Filecoin technikai elemzés 05.17.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Filecoin

A Filecoin árfolyamelemzésének legutóbbi értékelése medvés tendenciát jelez, mivel a kriptopénz újabb csökkenés elé kerül.

A két napja tartó csökkenő pályát követően az árfolyam most 4,42 dollárra esett vissza.

Bár jelenleg a medvék uralják a piacot, a helyzet viszonylag stabil marad, mivel az érme konszolidációs fázisba lép.

Ezt támasztja alá, hogy a coin az előző medvés időszakban egy meghatározott ársávhoz ragaszkodott, és úgy tűnik, hogy a mai veszteség is kontroll alatt van.

A Filecoin árelemzési grafikonja egy medvés mozgást ábrázol, ahogy az árfolyam folyamatosan csökken, ami jelentős veszteségeket eredményez a jelenlegi hónap során.

Annak ellenére, hogy az elmúlt napokban egy szűk sávban kereskedtek, a mai napon a FIL/USD árfolyam enyhe csökkenést tapasztalt 4,42 dollárra.

Bár a coin 0,59 százalékos értéknövekedést regisztrált az elmúlt 24 órában, az elmúlt héten 1,91 százalékos veszteséget szenvedett el az uralkodó medvés piaci trend miatt.

Ráadásul a mai kereskedési volumen több mint kilenc százalékkal csökkent.

Az 5,78 dolláros felső Bollinger-sáv jelentős ellenállási szintként működik a FIL számára, míg az alsó Bollinger-sáv 4 dolláros értéke támaszt nyújt a rendkívül volatilis piacon.

Az árfolyam csökkenésével a Relatív Erősség Index (RSI) 32-re esett, ami közel túladott állapotot jelez.

Az RSI alsó tartományban elfoglalt pozíciója a coinra nehezedő uralkodó medvés nyomást jelzi.

Az elmúlt négy órában folyamatos csökkenő tendencia volt megfigyelhető.

Továbbá a napos grafikonon a szűkülő Bollinger-sávok csökkenő volatilitásra utalnak, ami alátámasztja a folyamatban lévő konszolidációs fázis elképzelését.

filecoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

A nagy piaci szereplők ezen a héten vásárolnak kriptovalutákat

Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, egyes kulcsszereplők figyelemre méltó lépéseket tesznek a kriptopénzpiacon. Ezek a piacvezetők befektetési döntései gyakran jelzik a trendeket, értékes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!