Ezek a rejtett kripto drágakövek fényes jövő előtt állnak

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac mostanában soha nem látott tőkebeáramláson megy keresztül, csak az elmúlt hónapban rekordot jelentő 110 milliárd dollár érkezett a digitális eszközök piacára.

Ezt az emelkedést mind az új befektetéseknek, mind a jelentős bálna-aktivitásnak tulajdonítják, beleértve egy figyelemre méltó, 1,40 milliárd Dogecoin (DOGE) vásárlást, körülbelül 280 millió dollár értékben két hét alatt.

A piaci tőkeérték alapján vezető kriptopénz, a Bitcoin (BTC) is bikás jeleket mutat. Egy potenciálisan jövedelmező technikai mintázatot alakít ki, amely az értékének növekedését eredményezheti, ha bizonyos ellenállási szintek fölé törik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


E nyüzsgő aktivitás közepette a feltörekvő kriptovaluták egyre inkább kirajzolódnak, és fényes jövőt ígérnek.

A rejtett gyöngyszemek kiválasztása a kriptovaluták tekintetében mindig jó stratégia, de meglehetősen nehéz csak a legnagyobb nyerteseket kiválasztani. Mai írásunkban éppen ezt próbáltuk megtenni, hogy Te is megelőzd az eseményeket.

ScapesMania: A szerencsejáték-potenciál megragadása

A ScapesMania elképesztő elővásárlási sikerrel rohamozta meg a piacot, mostanra már 6,125 millió dolláros finanszírozással és lenyűgöző 18.400 tulajdonossal büszkélkedhet. Itt az ideje, hogy a $MANIA megtegye a következő nagy lépést.

A ScapesMania már elérhető a PancakeSwap-on, a Binance Smart Chain vezető DEX-jén, és több mint 1 millió havi felhasználót vonz.

A kereskedés MANIA/WBNB és MANIA/USDT párokkal indult, az USDT elsődleges likviditási forrásként, a közösség preferenciája alapján.

Lenyűgöző tőzsdei teljesítmény

A ScapesMania már a kezdetektől fogva hatalmas port kavart. A debütáló kereskedési nap látványos volt, megmutatva a token erejét és fényes jövőjét.

A múló ICO-projektekkel ellentétben a $MANIA elkötelezett a hosszú távú növekedés mellett, elkötelezett közösségével együtt.

A tőzsdei jegyzést követő 24 órán belül a birtokosok száma lenyűgöző 18,48K-nál stabilizálódott, ami a projekt értékének és potenciáljának széles körű elismerését jelzi.

A kereskedési aktivitás az egekbe szökött, több mint 2535 vásárlást regisztráltak, összesen elképesztő 2,25 millió dollár értékben. A ScapesMania nem csak hullámokat kelt, hanem a kereskedési aktivitás szökőárát is!

Kevesebb mint három hét alatt a token a 0,01477 dolláros csúcsárra emelkedett, ami elképesztő, 147,77%-os növekedést jelent.

Újradefiniálja a kriptotérképet

A ScapesMania-t az teszi különlegessé, hogy elkötelezett a hitelesség mellett a kriptovilágban.

Azáltal, hogy távol tartja magát a piramisjátékoktól, és elkötelezett marad a közönségével, átformálja az iparágat. A játékosok élvezhetik a zökkenőmentes játékmenetet, miközben a tulajdonosok aktívan alakítják az ökoszisztéma jövőjét.

A Web2 és Web3 közötti szakadékot áthidalva a ScapesMania minden érintett számára előnyöket kínál.

A ScapesMania a 2027-re 19,12 milliárd dollárra becsült, fellendülőben lévő casual játékiparban működik, és tökéletes helyzetben van a növekedéshez.

A Bitcoin által vezérelt jelenlegi kripto bikafuttatással a következő altcoin szezonra van kilátás, és a játék tokenek vezetik a rohamot.

Előnyök sokasága a tulajdonosok számára

A $MANIA-t alkalmazók számára sok mindenre számíthatnak:

  • Kiegyensúlyozott tokenomika biztosítja a stabilitást.
  • A DAO-kormányzás lehetővé teszi a tulajdonosok számára az ökoszisztéma alakítását.
  • A staking program további jutalmakat kínál.
  • A token hasznossága bővül, a $MANIA játékbeli valutaként szolgál, szavazati jogot biztosít a DAO-ban, valamint staking és közösségi jutalmakat kínál.
  • A ScapesMania intelligens szerződését a BlockSafu auditálta a biztonság és megbízhatóság szempontjából.

Előre tekintve: A jövő lehetőségei

A ScapesMania jövője fényes, különösen a casual gaming arénában. A Statista előrejelzései szerint ez a szektor 2027-re meghaladja a 19,12 milliárd dollárt, ami jelentős növekedési potenciált jelent.

A jelenlegi kriptopiaci hullám, amelyet a Bitcoin emelkedése táplál, az altcoinok következő hulláma, beleértve a játék tokeneket is, küszöbön áll. Most, hogy a ScapesMania tőzsdére került, ez lehet a megfelelő pillanat a $MANIA tokenek megszerzésére.

Miután a csapat elérte az alapgenerálási célokat, a termékfejlesztésre, a játékstúdiókkal való partnerségre és a belső csapat összeállítására összpontosít.

A legutóbbi bejelentések felvázolják az ütemtervet, beleértve az alfa játék megjelenését, a staking program elindítását és a DAO integrációt.

Közösségi hírverés

A kriptoközösség a ScapesMania izgalmától pezseg a különböző platformokon. Az emberek lelkesen csatlakoznak, mert kapcsolódnak a vízióhoz és aktívan részt akarnak venni benne. Még a bálnák is bekapcsolódnak, a befizetések már meghaladják a 20 000 dollárt.

Egy ilyen elkötelezett közösség nélkül ez a siker nem lenne lehetséges. A ScapesMania csapata őszinte háláját fejezi ki támogatóinak ezért a kezdeti lendületért. És ne feledjétek, ez még csak a kezdet – még sok minden vár ránk!

A tekintélyes vezető szakemberek támogatásával minden pozitív értékelés emlékeztetőül szolgál azoknak, akik a pálya szélén állnak: lemaradhatnak a lehetőségről.

A játékban rejlő lehetőségek felszabadítása még ma

A ScapesMania utazása még csak most kezdődik. Emlékszel a 2021-es játékprojektek megugrására? A kriptopiac jelenlegi fellendülése hasonló esélyt kínál a jelentős növekedésre.

A stabil tőzsdei bevezetés utáni árral és erős kezdeti támogatással a $MANIA máris bizonyította ellenálló képességét.

A ScapesMania jövőbeli értéke a közösség erejétől, a fejlesztési mérföldkövek elérésétől és a hatékony marketingstratégiák végrehajtásától függ.

Ha ezeken a területeken kiemelkedő teljesítményt nyújt, a ScapesMania határtalan növekedési lehetőségeket szabadíthat fel.

Ragadd meg ezt a lehetőséget, és kapcsolódj be! Látogasson el a PancakeSwap oldalára most, hogy biztosítsa $MANIA tokenjeit.

>>> Nyisd ki a lehetőségeket – szerezd meg a $MANIA-t még ma! <<<

Arbitrum (ARB): Meglovagolva a layer 2-es megoldási hullámát

Az Arbitrum (ARB) egy figyelemre méltó layer 2 skálázási megoldásként jelölte meg jelenlétét, amelynek célja, hogy az Ethereum tranzakciókat gyorsabbá és költséghatékonyabbá tegye.

Annak ellenére, hogy a 2023. márciusi jelentős token-feloldást követően jelentős áresést tapasztalt, a platform változatos érdeklődést mutatott, és az értéke a szélesebb piaci dinamika és a szabályozási fejlemények közepette ingadozásoknak volt tanúja.

Az Arbitrum (ARB) értéke a 2,2 milliárd dollár értékű tokenek feloldását követően erőteljes csökkenést tapasztalt, ami 35%-os áresést okozott.

2024 márciusában az ARB árfolyama 1,65 dollár körül mozgott, ami a kriptopiac volatilitását és a platform sajátos kihívásait tükrözi.

Az Arbitrum (ARB) jövője ígéretesnek tűnik, mégis tele van akadályokkal. Miközben az előrejelzések szerint 2025-re 5,46 dollárra emelkedhet, a platformnak navigálnia kell az ingadozó kriptopiacon, a szabályozási kihívásokban és a skálázási megoldások versenyhelyzetében.

Az Arbitrum (ARB) sikere nagyban függ attól, hogy képes-e fejleszteni a hálózatát, elősegíteni az elfogadást, és navigálni a változó szabályozási és piaci dinamikában.

Stellar (XLM): Stellar törekvése a pénzügyi integrációra

A Stellar (XLM) célja a pénzügyi rendszer forradalmasítása a bankok, fizetési rendszerek és magánszemélyek gyors és megbízható összekapcsolásával. A nemes cél ellenére a platformnak meg kellett küzdenie az ingadozásokkal, és az árfolyama tükrözi a szélesebb piac hullámzását.

A Stellar (XLM) árfolyam-előrejelzések 2024-re óvatos, de optimista kilátásokat sugallnak, az értékek potenciálisan elérhetik a 0,198 dollárt.

Ez az óvatos optimizmus abból ered, hogy a platform következetesen törekszik hálózatának és partnerkapcsolatainak bővítésére, bár továbbra is a piaci volatilitás és a verseny kihívásaival kell megküzdenie.

A Stellar (XLM) utazása a pénzügyi integráció felé várhatóan fokozatos növekedést mutat, 2030-ra pedig 1,062 dolláros potenciális csúcsértékeket érhet el.

A platform sikere a szélesebb körű elfogadottságtól, a hálózat folyamatos fejlesztésétől és a digitális fizetések versenyhelyzetében való navigálástól függ.

A kihívások dacára a Stellar (XLM) elkötelezettsége a befogadóbb pénzügyi rendszer megteremtése mellett hosszú távú növekedést és hatást ígér.

Pepe (PEPE): A mémérme-jelenség

A Pepe (PEPE) 2023 májusában jelent meg mémérmeként, amely a befektetők és a rajongók figyelmét egyaránt magára vonta. Vidám kezdetei ellenére a Pepe (PEPE) árfolyama jelentős volatilitást tapasztalt, ami jellemző a szélesebb mémérme-piacra.

A Pepe (PEPE) token is megélte a maga magasságait és mélypontjait, a 2024-re vonatkozó árjóslatok szerint az ár 0,0000177 dollár lehet.

Ez az ingadozás tükrözi a mémérmék kiszámíthatatlan természetét és a szélesebb piac ilyen eszközökkel kapcsolatos hangulatát.

A Pepe (PEPE) jövője továbbra is bizonytalan, mivel az értéke 2025-re elérheti a 0,0000227 dollárt. A mémérmék piaca köztudottan változékony, és a Pepe (PEPE) sikere attól függ, hogy képes lesz-e fenntartani az érdeklődést és a hasznosságot a közösségen belül.

Míg a mémérme-bumm rövid távú növekedést kínálhat, a Pepe (PEPE) hosszú távú életképessége a valós felhasználási esetek fejlődésétől és a szélesebb piac mémérmékkel kapcsolatos hangulatától függ.

Következtetés

A kriptopiacon figyelemre méltó tőkebeáramlás tapasztalható, ami egy dinamikus és fejlődő pénzügyi ökoszisztéma színterét teremti meg.

Ennek közepette a feltörekvő kriptovaluták a piaci szereplők és a rajongók figyelmét egyaránt felkeltik.

A ScapesMania különösen látványosan debütált a PancakeSwap-on, sikeres előértékesítésével és aktív közösségi szerepvállalásával erős tokenomikát és projektkilátásokat bizonyított.

Néhányan valóban úgy hívják, hogy ez a rejtett drágakő a halomban.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A titkos kriptomilliárdosok nem akarják, hogy tudd: Rejtett drágakövek leleplezése

Vendégbejegyzés A kriptoterület az újabb Bitcoin feleződés kellős közepén lázban ég. Míg a BTC a középpontban van, a befektetők ígéretes eszközöket keresnek, hogy maximalizálják hozamukat a...

Cardano (ADA) technikai elemzés 04.18.

Prémium Cardano (ADA) A legtöbb kriptóhoz hasonlóan a Cardano (ADA) medvéi irányították a piacot, mivel a token árfolyamgrafikonjai továbbra is vörösek maradtak. Voltak azonban trendforduló változások, mivel az...

A PayPal elkezdi leépíteni az NFT üzletágát

A fizetési szolgáltató a PayPal nemrégiben bejelentette, hogy a platformján keresztül vásárolt NFT-k esetében megszűnteti a felhasználóvédelmi funkciókat. Emellett a további, harmadik feleken keresztül indított...

Az ausztrál hatóságok szerint a kriptopénzek értékpapírnak számítanak

Az ausztrál tőzsdefelügyelet, az ASIC elnöke nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a kriptopénzek értékapírnak számítanak, így az ő hatáskörükbe tartoznak. Joe Longo emellett azt is elmondta,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!