Injective (INJ) technikai elemzés 03.01.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Injective (INJ)

Az Injective (INJ) ára több mint két hónapja szűk tartományban mozog. A legújabb fejlemények azonban arra utalnak, hogy az INJ a következő két hétben egy masszív, volatilis kitörési rallyra készül.

Az Injective ára 2024 elején állította be a 31,09 és 43,40 dollár közötti tartományt, és több mint két hónapja ezen belül kereskedik.

Az INJ ebben a szűk tartományban alacsonyabb csúcsokat produkált, amelyek egy trendvonal segítségével összekapcsolhatók, ami egy csökkenő ellenállási szintet mutat.

Ez az akadály február 27-én áttörésre került, amikor az INJ 13%-kal emelkedett, hogy újra tesztelje a tartományi csúcsot 43,40 dollárnál.

Ez a kedvező fejlemény valószínűleg kitöréshez vezet a közeljövőben, ami szép nyereséget eredményezhet a befektetők számára.

Az ideális esetben a gyors kitörés és a 43,40 dolláros ellenállási szintnek a támaszszintre való átfordulása a 161,8%-os Fibonacci kiterjesztési szint 51,01 dollárnál történő újratesztelését eredményezheti.

Egy ilyen mozgás közel 19%-os nyereséget jelentene a befektetők számára a jelenlegi 42,83 dolláros szintről.

A Relative Strength Index éppen most tesztelte újra a túlvásárolt zónát, ami riasztónak kell lennie, tekintve, hogy emelkedő trendben vagyunk. A bikapiacokon az RSI hajlamos hosszabb ideig a túlvett állapotban maradni.

Az Awesome Oscillator is elkezdett zöld hisztogramot produkálni a nulla szint felett, ami a bikás lendület dominanciájára utal. Mindkét momentummutató az Injective protokoll fényes jövőjét jelzi.

Bár az Injective árával kapcsolatos optimizmus logikus, a befektetőknek óvatosnak kell lenniük a Bitcoin által vezérelt eladással szemben.

Amennyiben ez a kilátás mégis bekövetkezik, és az INJ tizenkét órás gyertyás zárást produkál 34,15 dollár alatt, az érvényteleníti a bikás tézist.

Egy ilyen fejlemény egy alacsonyabb mélypontot hozhat létre, és egy alacsonyabb mélypontot hozhat létre, és az esélyeket a medvék javára tolhatja el, ami a befektetőket eladásra készteti.

Ezen pesszimista körülmények között az Injective árfolyama 9%-ot eshet, és visszatérhet a 31,09 dolláros tartományi mélypontra.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!