Ezrek tolonganak az ingyen kriptóért

-

A Solana lánc egy újabb nyerő mém érmét készített a kriptó befektetőknek. A SMOG sárkányos érme lángnyelvei olyan messzire érnek, hogy már több ezernyi harcos válaszolt az airdrop hívására.

Közösségi felületei is hatásosan toboroznak, X-oldala 29,6 ezer, Telegram-csatornája pedig 16,2 ezer követőt tudhat a magáénak.

A mesés érme február 7-én látogatta meg a tőzsdét, és azóta már hatalmas mértékű árfolyam-emelkedéssel kápráztatta el a nagyérdeműt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Cikkünk írásakor, pénteken több, mint 10.000 elkötelezett tagot számlál a Zealy-n futó airdrop, és a játékosok lelkesen gyűjtik a szórakoztató feladatok során elérhető XP pontokat.

Te is tudsz kapcsolódni az elhivatott sereghez, ha regisztrálsz a Zealy felületére, és csatlakoztatod a tárcád.

https://twitter.com/SMOGToken/status/1760702247493672972

Értékes airdrop pontokhoz juthatsz például, ha lájkolod a Smog közösségi oldalait, ha kereskedsz a SMOG-gal, vagy buzdító hozzászólásokat írsz a CoinMarketCapre, illetve amennyiben elvégzed a rendszeres (napi, heti és havi) küldetéseket.

A Smog remek vigasz, ha lemaradtál a Jupiter és a Starknet airdropjáról

A Solanának már voltak a Smog-hoz hasonló projektjei, például a Jupiter Exchange és a Pyth Network.

A Jupiter anno tokenszámának 40%-át szórta szét airdropokra, így a Smog a maga 35%-ával besorolható a Solana ökoszisztéma leggálánsabb airdropjai közé.

Az airdropok között elég nagy különbségek szoktak lenni. Vegyük például a Starknet-ét, amikor 728 millió STRK érmét osztogattak szét 1,3 millió Ethereum-címre.

Ám egyes hangok szerint valami gubanc kerülhetett a rendszerbe, és többen nem kapták meg a jussukat. A kudarcról szóló hírek elterjedésével a hálózat aktivitása igencsak megcsappant.

Mivel a Smog token tisztességes decentralizált tőzsdei bevezetést tudhat a magáénak, és később megépítette a Solana-Ethereum hidat is, az airdropja valószínűleg gördülékeny lesz.

A Smog csapata egyébként többek között a Bonk, a Dogwifcoin, a MYRO és a Samoyed mém érme tulajdonok pénztárcáit célozza meg 1500 dollár értékben.

Nézd meg a Smog oldalát

Aki ma vásárol és stakel, 10% kedvezményt kap, de jut mellé 42% APY, airdrop pontok és további ártuning is

Szerezz be SMOG tokent, kösd le a Smog honlapján, és 10% kedvezményt happolhatsz. Mellé zsebeld be a zsíros airdrop pontokat, és a 42%-os éves APY-t is.  

Tudnod kell, hogy ugyan a SMOG egy többláncú érme, hiszen Solana és Ethereum-alapú változata is él, de stakelni csak az ERC20 Ethereum-kompatibilis verzióját lehet.

A február 7-i bevezetése óta a Smog árfolyam-emelkedése bámulatos, hiszen azóta majdnem 42%-ot szökkent előre.

A sárkányos mém érme egy rendkívül alacsony fokról, 0,001419 dollárról indult, de e héten pénteken már 0.06885 dollárt kóstál. A piaci kapitalizációja is szépen alakul, hiszen több, mint 53 millió dollár.

A legmagasabb árfolyamát 7 napja, február 16-án csíphettük el, amikor $0.09451 dollárt kértek egy érméért. 

A jelenlegi érték egyébként egy ideális belépési pont, hiszen ezalatt van a vételi kereslet felhalmozódva.

Forrás: CoinMarketCap

A két hetes sárkánybébi érme, a SMOG úgy tűnik, jókor van jó helyen, hiszen amúgyis a sárkány évét írjuk.

A DEXTools adatai szerint a Smog eddig 26,37 ezer tulajdonost vont a köreibe.

https://twitter.com/SMOGToken/status/1760596962879979821

Látogasd meg a Smog oldalát

Így működik a Smog token varázslata

A Smog érme hivatása, hogy menő airdrop-kampányával újjáépítse a Solana mém érmék terepét. Ám van élet a Smog airdrop-ján túl is, hiszen ez egy kiváltképp hasznos érme. 

A projekt egy úgynevezett „Sárkányudvart” is felépít, ahol a token tulajdonosok egy kripto szakértői közösség megannyi előnyét élvezhetik.

Való igaz, a natív érmét a közösség rejtett ereje teheti csak igazán virálissá.

Az airdrop-kampányok élményterét egyébként interaktív kalandelemekkel fogják bővíteni, és a készítők már beharangozták az ezzel kapcsolatos híreket. 

További ösztönző lehet az aktív részvételre az a tény, hogy a kampány által hozott bevétel egy része közösségi jutalomként lesz szétosztva a SMOG token tulajdonosok között. 

A mókát és a hasznosságot mixelő projekt tervében pedig az is szerepel, hogy verbuválja a „hűséges kiválasztottak” 10.000 fős seregét.

Ez egy rejtélyes csoport lesz, melybe különböző közösségi beavatási szertartások teljesítésével, és a hűségeskü letételével lehet majd bejutni, aztán pedig a kiválasztottakra busás airdrop eső vár. 

Így vásárolhatsz Smog Tokent

Ahhoz, hogy csatlakozni tudj a Smog ökoszisztémájához, szükséged van egy Solana-kompatibilis pénztárcára. Ilyen a Phantom is.

Ezután cseréld SMOG érmére a SOL, USDT vagy BONK tokenjeidet a Jupiter DEX-en vagy a Birdeye felületén keresztül.

SMOG-ot a projekt honlapján, Ethereum hálózaton keresztül is beszerezhetsz és leköthetsz.

Csatlakozz a Smog közösséghez az X (Twitter), a Discord, és a Telegram oldalakon, így mindig jól értesült maradhatsz a legfrissebb hírekkel és frissítésekkel kapcsolatban.

Nézd meg a Smog oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!