ICP vs. DOGE árfolyam elemzés 03.28.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

ICP vs. DOGE

Az Internet Computer (ICP) a múlt héten felülmúlta a Dogecoin (DOGE) teljesítményét, mivel értéke több mint 50%-kal emelkedett a hét nap alatt a CoinMarketCap szerint. A vezető mémcoin a DOGE csak 30%-os árfolyam-emelkedést ért el ebben az időszakban.

A két altcoin értékének kétszámjegyű emelkedése tükrözi az elmúlt héten tapasztalt általános piaci növekedést. A CoinGecko adatai szerint a globális kriptopénz piaci kapitalizáció 4%-kal nőtt ebben az időszakban.

Mindkét token készen áll arra, hogy kiterjessze nyereségét

Az ICP és a DOGE árfolyammozgásának értékelése egy 24 órás grafikonon további árfolyamnövekedés lehetőségét mutatta.

A cikkírás idején kétéves csúcson kereskedett ICP 17,85 dolláron cserélt gazdát. A közelmúltbeli emelkedő tendenciát megerősítve az Aroon Up Line (narancssárga) 92,86%-os volt. Ez a mutató egy eszköz trenderősségét és az ármozgás potenciális trendfordulópontjait méri.

Ha egy eszköz Aroon Up Line értéke 100-hoz közeli értéket ad vissza, az azt jelzi, hogy a jelenlegi piaci emelkedő trend erős, és hogy a legutóbbi csúcsot viszonylag nemrég érték el.

Az altcoin Directional Movement Index (DMI) leolvasása is azt mutatta, hogy a pozitív irányú indexe (zöld) jelentősen a negatív indexe (piros) felett nyugszik.

Ha ezek a trendvonalak így helyezkednek el, akkor a piacon a vételi nyomás jelentősen nagyobb, mint az eladási nyomás. Ez egyúttal erős emelkedő tendenciát jelez az eszköz árfolyamában.

Továbbá, az e vonalak közötti rés is figyelemre méltó, mert minél szélesebb, annál erősebbnek tekinthető a trend. Az ICP pozitív és negatív irányú indexei közötti rés a cikk írásakor jelentősen széles volt.

A közzététel időpontjában a token Money Flow Indexe (MFI) felfelé tendált, és 78.76-os értéket adott vissza, ami azt jelzi, hogy az árfolyamrally mögött valós kereslet állt.

Ez azt mutatta, hogy a piaci résztvevők az ICP felhalmozását részesítették előnyben az állományuk nyereségvágyból történő eladásával szemben.

A DOGE követi a példát

A DOGE mémérme tekintetében néhány kulcsfontosságú technikai mutatójának leolvasása azt mutatta, hogy hasonló trendet követett, és készen állt arra, hogy kiterjessze nyereségét.

Például az érme MACD-vonala március 26-án a jelzővonala fölé emelkedett. Ez egy bikás jelzés volt, ami arra utal, hogy a rövidebb távú mozgóátlag elkezdett erősödni a hosszabb távú mozgóátlaghoz képest.

A DOGE parabolikus SAR indikátora is, amely a potenciális trendirányt és a trendfordulókat követi, jelentős bullish hangulatot mutatott. A mutatót alkotó szaggatott vonalak az érme árfolyama alatt pihentek az árfolyam idején.

Ha ezek a szaggatott vonalak így helyezkednek el, akkor a piacot emelkedő trendben lévőnek tekintik.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin felezési árfolyam előrejelzése

Prémium A Bitcoin (BTC) most egy kritikus ponton van, hiszen már csak néhány óra van hátra a várva várt 4. feleződésig. Az IntoTheBlock adatai szerint azonban a...

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!