Ezért kell a Tron-t (TRX) felvennni a figyelőlistára

-

A kriptográfiához értő megfigyelők és rajongók észrevehették, hogy a Tron blokklánchálózat egyre nagyobb szerepet kap a reflektorfényben.

Ez már az elmúlt hónapokban is így volt, és a hálózat új frissítéséből kiderül, hogy miért.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A frissítés szerint 2022 fontos év volt a Tron számára, különösen a hálózat növekedése szempontjából.

A fejlesztési erőfeszítések minden bizonnyal megtérültek, figyelembe véve a frissítésben is kiemelt mérföldköveket.

E mérföldkövek közé tartozik a Tron-fiókok teljes száma, amely átlépte a 100 milliós határt, és 2022 végén 132 millióval tetőzött.

A hálózat az aktív fiókok számának 67,9%-os éves növekedését is regisztrálta. Ez azt jelenti, hogy az év során több visszatérő felhasználó volt a hálózaton.

Ez a növekedés szükségszerűen több tranzakciót eredményezett. Ezért sikerült a Tronnak nemrég átlépnie a 4 milliárd tranzakciós mérföldkövet.

A Tron a stabilcoinoknak köszönhetően tudta kihasználni a növekedési lehetőségeket.

A legutóbbi frissítés szerint a stablecoin-volumenek tekintetében a második helyen állt.

Ez a robusztus növekedés és potenciál nem maradt észrevétlen. Bizalmat épített a befektetők körében, és ez hozzájárulhatott a 6,33 milliárd dolláros erős TVL-növekedéshez.
Talán ez a robusztus növekedés a TRX értékébe is begyűrűzik majd, különösen 2023-ban.

A TRX eddig némi fellendülést élvezett, de a 43% a közelmúltbeli bikafutás normális tartományán belül van.

tron

Forrás: ambcrypto.com

A fenti teljesítmény alapján a TRX nem sokat profitált abból a robusztus növekedésből, amelyet a Tron hálózat 2022-ben elért.

Ennek egyik hihető oka a medvepiac túlsúlya az elmúlt 12 hónapban.

Most, hogy a piac kezd magához térni, nagyobb az esélye annak, hogy a szerves növekedés nagyobb mértékben járulhat hozzá a TRX értékéhez.

Egy nagyobb rövid távú elmozdulás nem feltétlenül van napirenden, különösen most, hogy a súlyozott hangulat szerint a befektetők nem túl optimisták.

Forrás: santiment.net

Az elmúlt hetekben az árak emelkedésével megugrott a volatilitás. Most azonban a volatilitás lassul, ami összhangban van a kedvezőtlenül súlyozott hangulattal.

Ez arra utal, hogy a rövid távú várakozások nem igazán kedveznek a bikáknak.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Ugyanez vonatkozik a származtatott termékek piacáról érkező keresletre is. A Binance finanszírozási rátája enyhén csökkent az elmúlt napokban.

Az onchain volumen is viszonylag lapos volt, ami megerősíti, hogy a piaci lelkesedés és a kereslet lehűl.

Forrás: santiment.net

Ha a Tron növekedése tükröződik a TRX értékében, akkor a kriptopénz tulajdonosai erős rallyra számíthatnak.

Ez azonban nem garancia arra, hogy mire számíthatunk, mert a medvés piaci körülmények a lenyűgöző hálózati teljesítmény ellenére is kedvezőtlenül hatottak az érmére.

A befektetőknek tehát az általános piaci feltételek alapján is le kell mérniük várakozásaikat.


Olvastad már? 1 millió dolláros NFT hekkelés

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

A Bloomberg kripto szuperciklust jósol

A Bitcoin (BTC) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése egy új kripto szuperciklus kezdete lehet, amely a világ legnagyobb kriptopénzét elképesztő 500.000 dollárig repíti. A Bloomberg hétfői jelentése szerint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!