Ha ezeket a tokeneket most biztosítod, akkor az gyümölcsözővé teheted az altszezont

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiacon nagy a várakozás a következő altcoin szezon közeledtével, amely az előrejelzések szerint körülbelül 45 nap múlva kezdődik.

Ez a ciklus, amelyet a Bitcoin (BTC) árfolyamának megugrása indított el, várhatóan jelentős növekedést indít el a különböző kriptovaluták körében.

A szakértők hangsúlyozzák a diverzifikáció és a türelem fontosságát az altcoin-szezon korai szakaszában, hogy kihasználják a potenciális növekedést.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Mivel a Bitcoin (BTC) jelentős lendülettel kihívja történelmi csúcsát, várhatóan dominóhatás fogja az altcoinokat új magasságokba repíteni.

A mai cikk az útmutatóként szolgálhat az olyan altcoinok azonosításához, amelyek a közelgő altcoin-szezonban jelentős növekedésre látszanak esélyesnek.

Fedezd fel a potenciális gyöngyszemeket, amelyek új magasságokba repíthetik a kiigazított portfóliódat. Természetesen semmi sem garantált, ezért mindenképpen DYOR.

ScapesMania: A játék jövőjének kapuja

Képzelj el egy olyan világot, ahol a casual gaming izgalma találkozik a blokklánc-technológia határtalan lehetőségeivel.

A ScapesMania pontosan ezt hozza el, a Web2 és a Web3 legjobbjait ötvözve valami igazán forradalmian újat hoz létre.

A sikeres előértékesítés után, amely több mint 6,1 millió dollárt gyűjtött össze, és 18.400 tulajdonos támogatását szerezte meg, a ScapesMania a PancakeSwapon debütált a várva várt módon.

Most a natív tokenje, a $MANIA az egyik legelismertebb decentralizált tőzsdén érhető el, amely 1 millió havi felhasználóból álló hatalmas közönséget vonz.

Csillagászati debütálás

A kereskedés MANIA/WBNB és MANIA/USDT likviditáspárokkal indult, jelezve egy izgalmas utazás kezdetét. Az első naptól kezdve a ScapesMania tűzben égett.

token

A kereskedés első 24 órájában a tulajdonosok száma lenyűgöző 18,48K-nál stabilizálódott, a kereskedési aktivitás pedig elérte az elképesztő 2,25 millió dollárt.

Kevesebb, mint három hét alatt a token a csúcsára emelkedett, ami elképesztő, 147,77%-os növekedést jelentett.

Az iparági növekedés kihasználása

A csapat szerint ez még csak a kezdet. Mivel a casual gaming iparág az előrejelzések szerint 2027-re eléri a 19,12 milliárd dollárt, a ScapesMania tökéletes helyzetben van ahhoz, hogy meglovagolja ezt a növekedési hullámot.

A Bitcoin (BTC) árfolyamának emelkedése által táplált jelenlegi bikafutás miatt az időzítés nem is lehetne jobb. A szerencsejáték-tokenek vezetik a rohamot, és a ScapesMania ennek a forradalomnak az élvonalában van.

Mire számíthatnak a $MANIA tulajdonosok?

Szóval, mi vár rád, mint $MANIA-tulajdonosra? Sok mindent.

A kiegyensúlyozott tokenomikától kezdve a cliffel és vestinggel és a DAO kormányzással a jövedelmező staking programon át a bővülő tokenhasznosításig a ScapesMania számos olyan előnyt kínál, amely kiemeli a tömegből.

A projekt intelligens szerződése, amelyet a BlockSafu auditált és ellenőrzött a biztonság szempontjából, tovább növeli a bizalmat a tulajdonosokban.

Közösségi lelkesedés

A ScapesMania körüli izgalom kézzelfogható. A kezdő támogatóktól a tapasztalt kripto rajongókig mindenki felfigyel rá. Még a bálnák is beugrottak, 20 000 dollárt meghaladó befizetésekkel.

A közösség ilyen szintű támogatása a ScapesMania sikere mögött álló hajtóerő, és a csapat minden egyes unciáért hálás.

Fejlesztési ütemterv és jövőbeli mérföldkövek

Az alapgenerálási célok elérésével a csapat most a termékfejlesztésre összpontosít, partnerséget köt a legjobb játékfejlesztő stúdiókkal és összeállít egy házon belüli szakértői csapatot.

Az ütemterv tele van mérföldkövekkel, köztük a kísérleti játék alfa kiadásával, a tétprogram elindításával és a DAO kormányzati integrációjával.

A ScapesMania lehetőségének megragadása

A játék jövője itt van. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy valami igazán innovatív dologban vegyél részt.

Látogass el most a PancakeSwap oldalára, és fedezd fel a $MANIA tokenekben rejlő lehetőségeket. Csatlakozz az utazáshoz még ma!

>>> Merülj el az izgalomban – szerezd meg a $MANIA-t most! <<<

Jupiter (JUP): A Solana vizein való navigálás

A Jupiter (JUP), mint a Solana elsőszámú on-chain swap aggregátora, 2024. január 31-én debütált a tokenje az ökoszisztéma növekvő vonzereje közepette.

A token bevezetése a közösségi airdrop-pal együtt jelentős mérföldkövet jelentett, különösen figyelembe véve a Solana közelmúltbeli árstabilizációját és a bitcoin ETF-ek amerikai jóváhagyását övező pozitív piaci hangulatot.

A bevezetés utáni első előrejelzések vegyes kilátásokat mutattak, egyes elemzők optimistán nyilatkoztak a növekedést illetően, és jövőre 1,51 dollárra való potenciális emelkedést valószínűsítettek.

A bevezetés utáni enyhe esés ellenére a Jupiter (JUP) alapítványa a DeFi tranzakciók optimalizálásában és a csúszások minimalizálásában a potenciális növekedéshez pozícionálja, különösen a különböző megbízásokon végrehajtott stratégiai díjbevezetésekkel.

A token jövője ígéretesnek tűnik, ugyanakkor tele van kihívásokkal. A platform egyedülálló pozíciója a Solana ökoszisztémában likviditás-aggregátorként, valamint az ezt követő közösségi támogatás elősegítheti az elfogadását és hasznosságát.

A kriptopiac volatilis jellege és a DeFi területen belüli intenzív verseny azonban jelentős kockázatokat jelent a hosszú távú növekedésére nézve.

Gala Games (GALA): A Metaverse aréna erőműve

A Gala Games (GALA) nevet szerzett magának a metaverse játékplatformon belül, a metaverse hype utáni múltbeli küzdelmek ellenére rugalmasságot mutatva.

A metaverse űr egyik legnagyobb kriptójában szilárdan megalapozott Gala Games (GALA) megmutatta a fellendülés lehetőségét, amit különösen a közelmúltbeli emelkedő piaci trendek mutattak meg.

A Gala Games (GALA) árfolyam-előrejelzései optimisták, az előrejelzések szerint jövőre 0,266812 dollárra emelkedhet.

Az optimizmus a Gala Games (GALA) robusztus platformjából, a közösségi elkötelezettségből és az innovatív játékkiadásokból ered, amelyek mind hozzájárulnak a növekvő vonzerejéhez a játék- és kriptoközösségekben.

A Gala Games (GALA) előtt álló út tele van lehetőségekkel és kihívásokkal.

A VGX tokenek integrálása és az iparág jelentős szereplőivel való partnerségek jelentősen fellendíthetik ökoszisztémáját.

A szabályozási változások és a kriptovalutákkal és a metaversennyel kapcsolatos általános piaci hangulat azonban döntő fontosságú lesz a pályája meghatározásában.

Apecoin (APE): Az NFT hírnévtől a kriptopénz ambícióig

A Boat Ape Yacht Club NFT-k által inspirált Apecoin (APE) a mémérmének tekintett érméből jelentős növekedési potenciállal rendelkező kriptopénzzé vált.

A token iránt jelentős érdeklődés és befektetés mutatkozott, amit a Yuga Labs és a szélesebb NFT-piac társulása is támogatott.

Az Apecoinnal (APE) kapcsolatos előrejelzések rendkívül bikásak, egyes elemzők 2024 végére 4,022 dollárra történő emelkedést jósolnak.

Ezt az optimizmust az Apecoin (APE) ökoszisztémájának folyamatos fejlődése támasztja alá, beleértve a kormányzásban betöltött szerepét és hasznosságát a feltörekvő metaverse és NFT szektorokban.

Az Apecoin (APE) jövője fényes, és a várakozások szerint az elkövetkező években új magasságokba emelkedik.

A token mély kötődése az NFT-piachoz, valamint a metaverse és a szerencsejáték-szektorban fejlődő hasznossága jó pozíciót biztosít számára a jelentős növekedéshez. A piaci volatilitás és a bizonytalan szabályozási környezet azonban hatással lehet az árára és az elfogadására.

Következtetés

Bízunk benne, hogy ez a cikk képes volt felvértezni téged az altcoin-piacban rejlő lehetőségek kiaknázásához szükséges ismeretekkel és exkluzív betekintéssel.

Stratégiai szempontból úgy tűnik, hogy a ScapesMania, a casual gaming projekt az, amely a legjobb helyzetben van ahhoz, hogy egy egész piaci rést kihasználjon.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

A BlackRock is a bitcoin felezéssel foglalkozik

A világ legnagyobb befektetési cége, a 10,5 billió dollárt kezelő Blackrock egy saját videóban magyarázta el a felezés hatását a bitcoinra, és azt, hogy ez...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!