Hatalmas csapást mérhet az NFT-re, a Facebook és az Instagram

-

Egy magas rangú vezető elárulta, hogy a Facebook és az Instagram „leállítja” az NFT-k támogatását.

Stephane Kasriel a Twitteren azt mondta, hogy a technológiai óriás „más lehetőségeket keres az alkotók, művészek és a vállalkozások támogatására”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Meta amely mindkét közösségi hálózat tulajdonosa, fejest ugrott a digitális gyűjtemények világába, és 100 országban vezette be ezt a funkciót.

Erőfeszítéseik azonban kevés eredményt hoztak, mivel az NFT-k iránti keresletet a kemény medvepiacon gyengítette a keresletet.

Ez hatalmas csapás az ágazat számára, amely 2021-ben egy drasztikus bikapiacot követően kezdte elnyerni a mainstream elismerését.

Számos nagy név azonban próbálkozott hatást gyakorolni saját NFT-piacterével, a piacra több kevesebb sikerrel például a Coinbase is.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Még az OpenSea is, amely a közelmúltban még a világ legnagyobb piactere volt, a jutalékok és jogdíjak miatti lázadásnak köszönhetően szenvedett.

Tavaly a Deutsche Bank nagy horderejű jóslatokat tett arról, hogy az Instagram hogyan változtathatja meg az NFT piacot.

Azt állította, hogy ha csak az aktív felhasználóik 2%-a fogadná el az NFT-ket, az 44 millió felhasználót eredményezne, ami „jelentősen több”, mint az OpenSea felhasználók létszáma.

Úgy tűnik azonban, hogy a Meta, amely már eddig is hatalmas pofonokat kapott a metaversumba való komoly befektetései miatt, kezd kihátrálni az NFT piacáról.

zeta

Olvastad már? Binance CEO bejelentette a helyreállítási alap átalakítása

Forrás: coinmarketcap.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb kriptók, amelyeket most kell megvenni, mert 2024-ben 500 %-os megtérülést hozhatnak

Vendégbejegyzés A jelenlegi kriptopiac a folyamatos növekedés és a rugalmasság jeleit mutatja. A piac továbbra is pozitív pályán mozog, a jelentős kriptovaluták, mint a Bitcoin és az...

Miért érzik a fájdalmat a Bitcoin medvék?

A Bitcoin árfolyamának emelkedésével a medvék is érezték a feszültséget A bálnák is elkezdtek érdeklődni a BTC iránt. A Bitcoin (BTC) iránt az elmúlt hetekben...

Miért kell az ATOM-nak 10 dolláros támogatási szintre lépnie?

A Cosmos (ATOM) egy hetes csökkenés után az elmúlt 24 órában felfelé vette az irányt. Ha azonban a token lenyűgöző teljesítményt kell mutatnia, akkor egy kritikus...

Ismét nagy bukás előtt állhat a SEC, kevés az esélyük a Kraken tőzsde ellen

A tőzsdefelügyelet nemrégiben perelte be ismét a Krakent, amiért kriptopénzeket árusít, de egyes nézetek alapján ez az újrahasznosított per eleve bukásra van ítélve. A jogi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!