Hatalmas felvásárlásba kezdtek a Dogecoin-bálnák

-

Az elmúlt három nap során a legnagyobb Doge-tulajdonosok őrült ütemben vásárolták fel a coinokat a piacról, alaposan felkavarva az állóvizet.

Most mindenki azt kérdezi, hogy tudnak valamit, amit mi nem?


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Nagyon kell a DOGE

Ali Martinez, a közösségi médiában jól ismert elemző egy X posztban számolt be róla, hogy a DOGE bálnák nagy mennyiségű készletnövekedést mutattak.

Forrás: X

Az érdeklődés középpontjában a Santiment elemzőcég Supply Distribution nevű indikátora áll, amely nyomon követi, hogy a Dogecoin teljes készlete hogyan oszlik meg a különböző pénztárca-csoportok között.

A címek vagy befektetők a jelenlegi egyenlegük alapján vannak besorolva ezekbe a csoportokba, például az 1-től 10 érméig terjedő csoport minden olyan címet tartalmaz, amely 1 és 10 DOGE között birtokol.

Ha a Supply Distribution-t erre a csoportra alkalmazzuk, akkor az összes ilyen befektető által tartott készletet mérjük.

A jelenlegi beszélgetés kontextusában a bálnák azok az érdeklődők, akik 100 millió és 1 milliárd DOGE közötti mennyiséget birtokolnak.

A jelenlegi Dogecoin árfolyamon a skála két vége körülbelül 16,1 millió és 161 millió dollár között mozog.

Az ilyen nagypályások nem játszadoznak, de akkor most miért teszik ezt?

Nyilvánvaló, hogy a bálnák rendkívül nagy entitások, és emiatt befolyásos szereplőnek számítanak a hálózaton, sokan követik a tevékenységüket, és próbálják kitalálni, hogy mit miért tesznek.

Éppen ezért ezeknek a befektetőknek a viselkedése érdemes a figyelemre, és egy módja ennek a készleteik nyomon követése.

A grafikonok alapján a Dogecoin-bálnák készletei nemrég nagyot növekedtek, miután az elmúlt három napban körülbelül 700 millió DOGE-t, jelenleg közel 113 millió dollárt érő mennyiséget vásároltak.

Ráadásul a kriptopénz ára enyhe visszaesést mutatott a napokban, így úgy tűnik, hogy ezek a befektetők a jelenlegi árakat potenciálisan nyereséges belépési pontoknak tekintik.

Természetesen, ha nagy pénzügyi szereplők ilyen érdeklődést mutatnak az eszköz iránt, az sokak szerint kifejezetten bullish jel lehet, közeledő emelkedésre utalhat.

Emelkedésre várva

A vásárlási hullámot követően a bálnák teljes, összesített készlete körülbelül 30,91 milliárd DOGE-ra nőtt.

Ez azt jelenti, hogy most a teljes forgalomban lévő memecoin készletének körülbelül 21,4%-át ők ellenőrzik.

Míg a DOGE pozitív fejleményeknek örülhet, a Shiba Inu (SHIB) nem volt ilyen szerencsés.

Ali egy másik X posztban rámutatott, hogy a centralizált tőzsdék körülbelül 103 millió dollár értékű SHIB beutalást kaptak az elmúlt hetekben, ez pedig vélhetően azért történt, mert a tulajdonosaik el akarják adni a tokeneket.

Forrás: X

A DOGE a cikk írásakor 16 cent körüli árfolyamon mozog, pár százalékos csökkenéssel az elmúlt hét napos periódus során.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Megvétózta Biden a SEC kriptohatáskörét csorbító törvényt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Hogyan lehet passzív jövedelmet szerezni a kriptovalutákból? A szakértő kripto választások

A kriptopiac nyugodt a várható bikafutás előtt. Az altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak. Már elindultak felfelé, készen állnak arra, hogy bármelyik pillanatban berobbanjanak. Ez izgatottságot...

A legjobb altcoinok listája a hosszú távú nyereségért

Conor Kenny elemző és befektető megosztott egy listát azokról az altcoinokról, amelyek szerinte maximális nyereségre képesek a közelgő bikafutás során. A lista első helyén a kriptovaluták...

Szeptemberi kitörésre készülhet a bitcoin

A Bitcoin volatilitási jelzései mindössze kétszer mutattak ilyen erős torzítást a bikák javára a coin története során – derült ki a heti BTC árfolyamgrafikon elemzéséből. Az...

Vége a mémszezonnak? A PEPE és a SHIB megtorpan, a MEME új ATL-el, de a CYBRO új csúcsokat döntöget

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, miközben a következő bikafutásra vár. A befektetők jó belépési ponton keresik az altcoinokat. A legutóbbi trendek vegyes teljesítményt mutatnak a népszerű...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!