A Filecoin 22%-ot emelkedett 24 óra alatt

-

A Filecoin [FIL] a cikk írásakor a kriptopiac egyik legjobban teljesítője volt, miután 24 óra alatt 22%-ot ugrott.

Ez sem volt azonban minden, hiszen a kereskedési volumene is közel 83%-kal ugrott meg.

Ez utóbbi fejlemény arra utalt, hogy az utóbbi időben jelentős kereslet mutatkozott az érme iránt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Bár ez nagyrészt a kriptopiac körüli javuló hangulatnak tudható be az USDC lecsatolása óta, a hamarosan induló Filecoin Virtual Machine (FVM) körüli hype adja a fő lökést.

Az FVM jelentős változásokat hoz

A Filecoin ökoszisztéma szerint az FVM lesz a végrehajtási környezet az Ethereum Virtual Machine (EVM) -kompatibilis okos szerződések futtatására a hálózaton.

Lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy bármilyen meglévő EVM-alapú okosszerződést egyenesen az FVM-re portoljanak.

Bár az FVM nem lép közvetlenül kapcsolatba a hálózaton tárolt adatokkal, képes megszervezni, hogy hol és hogyan tárolja, szerkeszti és karbantartja az adatokat, és ezzel elősegíti a Filecoin platform tárolási képességét.

A Binance is megszólalt a március 14-re tervezett frissítéssel kapcsolatban. A frissítés kezdete előtt 45 perccel felfüggeszti a FIL összes befizetését és kivonását, és újraindítja, amint a hálózat stabilnak minősül.

Sőt, a Binance biztosította, hogy a FIL normál kereskedési tevékenységét nem befolyásolja a frissítés.

Teljesen automatizált kereskedési szoftver, ami éjjel-nappal teszi a dolgát, ez a Zeta Broker! Próbáld ki akár ingyenes demószámlán most!

A befektetők a FIL-hez fordulnak

A Token Terminal szerint a Filecoin fejlesztési aktivitása folyamatosan csökkent, miután február 16-án háromhavi csúcsot ért el.

Ergo, a projekt közösségének óvatosnak kell lennie ezzel a pályával.

A kereskedési volumen növekedésének köszönhetően azonban a felhasználók által fizetett összes tranzakciós díj kéthavi csúcsra ugrott. Ezt 37%-os heti növekedési ütem kísérte.

Forrás: tokenterminal.com

A CoinGlass adataiból az is kiderült, hogy a befektetők bullish lett, mivel a FIL számára felvett hosszú pozíciók száma nőtt a rövid pozíciókkal szemben.

Valójában a cikk írásakor a Longs/Shorts arány 1,02 volt.

Forrás: coinglass.com

Olvastad már? Zeta Broker automatikus kriptokereskedési rendszer

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Federal Reserve a bankválság ellenére ismét kamatot emel

Az eddigi legjelentősebb ülését követően a Federal Reserve újabb 25 bázispontos kamatemelés mellett szavazott. A döntés vitatott volt, mivel ellentmondásosak voltak a vélemények arról, hogy...

12%-kal nőtt a SushiSwap TVL-je az utóbbi hónapban

A SushiSwap (SUSHI) főkönyvvel kapcsolatos tevékenységek egyre szilárdabbak maradtak. Meglepő módon ez annak ellenére volt így, hogy nemrégiben kiderült, hogy az automatizált piacmaker (AMM) az...

Közeledik a 30 ezerhez a Bitcoin árfolyama

Egyes elemzők úgy vélik, ha az USA makrogazdasági adatai kedvezően alakulnak, akkor a BTC akár át is törheti a 30 ezer dolláros ellenállást. A Federal...

A Zeta Broker kereskedési robot beállítása és használata

Ebben a cikkben a Zeta Broker éles számlára történő beállítását mutatjuk be hasznos tanácsokkal, tippekkel és trükkökkel kiegészítve. Weblapunk itt érhető el, ahol regisztráció után ingyen...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!