 6-án elérte az eddigi legmagasabb értékét, aminek következtében egy befektető jelentős veszteséget szenvedett el.

A Lookonchain blokkláncelemző szolgáltatás kimutatta, hogy egy „bálna” 962,3 milliárd Pepe tokent vásárolt 70 Wrapped Bitcoin (WBTC) és 470 Ether (ETH) felhasználásával, 0,000003122 dolláros átlagáron május 5-én.

A CoinGecko adatai azt mutatják, hogy azóta a PEPE értéke 42%-kal csökkent az eddigi csúcsához képest.

Így a befektetőnek becslések szerint 2,4 millió dollárnyi részesedése és több mint 600.000 dollárnyi nem realizált vesztesége maradt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Pepe piaci kapitalizációja és népszerűsége

A közelmúltbeli áresés ellenére a Pepe piaci kapitalizációja továbbra is 1 milliárd dollár felett van, ezzel a 45. legnagyobb kriptopénz az értékelés alapján.

Április 14-i bevezetése óta a Pepe jelentős figyelmet kapott, az elmúlt 24 órában a kereskedési volumen meghaladta a 636 millió dollárt, és május 5-ig több mint 5000 ETH égett el az Uniswap kereskedési gázdíjakban.

A Dune Analytics adatai azt mutatják, hogy az egyéni Pepe-tulajdonosok száma az elmúlt három hétben folyamatosan nőtt, és a publikálás időpontjában elérte a 144 534-et.

A mémcoinok emelkedése miatt a Bitcoin-hálózaton a díjak kétéves csúcsra szöktek a BRC-20-hoz kapcsolódó tranzakciók hatalmas kiugrása miatt.

A Dogecoinhoz hasonló mémcoinok 2013 óta részei a kriptopénzek világának.

A fundamentumok hiánya azonban a beléjük való befektetést magas kockázatú kereskedési stratégiává teszi, amely egyformán vagyonokat teremt és rombol.

Olvastad már? A Bitcoin saját token-standardja nagy ütemben növekszik

Kiemelt kép: watcher.guru

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!