Felrobbant a Bitcoin grafikonja az óriási volume hatására

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin

A cikk írásakor a Bitcoin 24.097 dollár és 9.5%-ot emelkedett az elmúlt 24 órában.

A BTC visszatérése a korábbi trendvonal ellenálláshoz ideális lehetőséget kínált arra, hogy ismét shortoljuk a kriptokirályt – de vajon sikeres lesz ez a kereskedés?

Február 10-én a 21.600 dolláros szint fontos támaszként szolgált, és a rally 25.200 dollárig folytatódott, miután ezt a szintet újra tesztelték.

Az elmúlt héten az árfolyam gyorsan a 22.200 dolláros alsó időtávú támasz alá esett, és az eladási nyomás erősödésével egyenesen a 21.600 (50 EMA) dolláros támaszon zuhant át.

A késői longok büntetést kaphatnak, és a FOMO-t el kell kerülni a jelenlegi piacon, mivel elképzelhető, hogy ez egy manipulatív likviditás többlet.

A BTC jó kockázat-nyereség arányú területen állt, hogy shortoljuk az érmét.

Ez az emelkedés lehetett egy likviditásvadászat, mielőtt a következő egy-két hét alatt folyamatosan elvérzik a kriptoszektor.

Egészen elképesztő volume érkezett a Bitcoin háza táján, ami kilőtte az árfolyamot, minden ellenállást, mozgóátlagot átszakítva, és csak fölfelé tör az árfolyam mindentől is függetlenül.

Aki ezen az árszinten szeretne belépni a piacra, mindenképpen megvárnám a 25.288 dolláros szint törését, illetve megfigyelni hogyan fog reagálni a BTC a legutóbbi lokális csúcsra, hiszen ez kellő indikátor lehet számunkra.

Amennyiben újból visszapattant a BTC ezen szintről, puskaporokat elő lehet készíteni, és indulhat a short.

Ellenben, ha áttöri az imént említett 25.288 dollárt, útnak indulhat az árfolyam 27-28.000 szintekig.

bitcoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Hong Kongban is növekszik a kriptobefektetések aránya

A kriptobarát város ismét bekerült a hírekbe, hiszen a helyi befektetők egy csoportja új alapot indított, ProDigital Future néven, és ezzel kifejezetten a kriptoiparra, web3-ra...

Avalanche technikai elemzés 03.31.

Prémium Avalanche Az Avalanche árelemzése a napi grafikonon folyamatos emelkedő tendenciát mutat, mivel a token továbbra is a 20 dolláros ellenállást hajszolja. Az árfolyam az elmúlt 24...

Elon Musk felhívása az AI-kísérletek leállítására

Elon Musk azon felhívása, hogy állítsák le az összes nagyszabású AI-kísérletet, sokkolta a technológiai ipart, és számos befolyásos személyiség támogatta a lépést. Ahogy egyre nyilvánvalóbbá...

A Raydium 2,3 millió dolláros „bug bounty” programja

A Solana-alapú decentralizált tőzsde, a Raydium csapatának tagjai 10 millió RAY token (kb. 2,3 millió dollár) értékű bug bounty programot javasolnak a platform alapvető okosszerződéseiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!