Hatalmas csapást mérhet az NFT-re, a Facebook és az Instagram

-

Egy magas rangú vezető elárulta, hogy a Facebook és az Instagram „leállítja” az NFT-k támogatását.

Stephane Kasriel a Twitteren azt mondta, hogy a technológiai óriás „más lehetőségeket keres az alkotók, művészek és a vállalkozások támogatására”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Meta amely mindkét közösségi hálózat tulajdonosa, fejest ugrott a digitális gyűjtemények világába, és 100 országban vezette be ezt a funkciót.

Erőfeszítéseik azonban kevés eredményt hoztak, mivel az NFT-k iránti keresletet a kemény medvepiacon gyengítette a keresletet.

Ez hatalmas csapás az ágazat számára, amely 2021-ben egy drasztikus bikapiacot követően kezdte elnyerni a mainstream elismerését.

Számos nagy név azonban próbálkozott hatást gyakorolni saját NFT-piacterével, a piacra több kevesebb sikerrel például a Coinbase is.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Még az OpenSea is, amely a közelmúltban még a világ legnagyobb piactere volt, a jutalékok és jogdíjak miatti lázadásnak köszönhetően szenvedett.

Tavaly a Deutsche Bank nagy horderejű jóslatokat tett arról, hogy az Instagram hogyan változtathatja meg az NFT piacot.

Azt állította, hogy ha csak az aktív felhasználóik 2%-a fogadná el az NFT-ket, az 44 millió felhasználót eredményezne, ami „jelentősen több”, mint az OpenSea felhasználók létszáma.

Úgy tűnik azonban, hogy a Meta, amely már eddig is hatalmas pofonokat kapott a metaversumba való komoly befektetései miatt, kezd kihátrálni az NFT piacáról.

zeta

Olvastad már? Binance CEO bejelentette a helyreállítási alap átalakítása

Forrás: coinmarketcap.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum és a Solana növekedése az ETF-ek miatt várható: Tökéletes időzítés az MTAUR előértékesítéshez

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán figyelemre méltó fejlemények figyelhetők meg, az Ethereum (ETH) és a Solana (SOL) jelentős növekedés előtt áll, elsősorban az ETF-ek közelgő jóváhagyása miatt. A...

200 dolláros havi stratégia, hogy 2024-ben vagyonra tegyen szert a kriptobizniszben

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, sokan egy közelgő bikafutást várnak. Az altcoinok különösen mélyponton vannak, és felkészültek a jelentős emelkedésre. Ezen radar alatti lehetőségek gondos kiválasztásával egy...

Egyre kisebb az USDT részesedése a tőzsdéken

Az USDT piaci részesedése a központosított kriptotőzsdéken 2024-ben 82%-ról 74%-ra csökkent. Bár az elmúlt években számos nagy horderejű összeomlás és árfolyam-ingadozás történt, a stablecoinok iránt...

A Bitcoin visszaszerzi a 60.000 dolláros szintet: Itt egy lista fontosabb altcoinokról

A Bitcoin jelenleg 60.000 dolláron áll, és megpróbálja visszaszerezni a jelenlegi szintek feletti kritikus tartományi mélypontokat. Miközben vannak pozitív jelek, még mindig van mit tenni ahhoz,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!