Francis Ngannou MMA-bajnok bitcoinban is kéri a nyereményét

-

Francis Ngannou nehézsúlyú UFC-bajnok bejelentette, hogy partnerségre lépett a Cash App nevű fizetési céggel, és azt tervezi, hogy a UFC 270-es nyereményének felét bitcoinban veszi át.
Ngannou azt mondta 620.100 Twitter-követőjének, miszerint hisz abban, hogy „a bitcoin mindenhol felhatalmazhatja az embereket.”

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


„A Bitcoin a jövő, és én hiszek benne” – mondta Francis Ngannou, a kevert harcművészetek bajnoka.
2022. január 18-án az Ultimate Fighting Championship (UFC) nehézsúlyú bajnoka, Francis Ngannou kifejtette, miszerint azt tervezi, hogy a UFC 270-es meccsén a nyereménye felét bitcoinban (BTC) fizetteti ki.
A kiütőművész Ngannou a kaliforniai Anaheimben található Honda Centerben fogja legközelebb megvédeni címét.

Francis Ngannou 2021. március 27-én a nevadai Las Vegasban. A fotót Jeff Bottari készítette.

A francia kameruni kevertharc-művész olyan sportolókhoz csatlakozik, mint Russell Okung, Odell Beckham Jr és Aaron Rodgers, akik már korábban a bitcoinban való fizetést választották.
Ez Ngannou keddi tweetjéből derült ki, amely szerint azt tervezi, hogy a UFC 270-es meccsén kapott nyereményének felét bitcoinban veszi fel.
Sőt, a UFC harcosa azt is elmondta, hogy szerinte a bitcoin felhatalmazza az embereket, miközben kijelentette:

„Hiszem, hogy a bitcoin mindenhol felhatalmazhatja az embereket. Szóval izgatottan várom, hogy a [Cash App-pal] együttműködve bitcoinban vegyem fel a UFC 270-es nyereményem felét.

Ngannou 300 ezer dollárt ad bitcoinban egy szerencsés rajongónak

Amellett, hogy jutalma felét BTC-ben kapja, Ngannou azt mondta, hogy 300K dollár értékű bitcoint tervez elajándékozni azoknak, akik a Cash App-táblákat és a „#paidinbitcoin” hashtaget használva vesznek részt a versenyen.
A tweetnek sikerült elérnie, hogy a #paidinbitcoin hashtag trend legyen a Twitteren az USA-ban.
Ngannouhoz hasonlóan egyébként a UFC is foglalkozik a blokklánc-technológiával és a kriptopénz-megoldásokkal.

Ngannou keddi tweetje több mint 40.000 olyan tweetet váltott ki az Egyesült Államokban, amely tartalmazta a #paidinbitcoin hashtaget.

2021 júliusában az MMA szórakoztató cég partnerségre lépett a Crypto.com digitálisvaluta-váltóval, és források szerint akkoriban ez volt a UFC eddigi legnagyobb reklámszerződése.
Továbbá az MMA a UFC 268: Usman vs. Covington 2 megünneplése alkalmából egy non-fungible token (NFT) kollekciót is elindított.

Nem sokkal Francis Ngannou kijelentései előtt, miszerint a jutalmának felét bitcoinban kapja, a harcos azt is elmondta, hogy a bitcoin nagy dolog Afrikában.

„Beszélgettem a családommal és a barátaimmal a kriptotérről” – mondta Ngannou. „A bitcoin hatalmas dolog Afrikában, és azon gondolkodom, hogy a nyereményem felét ebben veszem fel. A bitcoin a jövő, és én hiszek benne.”

Olvastad már? Bank Alfalah: kerüljék az ügyfelek a kriptotranzakciókat

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: News Belter

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Liquity technikai elemzés 05.29.

Prémium Liquity A Liquity árfolyamelemzése azt bizonyítja, hogy az árfolyam ismét felfelé irányuló mozgást végez, hiszen ma is a bikák voltak előnyben. Az elmúlt nap rendkívül kedvező...

Változások jönnek a Tornado Cash irányításában

Május 26-án tartottak egy szavazást a TORN token tulajdonosai, amely alapján az eredeti tokentulajdonosok minden téren visszakapják a projekt irányítását. Összességében 517 ezer tokenmennyiség gyűlt...

Több, mint 6 milliárd dollárnyi ethert égettek már el

2021 augusztusában aktiválták az Ethereum hálózatán a London néven futó hard forkot, amely bevezette azt az újítást, hogy a tranzakciós díjakat nem a munkát végző...

A Bitcoin miért nem képes 28 ezer dollár fölé emelkedni

A Glassnode elemzéséből kiderül, hogy a hosszú távú bitcoin tulajdonosok profitban lévő átutalási volumene emelkedik. Más szóval, az elmúlt hónapokban nyereséges Bitcoin tulajdonosok részéről megnőtt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!