Az FTX-alapító ügyvédjei elítélik a silány internetszolgáltatást a börtönben

-

Egy olyan korban, amikor a jó internet már-már alapvető emberi jognak számít, az FTX alapítója, Samuel Bankman-Fried jogi csapata a börtönökben a gyenge Wi-Fi miatt panaszkodik.

Egy nemrégiben benyújtott bírósági beadvány szerint a New York-i 500 Pearl Street-i cellablokkban lévő, nem megfelelő internetkapcsolat akadályozza Bankman-Friedet abban, hogy felkészüljön a közelgő csalási tárgyalására.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


SBF internetes küzdelme

A védelem levelet nyújtott be Lewis A. Kaplan amerikai kerületi bírónak, amelyben részletesen kifejtette sérelmeit.

Bankman-Friednek azt ígérték, hogy hetente kétszer négy-öt órán keresztül hozzáférhet egy internetképes laptophoz a cellablokkjában.

A tényleges helyzet azonban messze nem tűnik ideálisnak. Először is, Bankman-Friedet csak két órával a megbeszélt időpont után hozták a cellablokkba, ami értékes időt veszített az iratok átnézésére.

Amikor végül megérkezett, a fogdában találta magát az ígért laptop nélkül. És még ha meg is kapta a hozzáférést, a csiga tempójú internetkapcsolat miatt másfél óra alatt csak egy dokumentumot tudott betölteni.

A védelem szerint ezek a körülmények szinte lehetetlenné teszik Bankman-Fried számára, hogy megfelelően felkészüljön a tárgyalásra.

A házi őrizetből a börtöncellába

A kaliforniai Palo Altóban korábban házi őrizetben lévő Bankman-Fried börtönbüntetéssel találta magát szemben, miután Kaplan bíró visszavonta az óvadékot.

A tanúk befolyásolására vonatkozó hiteles bizonyítékokra hivatkozva Kaplan úgy ítélte meg, hogy Bankman-Fried olyan komplex ügyfél, akit nem könnyű egy egyszerű hallgatási tilalommal megfékezni.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A védelem bejelentette, hogy fellebbezni kíván az óvadék visszavonása ellen, de az őrizetbe vétel elhalasztására irányuló kérelmét elutasították.

Érdemes megjegyezni, hogy Bankman-Friedet eredetileg tavaly decemberben bő 250 millió dolláros személyes óvadék ellenében engedték szabadlábra.


Olvastad már? Mik azok a stablecoinok?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler szerint a pereskedés hatékony módszer a kriptoipar szabályozására

A tőzsdefelügyelet, a SEC elnöke a Fehér Ház Pénzügyi Bizottsága előtt tanúskodott a héten, amely során több képviselő is aggodalmait fejezte ki a kriptoipar terén...

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!