Hatalmas csapást mérhet az NFT-re, a Facebook és az Instagram

-

Egy magas rangú vezető elárulta, hogy a Facebook és az Instagram „leállítja” az NFT-k támogatását.

Stephane Kasriel a Twitteren azt mondta, hogy a technológiai óriás „más lehetőségeket keres az alkotók, művészek és a vállalkozások támogatására”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Meta amely mindkét közösségi hálózat tulajdonosa, fejest ugrott a digitális gyűjtemények világába, és 100 országban vezette be ezt a funkciót.

Erőfeszítéseik azonban kevés eredményt hoztak, mivel az NFT-k iránti keresletet a kemény medvepiacon gyengítette a keresletet.

Ez hatalmas csapás az ágazat számára, amely 2021-ben egy drasztikus bikapiacot követően kezdte elnyerni a mainstream elismerését.

Számos nagy név azonban próbálkozott hatást gyakorolni saját NFT-piacterével, a piacra több kevesebb sikerrel például a Coinbase is.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Még az OpenSea is, amely a közelmúltban még a világ legnagyobb piactere volt, a jutalékok és jogdíjak miatti lázadásnak köszönhetően szenvedett.

Tavaly a Deutsche Bank nagy horderejű jóslatokat tett arról, hogy az Instagram hogyan változtathatja meg az NFT piacot.

Azt állította, hogy ha csak az aktív felhasználóik 2%-a fogadná el az NFT-ket, az 44 millió felhasználót eredményezne, ami „jelentősen több”, mint az OpenSea felhasználók létszáma.

Úgy tűnik azonban, hogy a Meta, amely már eddig is hatalmas pofonokat kapott a metaversumba való komoly befektetései miatt, kezd kihátrálni az NFT piacáról.

zeta

Olvastad már? Binance CEO bejelentette a helyreállítási alap átalakítása

Forrás: coinmarketcap.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Federal Reserve a bankválság ellenére ismét kamatot emel

Az eddigi legjelentősebb ülését követően a Federal Reserve újabb 25 bázispontos kamatemelés mellett szavazott. A döntés vitatott volt, mivel ellentmondásosak voltak a vélemények arról, hogy...

12%-kal nőtt a SushiSwap TVL-je az utóbbi hónapban

A SushiSwap (SUSHI) főkönyvvel kapcsolatos tevékenységek egyre szilárdabbak maradtak. Meglepő módon ez annak ellenére volt így, hogy nemrégiben kiderült, hogy az automatizált piacmaker (AMM) az...

Közeledik a 30 ezerhez a Bitcoin árfolyama

Egyes elemzők úgy vélik, ha az USA makrogazdasági adatai kedvezően alakulnak, akkor a BTC akár át is törheti a 30 ezer dolláros ellenállást. A Federal...

A Zeta Broker kereskedési robot beállítása és használata

Ebben a cikkben a Zeta Broker éles számlára történő beállítását mutatjuk be hasznos tanácsokkal, tippekkel és trükkökkel kiegészítve. Weblapunk itt érhető el, ahol regisztráció után ingyen...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!