Gondokkal küzd az FTX tőzsde a kiutalások terén

-

A közösségi médiában elkezdett terjedni, hogy a népszerű FTX tőzsde gondokkal küzd a kiutalások területén.

Az FTX elmondása szerint minden rendben van náluk, a Bitcoin-csomópontjuk viszont túl van terhelve, ezért lehetnek gondok.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A tőzsde a Twitteren osztott meg egy sor információt a felhasználókkal, például azt is, hogy a stablecoinok létrehozása vagy éppen a visszaváltás is problémás lehet, hiszen a bankok rendszere csak munkaidőben működik.

ftx

A kriptoközösség reakciói egyelőre vegyesek. Vannak, akik szerint a tőzsde megbízható, de sokak szerint hasznosabb, ha az ember inkább szkeptikus.

A Redditen is megindult a beszélgetés a témában, és már felmerült a Celsiushoz való hasonlítás is.

Ahogy a felhasználók megjegyzik, a Celsius először felfüggesztette a kiutalásokat, majd kifejezetten megtévesztő információkat közölt a platform helyzetéről a felhasználókkal, mielőtt teljesen bedőlt.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Az FTX esetében a problémákat az idézhette elő, hogy a rivális Binance valamiért úgy döntött, hogy eladja a birtokában lévő FTT tokeneket, hogy tőkéhez jusson.

CZ, a tőzsde alapítója Twitteren mondta el, hogy a Binance a teljes FTT készletét értékesíteni fogja, indoklásul pedig azt hozta fel, hogy a közelmúltban új információk birtokába jutott.

Azt természetesen nem részletezte, hogy ezek milyen információk. Egy másik tweetben elmondta, hogy a kockázatkezelés területén igyekeztek tanulni a Terra esetéből, amely idén tavasszal dőlt be, és azt is megosztotta, hogy az FTX vezetője, Sam-Bankman Fried a jelentések szerint a centralizált pénzügyi megoldások ellen lobbizik.

„Nem támogatunk olyan iparági szereplőt, amely a piac többi résztvevője ellen lobbizik a hátuk mögött.”

A blokklánc adatainak elemzéséből kiderül, hogy az FTT tokenekből 23 millió darab, azaz nagyjából 520 millió dollárnyit küldtek be a Binance tárcáiba, egy azonosítatlan címről.

Bankman-Fried szintén megszólalt az ügyben, és úgy fogalmazott, hogy most rajtuk a sor, hogy felnőjenek a feladathoz.

Emellett elmondta azt is, hogy tiszteli az iparág résztvevőinek a munkáját, köztük CZ szerepét is.

Az eladás és ennek a közösségi visszhangja viszont nem marad hatástalan, az elemzők szerint az FTT token jelentős eladási nyomással néz szembe.

A cikk írásakor az árfolyam 17,88 dolláron áll.

Olvastad már? Elképesztő erőt mutat a MATIC, de meddig?

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: Focal Project JP

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

A CYBRO előértékesítése: A Dogecoin, Shiba Inu és Dogwifhat befektetői mellett, lovagolja meg a hype-ot, és szerezz profitot!

Vendégbejegyzés A kriptopiacon zajlik a legújabb előértékesítési lehetőség, látszólag olyan nagy nevek nyomdokaiba lépve, mint a Dogecoin és a Shiba Inu. Egy új játékos lép a...

Dogecoin long vagy short? Íme, hol állnak a kereskedők a DOGE 13%-os esése után

A piac elemzése során kiderült, hogy a kereskedők a Dogecoin (DOGE) legutóbbi küzdelmei ellenére is pozitívan álltak a Dogecoin hozamához. A DOGE korábban úgy tűnt,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!