Chainlink (LINK) technikai elemzés 09.11.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Chainlink (LINK)

A Chainlink (LINK) legutóbbi árfolyamfrissítése szerint 10 milliárd kiváló minőségű adatpontot szolgáltatott a láncban.

A hangulat is enyhén pozitív irányba változott az elmúlt napokban, de az optimizmus talán kezdett elpárologni.

Az árdiagramok azt mutatták, hogy a LINK nem tudta megtartani a rövid távú támaszzónát, amelyet a bikák a múlt héten hoztak létre. A hétvégén az árak lejjebb csúsztak, és a medvés nyomás erősödött.

A 4 órás grafikonon a 6,2 dolláros zónánál egy medvés rendelési blokkot láthattunk, amelyet piros színnel emeltünk ki.

Szeptember 7-én a Chainlink árak átmásztak ezen a zónán, és újra tesztelték azt, mint támaszt, és bikás törőblokká változott.

A bikák azonban nem tudtak további emelkedést elérni, és az elmúlt hetek eladási nyomása a LINK-et 6,2 dollár alá kényszerítette.

Az RSI az elmúlt napokban folyamatosan csökkent, ami a lendület eltolódását mutatja a medvés irányba.

A piac szerkezete is medvés volt a szeptember 9-i 6,14 dollár alatti mozgást követően. Az OBV, amely a múlt héten az árfolyamokkal együtt pattogott, csökkenő tendenciát mutatott.

Az ármozgás és a mutatók azt támasztják alá, hogy a LINK további veszteségekkel nézne szembe.

Lent az 5,7 és az 5 dollár a következő jelentős szintek a magasabb időkeret árdiagramjairól.

Az elkövetkező napokban és hetekben valószínűleg ezekhez a támaszszintekhez fogunk elmozdulni.

chainlinkFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Stellar (XLM) technikai elemzés 10.02.

Prémium Stellar (XLM) A Stellar (XLM) a szeptemberi veszteségek miatt a szerkesztési időben még mindig elnyomták a Stellar árfolyamát. Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) az írás időpontjában...

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!