Felrobbant a Bitcoin grafikonja az óriási volume hatására

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin

A cikk írásakor a Bitcoin 24.097 dollár és 9.5%-ot emelkedett az elmúlt 24 órában.

A BTC visszatérése a korábbi trendvonal ellenálláshoz ideális lehetőséget kínált arra, hogy ismét shortoljuk a kriptokirályt – de vajon sikeres lesz ez a kereskedés?

Február 10-én a 21.600 dolláros szint fontos támaszként szolgált, és a rally 25.200 dollárig folytatódott, miután ezt a szintet újra tesztelték.

Az elmúlt héten az árfolyam gyorsan a 22.200 dolláros alsó időtávú támasz alá esett, és az eladási nyomás erősödésével egyenesen a 21.600 (50 EMA) dolláros támaszon zuhant át.

A késői longok büntetést kaphatnak, és a FOMO-t el kell kerülni a jelenlegi piacon, mivel elképzelhető, hogy ez egy manipulatív likviditás többlet.

A BTC jó kockázat-nyereség arányú területen állt, hogy shortoljuk az érmét.

Ez az emelkedés lehetett egy likviditásvadászat, mielőtt a következő egy-két hét alatt folyamatosan elvérzik a kriptoszektor.

Egészen elképesztő volume érkezett a Bitcoin háza táján, ami kilőtte az árfolyamot, minden ellenállást, mozgóátlagot átszakítva, és csak fölfelé tör az árfolyam mindentől is függetlenül.

Aki ezen az árszinten szeretne belépni a piacra, mindenképpen megvárnám a 25.288 dolláros szint törését, illetve megfigyelni hogyan fog reagálni a BTC a legutóbbi lokális csúcsra, hiszen ez kellő indikátor lehet számunkra.

Amennyiben újból visszapattant a BTC ezen szintről, puskaporokat elő lehet készíteni, és indulhat a short.

Ellenben, ha áttöri az imént említett 25.288 dollárt, útnak indulhat az árfolyam 27-28.000 szintekig.

bitcoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Íme, mi történt ma a kriptoszférában

Szeretnéd tudni, mi történt ma a kriptoszférában? Itt vannak a legfrissebb hírek a napi trendekről és eseményekről, amelyek hatással vannak a Bitcoin árára, a blokkláncra,...

Avalanche (AVAX) technikai elemzés 12.08.

Prémium Avalanche (AVAX) Az Avalanche (AVAX) árfolyamának közelmúltbeli emelkedő tendenciája sok tulajdonosnak nyereséget eredményezett. Annak ellenére, hogy a nyereséges tulajdonosok százalékos aránya nőtt, az általános hangulat pozitív maradt. Az...

A BLUR árfolyama 10%-ot zuhant 24 óra alatt

A BLUR árfolyama a december 7-i kereskedés során jelentős esést szenvedett el, egyetlen nap alatt közel 10%-ot zuhant. A Lookonchain on-chain sleuth szerint az altcoin értékének...

A Worldcoin új decentralizációs tervekkel készül: Mit nyerhet a WLD?

A Sam Altman vs. OpenAI vita által érintett Worldcoin (WLD), a Tools for Humanity csapat által vezetett Worldcoin (WLD) saját frissítéssel állt elő. A Worldcoin Alapítvány...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!