Fedezd fel a robbanásszerű altcoinokat, amelyek 2024-ben forradalmasítják a Web3-at – ne hagyd ki!

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) a Wall Street-en hatalmas port kavarnak, átformálva a kriptopénzek piacát. E befektetések gyorsan teret hódítanak.

De nem csak ezeket a befektetéseket tartják számon. A decentralizált pénzügyek virágzó világában egy sor kevésbé ismert altcoin is nagyot fog szólni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezek célja, hogy újradefiniálják a jövő internetét, az úgynevezett Web3-at. Ez a 2024-re történő robbanásszerű elmozdulás hangsúlyozza annak fontosságát, hogy lépést tartsunk a gyorsan fejlődő kriptotérséggel.

A váltás azt is aláhúzza, hogy miért létfontosságú folyamatosan felfedezni az ígéretes altcoinokat, ahelyett, hogy csak az olyan kipróbált és kezelt kriptókra összpontosítanánk, mint a Bitcoin.

BlastUP előértékesítése: A feltörekvő csillag, amely folytatja a robbanás forradalmát.

A Blast, az egyetlen Layer 2 blokklánc, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stabilcoinok számára, a közelmúltban a kriptovilágban nagyot durrantott az indulásával, és mindössze egy hónap alatt elérte az elképesztő 1 milliárd dolláros TVL-t.

altcoin

A fényes debütálást követően egy új nagy projekt lép a porondra, amely ezen a blokkláncon alapul: ez a BlastUP.

A BlastUP egy úttörő launchpad, amely készen áll arra, hogy a Blast útját kövesse az átütő siker felé vezető úton, és tervei szerint a Web3 eszközöket AI-innovációval erősíti meg a gyors és minőségi startup-indítások érdekében.

Egy átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál mindazoknak, akik belépnek a fedélzetre.

A BlastUP jelenleg az előértékesítését végzi, a BlastUP tokeneket a legalacsonyabb áron kínálva.

Aki most 0,05 dollárért vásárolja meg ezeket a tokeneket, az a későbbiekben bőséges, 50%-os kedvezményt kap, mivel a jegyzési ár 0,1 dollárra van meghatározva.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg az exkluzív előnyöket a BlastUP előértékesítésből <<

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a tokeneladásokhoz való allokációkat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakingen keresztül kamatot szerezhetnek.

https://twitter.com/Blastup_io/status/1763236870383640635

A BlastUP egy egyszerű missziót követ, amelynek célja, hogy segítse a blokklánc-startupokat a gyorsabb növekedésben és a nagyobb bevételben, és a BlastUP úton van afelé, hogy meghatározó erővé váljon.

A projekt mögött álló, elkötelezett kripto-rajongókból álló csapat mélyen elkötelezett a víziójuk mellett, és ambiciózus tervei vannak, hogy a kriptótérben a könnyű és hatékony robbanás egyszerű és hatékony indítási platformjává váljon.

A BlastUP széleskörű útiterve 2026-ig terjed, felvázolva a terveket egy AI IDO szűrő elindítására, a startup csapatokra szabott AI eszközök fejlesztésére és a közösségi piactér létrehozására.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez MOST a korai előnyök felszabadításához <<

Optimism (OP) az altcoin bikás tendenciát jelez, de a piaci volatilitás továbbra is kockázatot jelent

Az Optimism (OP) nemrég jelentős, 4 dolláros szintre emelkedett. Tekintettel erre az eredményre, a token jelenleg erős bikás trendet mutat, ami a folyamatos emelkedés lehetőségét sugallja.

Számos tényező mozgathatja ezt az emelkedést, például a kriptopiac iránti növekvő érdeklődés és az OP token mögöttes technológiájának széles körű elterjedtsége.

E tényezők további befektetőket vonzhatnak, ami az árfolyamot a 4,6 dollárnál lévő első ellenálláshoz vezetheti.

Másfelől fel kell hívni a figyelmet a kriptopiac eredendő volatilitására. Bármely visszaesés vagy szabályozási változás megzavarhatja az Optimism pályáját, ami végső soron értékcsökkenéshez vezethet.

Pontosabban, a hosszú távú kilátásokban, ha a szélesebb kriptopiac csökkenést tapasztal, az OP árfolyama is csökkenhet a 3,47 dolláros első támaszszintig.

Azt is fontos szem előtt tartani, hogy a kriptopiacok hangulatvezérelt jellege miatt még a kisebb változások is ellensúlyozhatják.

A SEI bikás értékelése fellendítheti az árnövekedést.

A SEI (Sei) közelmúltbeli fejleményeit tekintve nyilvánvaló, hogy a jövőbeli kilátások ösztönözhetik az árnövekedést.

A mostani bikás minősítés zöld zászló lehet a befektetők számára, ami bizalmat kelt a potenciális erősségben.

Ez megnövekedett befektetői aktivitást eredményezhet, és emelkedéshez vezethet, hogy tesztelje az 1,07 dolláros ellenállási szintet.

A terület szakemberei az ilyen minősítéseket jellemzően a jövőbeli teljesítmény erős jelének tekintik.

Ugyanakkor figyelembe kell venni a kriptopiacban rejlő volatilitást is. A SEI jelenlegi ígéretes állapota ellenére a hirtelen piaci elmozdulások akadályozhatják a tervezett növekedési pályát.

Ezért, bár pozitív kilátások alakultak ki, mindig érdemes óvatosnak maradni, és nem szabad teljes mértékben ezekre az előrejelzésekre hagyatkozni.

A bikás értékelés rövid távon potenciálisan kihívásokkal szembesülhet az előre nem látható piaci körülmények miatt.

A Sui díjat nyert az AIBC Eurasia 2024-en, ami fokozza a befektetői érdeklődést.

A Sui (SUI) közelmúltbeli teljesítménye – az AIBC Eurasia 2024-en elért díjazás – új lendületet ad ennek az érmének az elismertség és a hitelesség terén.

Ez az eredmény felkeltheti a befektetők érdeklődését, és rövid távon potenciálisan felhúzhatja a SUI árfolyamát. Ezenkívül egy rangos díj növelheti a SUI hírnevét a blokklánc-arénában, és vonzhatja a hosszú távú befektetőket, akik megbízhatóságot és bizonyított teljesítményt keresnek.

Ennek ellenére a Sui közelmúltbeli elismerése nem feltétlenül garantálja a jövőbeli győzelmet.

A hír által táplált árfolyam-emelkedés meghívhatja a spekulatív rövid távú kereskedőket, ami potenciálisan instabil ármozgásokhoz vezethet.

Ezzel együtt, ha a SUI nem tudja fenntartani az újonnan szerzett magas profilját, a hosszú távú befektetők visszavonulhatnak, ami az árfolyam visszaesését eredményezheti.

A díjak és eredmények ellenére is mindig van kockázat a kiszámíthatatlan kriptopénzvilágban.

Polygon ZkEVM frissítése: A MATIC értékének potenciális emelkedése kockázatok közepette

A Polygon közelgő ZkEVM frissítése az Ethereum közelgő DenCun frissítése nyomán valószínűleg jelentős lökést ad az általános keretrendszerének.

A frissítés az EIP-4844 bevezetése miatt a tranzakciós költségek jelentős csökkenését teszi lehetővé, ami a MATIC-ot, a Polygon natív tokenjét potenciálisan vonzóbbá teszi a befektetők számára.

Ez rövid távon a MATIC iránti kereslet jelentős megugrását eredményezheti, ami felfelé mozdítja az értékét.

Ugyanakkor figyelembe kell venni az ilyen mamutfrissítéssel járó kockázatokat is. Az ilyen jellegű rendszerfrissítések gyakran járnak előre nem látható kihívásokkal, amelyek átmenetileg megzavarhatják a működést.

Ha a Polygonnak nehézségei támadnak e változások integrálásával, vagy ha a közösség reakciója langyos, az ronthatja a befektetői hangulatot.

Egy ilyen forgatókönyv esetén a MATIC árfolyama hosszú távon lefelé irányuló nyomással szembesülhet.

A Polygon által tett stratégiai lépések ettől függetlenül azt mutatják, hogy elkötelezettek a platformjuk fejlesztése iránt, ami biztató jel egy hosszú távú befektető számára.

Következtetés

Az olyan uralkodó coinok, mint az Optimism, a SEI, a Sui és a MATIC jelentős potenciált mutatnak a kriptovolatilitás velejáró kockázatai ellenére.

A Blast ökoszisztémába ágyazódva azonban a BlastUP launchpad platformja tűnik ki a legnagyobb ígérettel.

A BlastUP azáltal, hogy innovatív Web3 és AI eszközökkel megkönnyíti a DApp indításokat, nemcsak a startupok növekedését mozdítja elő, hanem a befektetőknek is kulcsfontosságú előnyöket kínál, és ezzel a gyorsan fejlődő kriptoaréna befolyásos szereplőjeként pozícionálja magát.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!