Felfüggesztette a dollár kiutalást a Binance

-

A kriptotőzsde amerikai platformja, a Binance.US felfüggesztette a dollár közvetlen kiutalását.

Ha a felhasználók ki akarják venni a pénzüket a tőzsde tárcáiból, akkor azt kizárólag kriptopénzek segítségével tehetik meg.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ha van dollár egyenlegük, akkor azt először át kell váltaniuk valami másra, és ezután tudják elindítani a kiutalást.

A változás a héten lépett életbe, kedden, és a BAM Trading Services jelentette be, amely a Binance.US platformot, a Binance amerikai leányvállalatát futtatja.

A felhasználók nem veszítik el a fiat valutájukat, az továbbra is hozzáférhető a BAM Fiat Wallet szolgáltatáson belül, közvetlenül kiutaláni viszont nem lehet belőle.

„Abban az esetben, ha valaki kivenné a pénzét a platformról, azt stablecoinok, vagy egyéb kriptopénzek segítségével teheti meg. Ezek a pénzeszközök bármilyen korlátozás nélkül kiutalhatók a felhasználói tárcákból.”

A Binance.US idén nyáron, júniusban függesztette fel a platformra történő dollár-beutalást, miután a SEC, az USA Tőzsdefelügyelete bíróságok kérvényezte, hogy a tőzsde pénzállománya legyen befagyasztva.

A tőzsdét ugyanekkor arra is figyelmeztették, hogy a banki partnerei szintén a dollár utalások felfüggesztését tervezik, akár már júniusban.

A tőzsde nyáron sikeresen elkerülte, hogy a felhasználói pénzeket a hivatalok befagyasszák, az USA piacán hatalmas ütést kapott a hírneve, és a kereskedési volumene nagymértékben csökkent, a részesedésével együtt.

Július 17-én számoltak be arról, hogy ismét fennakadás nélkül zajlik a dollár kiutalása, a tőzsde ennek ellenére arra bíztatta a felhasználóit, hogy ha lehetőségük van rá, akkor ne tartsanak fiat egyenleget a tárcáikban, és a kiutalások esetén is válasszák a kriptopénzeket, ha van erre lehetőségük.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A tőzsde azt is leszögezte, hogy a jövőben lehetséges, hogy a felhasználói dollár-egyenlegeket USDT tokenre konvertálják.

A SEC június 5-én perelte be a Binance tőzsdét, és az alapítót, CZ-t. 13 pontban fogalmaztak meg vádakat ellenük, többek között engedélyezetlen tőzsde, pénzváltó üzemeltetésével.

Olvastad már? A Bitcoin dominanciájá növekszik, mi áll a háttérben?

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana: Az FTX legutóbbi lépése hatással lesz a rövid távú árprognózisra?

A Solana (SOL) azóta van a figyelem középpontjában, amióta az FTX bejelentette, hogy tervezi eszközeinek felszámolását. Nemrégiben egy FTX-hez kapcsolódó pénztárca olyan lépést tett, amelyet...

PEPE (PEPE) technikai elemzés 12.06.

Prémium PEPE A PEPE, az egyik legnépszerűbb mém coin, egy hete emelkedő tendenciát mutat. A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) kistestvére kitört a hosszú távú ellenállási...

Még el sem indult a BlackRock Bitcoin ETF, de valaki már bevásárolt belőle

Valaki 100 ezer dollárért vásárolt Bitcoin ETF-et a BlackRock-tól, pedig még nem került nyilvánosságra, hogy a Tőzsdefelügyelet engedélyezte volna a befektetési óriás számára az alap...

Az ING elemzői úgy vélik, fordulat jöhet a Fed kamatpolitikájában

A pénzintézet elemzői szerint a Federal Reserve változtathat a jelenlegi kamatpolitikáján, hiszen az amerikai gazdasági mutatók optimista képet vetítenek előre, tehát nagy enyhülés közeledhet, jelentős...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!