Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.11.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Hedera (HBAR)

A Hedera (HBAR) rövid távon a 0,05 dolláros ellenállással küzdhet, mivel az eladók blokkolták a szint feletti további emelkedést.

Egy ilyen lépés további veszteségeket valószínűsíthet, és további lehetőségeket adhat a shortolóknak.

A kinagyított 4 órás grafikonon a 0,0356 – 0,0444 dollár közötti fehér terület egy heti bikás rendelési blokk. A heti bikás OB felett létezik egy korábbi 0,0456 dolláros mélypont.

Tehát az eladók kiterjeszthetik a nyereséget a 0,0460, 0,0456 dollár és a 0,0356 – 0,0444 dollár közötti heti bullish OB-re, ha a csökkenő nyomás a következő néhány órában/napban is fennmarad.

A heti bikás OB-nál azonban erős visszapattanásra számíthatunk. Ez a terület a júniusi árdömping után szilárd pozitív árreakciót eredményezett, és ismét a bika megmentésére érkezhet, különösen, ha a BTC visszanyeri a közelmúltbeli veszteségeket.

Felfelé nézve a bikás szándék megvalósítható lehet, ha a HBAR visszaszerzi a 0,5 dollárt, és a H4 piaci struktúrát bikássá fordítja.

Azonban a 0,052 dollár – 0,054 dollár ellenállási zóna és az 50-EMA (exponenciális mozgóátlag) kritikus útakadályok, amelyeket figyelembe kell venniük a bikáknak.

Az RSI és a CMF negatív értékeket rögzített a megjelenés idején, ami megerősíti az eladók tőkeáttételét.

Mivel a közzététel idején nem volt fordulat, az eladók megpróbálhatják csökkenteni a HBAR árakat.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!