A Filecoin 22%-ot emelkedett 24 óra alatt

-

A Filecoin [FIL] a cikk írásakor a kriptopiac egyik legjobban teljesítője volt, miután 24 óra alatt 22%-ot ugrott.

Ez sem volt azonban minden, hiszen a kereskedési volumene is közel 83%-kal ugrott meg.

Ez utóbbi fejlemény arra utalt, hogy az utóbbi időben jelentős kereslet mutatkozott az érme iránt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Bár ez nagyrészt a kriptopiac körüli javuló hangulatnak tudható be az USDC lecsatolása óta, a hamarosan induló Filecoin Virtual Machine (FVM) körüli hype adja a fő lökést.

Az FVM jelentős változásokat hoz

A Filecoin ökoszisztéma szerint az FVM lesz a végrehajtási környezet az Ethereum Virtual Machine (EVM) -kompatibilis okos szerződések futtatására a hálózaton.

Lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy bármilyen meglévő EVM-alapú okosszerződést egyenesen az FVM-re portoljanak.

Bár az FVM nem lép közvetlenül kapcsolatba a hálózaton tárolt adatokkal, képes megszervezni, hogy hol és hogyan tárolja, szerkeszti és karbantartja az adatokat, és ezzel elősegíti a Filecoin platform tárolási képességét.

A Binance is megszólalt a március 14-re tervezett frissítéssel kapcsolatban. A frissítés kezdete előtt 45 perccel felfüggeszti a FIL összes befizetését és kivonását, és újraindítja, amint a hálózat stabilnak minősül.

Sőt, a Binance biztosította, hogy a FIL normál kereskedési tevékenységét nem befolyásolja a frissítés.

A befektetők a FIL-hez fordulnak

A Token Terminal szerint a Filecoin fejlesztési aktivitása folyamatosan csökkent, miután február 16-án háromhavi csúcsot ért el.

Ergo, a projekt közösségének óvatosnak kell lennie ezzel a pályával.

A kereskedési volumen növekedésének köszönhetően azonban a felhasználók által fizetett összes tranzakciós díj kéthavi csúcsra ugrott. Ezt 37%-os heti növekedési ütem kísérte.

Forrás: tokenterminal.com

A CoinGlass adataiból az is kiderült, hogy a befektetők bullish lett, mivel a FIL számára felvett hosszú pozíciók száma nőtt a rövid pozíciókkal szemben.

Valójában a cikk írásakor a Longs/Shorts arány 1,02 volt.

Forrás: coinglass.com

Olvastad már? Zeta Broker automatikus kriptokereskedési rendszer

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!