A TRON állapotának vizsgálata a folyamatos stablecoin zűrzavar közepette

-

A jelenlegi stablecoin zűrzavar messzire és széles körben elterjedt, és egyetlen kriptoprojektnek sem sikerült kimaradnia a hatása alól, még a Tronnak sem.

A Tron, a layer-1 blokklánc, az USD Coin kínálata a március eleji 1,03 milliárd dollárról március 12.-re több mint 530 millió dollárra esett vissza, ami majdnem a felére csökkent.

Forrás: Tronscan

Ezzel szemben más stablecoinok dominanciája nőtt a platformon. A Tether [USDT] kínálata meghaladta a 40 milliárdot.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Tronscan adatai azt mutatták, hogy az USDT kínálata nagy lendületet kapott, miután a Paxos lefékezte a BUSD pénzverést, a másik stablecoin, amely az ökoszisztémában a tűzzel néz szembe.

Korábban a TRON alapítója, Justin Sun kiemelte a stablecoinok fontosságát az ökoszisztémában, és támogatta egy olyan bankrendszer létrehozásának ötletét, amely áthidalja a hagyományos pénzügyek és a kriptovaluták közötti szakadékot.

Új projektek előkészítés alatt

A hullámvölgyek ellenére a Tron megosztott egy blogbejegyzést az ökoszisztémán épülő néhány nagy projekt állapotáról.

Az egyik legnagyobb a Blockbank, egy pénzügyi szolgáltatási platform volt.

A Blockbank a TRON-nal együttműködve olyan hitelkártyákat hozott létre, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a kártyát TRX-szel töltsék fel és a Visa-kártyákhoz hasonlóan használják.

Az NFT-fronton a felhasználók várhatják a Fuzzy Ocean-t, egy többláncos piacteret, ahol a felhasználók felfedezhetik és kereskedhetnek a digitális gyűjteményekkel.

A Santiment szerint a TRON ökoszisztémában a teljes NFT kereskedési volumen több mint hétszeresére nőtt a március 12.-ig tartó 24 órás időszakban.

A március 6.-i egyhavi csúcs elérése óta azonban drasztikusan visszaesett a volumen.

Forrás: Santiment

A TRON említést tett az Unifi protokollról is, egy okosszerződés-platformról, amely a decentralizált pénzügyek (DeFi) fejlesztését hivatott segíteni. Megjegyzendő, hogy az Unifi 2018 óta fut a TRON blokkláncon.

A TRX égetési frissítése

Eközben a Tronscan adatai szerint az elmúlt 24 órában mintegy 14,69 TRX token került ki a forgalomból.

A Tron februárban jelentősen megnövelte az égetési rátát, az előző hónaphoz képest 64%-os növekedést ért el.

Az égetési ráta folyamatos növekedése szűkössé tesz egy tokent, ami növelheti a keresletét a piacon, ami árnövekedést eredményezhet.

A CoinMarketCap szerint a TRX a cikkírás idején közel 15%-kal magasabbra ugrott, a kereskedési volumen 47%-os növekedése mellett.

Forrás: Tronscan

Olvastad már? Robert Kiyosaki szerint további bankcsődök várhatók

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!